.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Hybrid View

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Инат е... за това се държи така, иначе дълбоко вътре в него все още си те обича. Щом той не прави хода, тогава ти го направи. Дамата един ход напред. И щом ти е писал, че му липсваш, едва ли ще си прави гавра с тебе. Най-добре следващия път, когато го засечеш го спираш и го почваш(не да го нареждаш), за да се изясните.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

При мен беше подобна ситуация. Не дадох втори шанс.
    Според мен от 2ри път няма смисъл.

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Цитирай Първоначално написано от VilleBaby
    При мен беше подобна ситуация. Не дадох втори шанс.
    Според мен от 2ри път няма смисъл.
    По някой път хората се учат от грешките си. Така, че втория път може и да се задържат 2-3но повече от колкото първия път. Но ако карат по стария начин, пак ще стигнат до същата ситуация заради, която са скъсали и първия път.
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

еми на мене ми се случи абсолютно същото с приятеля ми скъсахме бяхме ходили 2 месеца и той цяла седмица не искаше да говори с мен и на рожденния ден на най-добрия ми фр се напих като пълното копеле ревах тръшках се и го помолих за 2ри шанс и той ми прости а между другото бях скъсала некролога на баща му в момент на ярост но той ми прости. та аз със рев постигам всичко. рядко плача искренно но винаги си постигам моето. та при мен минава опитай и ти. съжелявам за глупавия отг
    So don`t let `em say you ain`t beautiful
    They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)

Цитирай Първоначално написано от ivelinnka
    та аз със рев постигам всичко. рядко плача искренно но винаги си постигам моето
    -и аз съм същата

По темата: Според мен все още има шанс да сте заедно, но ти спри да му пишеш смс-и, защото така той няма да разбере чувстата си към теб.. нужно е време.. и чакай той да те потърси пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си