- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сами по празниците ?
Питам ви как ще прекарате празниците .. с вашата половинка или сами ? Проблемът ми е там, че за Нова година ще се съберем група от 20-тина приятели в една къща .. но най-близките ми приятелки ще са с гаджетата си .. Аз наскоро се разделих с момчето, което обичам, а той няма да е с нас .. ще празнува някаде другаде, но за сметка на това с нас ще са 2-те му бивши и просто незнам как да се справя. Неискам цяла вечер да съм сама, но и не намирам решение .. повечето от останалите момчета или са ми много добри приятели или са вече заети, а знам че рано или късно на Нова година ще остана сама. Вие как бихте постъпили на мое място ?![]()
Не ти четох цялото мнение ше ме извиниш![]()
Ееем със семействоото си ше бъда.За гаджото има друго време.Гледам да съм колкото може повече с нашите,че после и да искам не мога,а гаджета много![]()
Много съгласна.Първоначално написано от britzy
А пък относно проблема - приеми го като предизвикателство. Това ,че са му бивши не ги прави автоматично лоши хора, не тръгвай с предрасъдъци. И не се дразни на "женените" си приятели, радвай се за тяхното щастие.
Ами и аз, като теб, ще прекарам Нова година необвързан. Не е като да не се преживява. Аз най-вероятно ще съм с другари и ти препоръчвам да се насочиш към добрите си приятели, за които спомена, когато се съберете. Приятно прекарване!!![]()
Както се очертава аз също ще прекарам Нова Година без приятелка. Но не се натъжавам от факта, настроението ми не пада и за секунда. Ти се забавлявай, ония две бивши с нищо не са повече от теб => няма какво да те е страх/срам от тях. Виж поговорете си, може хубави девойки да се окажат.
А между другото от къде си?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
бх.
Вероятно ще съм прекалено натрошен и наблъскан с химия, за да знам.
Много ясно че сам,pc-то не предава хората![]()
Временно потърси утеха в алкохола,както мисля да направя и аз![]()
По яко сама с приятели , отколкото както в моя случай да не сме заедно на коледа и нова година и да съм извън странатата нито половинката, нито приятели
I play solo
с добра компания приятели винаги е по-забавно...и аз няма да съм с момче по празниците,ама хич не ми и пука-даже по-добре..няма кой да ми къса нервичкитемисли и ти позитивно и си изкарай хубаво
![]()
Понякога имам чувството, че без гаджета не можете да виреете ..
Лично аз не живея в България, но за празниците ще бъда там, тоест приятеля ми остава тук.. И хич не се натъжавам, защото ще бъда с приятелите си.. С точната компания поне за една вечер няма да усетиш адската липса да имаш гадже..
Е хайде сега аз за поредна 16та година ще бъда с наще по празниците, ама и не съжалявам.След 2 години като отлетя от гнездото замина
а ти тука,че ще си без гадеже...големия проблем дишай като се омъжиш ще си пращаш мъжа до магазина само да ти се махне от главата![]()
Все още не съм решил,но сигурно с приятелката...
А по проблема ти-спокойно! Нали и ти вече си му бивша,от какво трябва да се притесняваш- Т'ва прозвуча много грубо
Ама важното е че ще се оправиш
![]()
![]()
Станислава
ами,така или иначе ще съм на някой от зимните курорти/не сме решили точно кой/ама и аз ще съм без гадже,абе спокойно,бъди с твойте най-добри фр и се забавлявайте![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
имам си приятел ,но сигурно ще съм сама с приятели...![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ще съм с мама и татко.
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
О, ужас. Аз пък имам гадже, но на Нова година няма да сме заедно, а ще изкарам поредната НГ с майка ми и баба ми. Така е винаги и не се противя. Нашите са разведени и не искам да оставям майка ми самичка на НГ, за да си вея г*за с приятели и да беснея.
ПП. Прекалено голямо внимание отделяте на тия празници. Нова година и Коледа са като всички други дни, само дето се чувстваш длъжен да си в някакво определено празнично настроение, в което не си.
Аха много се прехласват по тези празнициПървоначално написано от Bellatrix
Те са за да бъдеш със семейството и ближните си
.
Bellatrix кофти![]()
ние скъсахме с моя..и аз ще съм сама на НОВА година.. все става така че по празниците оставам сама и съм свикнала, но.. по въпроса ти отиди на тоя купон поне ще си сред хора.. ваще може да ги пропуснеш, а тва че ще има 2 бивши какво ти говори? едва ли ще са настроени враждебно към теб..отивай и се забавлявай!![]()
I don`t care .. ;] ..
Еми гадже си нямам, а и дори да имах едва ли щяхме да сме заедно на Нова Година....И Коледа и Нова Година ще прекарам с наще в нас...Тъкмо се нанесохме в нов апартамент в друг град и нямам друг избор...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аз все още не знам как ще съм по празниците - с гадже или без...
Аз бих постъпила по леко детински начин в твоята ситуациябих помолила някой от добрите приятели, за които спомена, че ще бъдат там.. да ми обръща много внимание... бих му обяснила, че се чувствам кофти като съм скъсала наскоро с гаджето и че имам нужда от човек до себе си.. особено като 2 те бивши ще са там , просто защото биха ме притеснили леко..
той ако ти е наистина приятел ще се грижи за теб и ще се отзове на молбата ти
а за двете момичета - спокойно, може наистина да се окажат печени - поговори с тях
![]()
аз реших да си прекарам почти сам, всмисъл ще правя компания на баща ми щото е пич!
миналата година като бях с гадже кво? ебал съм и майката селска, отдавна се разделихме и нищо... и заради такава оставих баща ми сам вкъщи! бахти и тъпия бях, не ми трябват путки изобщо
отклоних всякакви покани за купони, екскурзии и такива неща
с наще![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele