- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Ааа, никак.![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Е вече пораснах и знаят,че никакви наказание не ми действат.Пък и ако се случи да ми забранят нещо, много бързо им минава.
Първоначално написано от Biskfitka
Уж ми слагат парола на компютъра, но само следобед, като се приберат ги карам да пуснат!
Ее.. това е за седмица макс, защото съм голямо мрънкало и през този период само се мазнея с домашните занятия.![]()
С концерт на Веселин Маринов![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не си изпълняват намеренията.. ``Пари няма да ти давам`` `` Ходи да спиш у баба ти`` `` Компютър няма да видиш`` ``бЛЯ- бля``![]()
ми рядко се случва да згазя лука, но когато стане само ми се карат без да ме накзават
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
На мен наказания не ми действат!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Нито са ме наказвали някога, нито са ме заплашвали с някакви лишения и подобни. Когато знаех, че съм виновна за нещо, си изтърпявах конското, а когато мислех, че несправедливо ми мрънкат (почти винаги) започвах и аз. Стигаше се до 10 минутни крясаци и накрая с компромиси и от двете страни всичко се нареждаше. Ама то и нямаше за какво толкова да се караме де. Те фрапантните неща не ги знаеха.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не ми дават да сядам пред компа .. щото знаят че като не играя УоУ и откачам ...![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не ме наказват.Мисля, че никога не са го правили.Не, всъщност веднъж са го правили и то беше до края на деня да не се виждам с никакви деца(бях на 5 някъде), но повечето и без това не можеха да излезнат, защото беше неделя, така че нищо не загубих.Често им давам поводи да ме накажат или да ми се развикат, ама те издържат.баща ми изобщо не ми вика, говори спокойно с мен, а аз му врещя насреща![]()
![]()
![]()
Принципно не ме наказват, но последния път като ме наказаха нямах интернет 1 седмица... и като се почнаха 1 истериии![]()
ми го върна. Уфф... кат се замисля яко зарибен съм
![]()
Everything it`s possible !
не ме наказват
мен ме наказват с колана <-----![]()
![]()
спок лъжа ви само ме заплашват
Първоначално написано от desitka1
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
малко конско и дотам...
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
За известно време взимат лаптопа ми и го заключват в тяхната стая, не ми дават пари нито за излизане нито за закуска в училище,защото знаят че ще ги събирам и пак ще успея да изляза на кафе..едвам изтърпявам наказанието,затова гледам да се разбирам с тях и да изпълнявам това,което са ми казали..
www.black.eu
Black is the identity we all share!
Нещо напоследъкк не съм правила лоши работи![]()
но по принципп .. взимат ми лаптопазабраняват ми да ходя на дискотека ;д, или на басейн ..някакви такива
![]()
ама кой ли ги слушаааа ;ддд
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
Мене не ме наказват,с наще си имаме уважението така да се каже и си имаме пълно доверие...