- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Всеки ден получавам доза конско![]()
![]()
Best Rappers of All Time:
1.EMINƎM
2.Slim shady
3.Marshall Mathers
4.That white boy from D12
5.B-Rabbit
без комп 1 ден ..![]()
правили са някви опити да ме накажат,ама в такива случаи си излизам от нас и като не се прибера почват да ми звънят,да ми се извиняват и т.н.. доказала съм им,че и да ме изгонят и парите да ми спрат пак ще се оправя..но все пак си имам граница и вече доста рядко се стига до скандали![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!
Мен същоПървоначално написано от Rivas
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Много рядко ме наказват, защото добре се прикривамИначе наказанията ми са " Няма да сядаш на компютъра 1 седмица " и след 1 час вече съм на компютъра, а те дори не забелязват
![]()
![]()
![]()
ами мен не ме наказват, но като по-малка съм била мн дива, правила съм какви ли не пакости.
![]()
Ми мене не ме наказват..баща ми дори не знае в кое даскало уча..не се занимаам с него .. майка ми не ми се кара .. то няма за кво да ми се кара.. ко нш съм направила ме заплашва, че ше изключи нета..ма не го прави![]()
Не ме наказват, поне засега, но само се карат и казват нещо от рода на : Не на мене тия, Не си играй с огъня и всякакви подобни поговорки..те да говорят др незнаят
и мене не ме наказват...най-много парола на компа ама си слагам телефона с вкл. камера до клавиатурата и като пишат паролата я заснемам и така...![]()
:P
![]()
I am the truth in all that you feel.My humsnity stolen, compassion is GONE.I am that which you know is wrong.
Не ме наказват. Понякога се случва да ме заплашат с нещо, но повечето пъти е на шега. Само 1 път се опитаха да ме накажат, но не им се получи.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Рядко се случва, ама ако стане ще бъде свързано с джобните.
Това е едно от нещата които не умеят да правят![]()
опитват се да го направят но при първата мила физиономия отново мога да си правя каквото искам![]()
И мен не са ме наказвалиПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
![]()
![]()
не са ме наказвали сериозно досегане че не им вдигам нервите ама много бързо им минава
![]()
![]()
![]()
![]()
1-задължително ми взимат лаптопа
2-Не ми дават пари
3-Гледат ме накриво или въобще не ми говорят ...
...........
И аз така ..Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Поводи им давам и то много имам наказания в даскало щяха да ме гонят, големи сметки на GSM-а на домашния абе каквото ми падне ,и много пари харчех ,излизане посред нощите абе какво ли нено никога не са ме наказвали ама последно време си седнах на гъза защото все пак това е за мен дали ще ходя на даскало и няма да имам образование после ще е на моята глава ,за сметките тези пари могат да ги дават на мен вместо на Globul,M-Tel,BTK и така нататък а тва че харчих много пари за глупости пак си харча пари но този път за качествени неща и неща от които имам нужда така че и аз помадрях последно време и вече сме в прекрасни взаймоотношения но това се постигна без накзания а със спокойни разговори .
![]()
![]()
Не ме наказват !! Аз съм добро детенце![]()
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
еми различно .. без компютър , без телефон , да не излизам .. еми т`ва са моите наказания най-дългото ми беше 2 дни![]()
`only God can judge me!