- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Не ме наказват,най-много да ми изчетат някое конско само..
досега не са ме наказвали.Най-много да ми се развика мама![]()
няма как дъ ме накажат,аз излизам сутрин в 6:30 и се прибирам в 21:00 така,че няма как на 13 съм и след кат се прибера пак излиза![]()
Първоначално написано от CheeseCake
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ъм .. като се замисля,никога не са ме наказвали или ограничавали .. било то заради лоши оценки или нещо ако съм направила
ама аз съм добро дете .. хахаха
![]()
- only GOD can judge me !! ;]
сериозно лиПървоначално написано от vilito2589
![]()
сериозно лиПървоначално написано от vilito2589
![]()
Мен отдавна не са ме, но иначе без комп, без излизане или нещо подобно ( но без пари никога - татето смята за съдистко да пратиш детето си на даскало например като знаеш, че няма пари)
Хахаха, никога не са ме наказвали. А сега вече е прекалено късно, мнооого късно, защото всичко вече отдавна е загубено. И сега мама понякога се сеща да повика малко, за да си даде вид, но няма кой да я слуша.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
мен не ме наказват![]()
Никога не са ме наказвали. Май само един път за 20 минути без телевизия като мъничка и нищо друго. Рядко се караме. Те ме уважават аз тях също. С мама пък имаме страшно близки отношения споделяме си и много се обичаме. Тя и тате никога не са ме ограничавали, а и аз съм си добро дете![]()
Не ме наказват![]()
Еми мен само са ме заплашвали няма да излизаш, няма нз си кво си и след час ми казват 'айде излизай'![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Първоначално написано от vilito2589
![]()
,, не ме наказваТ .. тва е мнного тьпо
![]()
.. няма смисал
![]()
![]()
![]()
awerw♥
при мен е същата работа с тая разлика, че не майка ми се опитва от време на време да ми напълни главата с нещо, а баща ми тъй като родителите ми са разведени.И все пак колкото и да ми вика, аз съм му казала, че просто няя смисъл тъй като, щом реша, че искам да направя нещо кфото и да е то никой няя да ме спре. :ддПървоначално написано от Vain
мен не ме наказват... няма как![]()
а сестра ми - или да не излиза, или 1 седмица да чисти из нас или без телефон и компютър и тка. :P
Не ме наказват за нищоАма за абсолютно нищо не ме наказват
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The most truly song ever
![]()
Гордостта ни прави силни, но не винаги щастливи..![]()
Родих се принцеса, защото курвите бяха много !![]()
Майната им на принцесите, аз ще ставам мафиотка !![]()
Преди много ме наказваха, защото бях дива и Ината. Наказваха ме да не излизам и без компютър ..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
не ми дават пари няколко дни,но аз винаги имам 20-30лв каше и тогава карам на тях![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..