- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Не са ме наказвали, а сега вече е малко късно за наказания, аз вече през повечето време не живея с тях![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
отдавна не са ме наказвали, но ако съм направила някаква беля ме заплашват с това, че ще ми спрат интернета,за щастие ми се разминава...
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
еми не ме наказват често... ама като ми се скарат и
-Без комютър за една седмица !! /или нещо такова/![]()
![]()
следмалко-
-Айде ТО е нашето врабче, айде нищо Фани.![]()
Не ме наказват, само ме заплашват, че ше ми вземат телефона, компютъра и все некви такива и никога не го прават![]()
Не ме наказват,ако сгафя викат и това е![]()
me 2Първоначално написано от sapphire5
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Майка ми е на принципа: "Хем наказана, хем чисто" ... Тъй че .. чистя ;д
Не ме наказват.. само ме заплашват, че ще ми спрат интернета, ама то тва върви от години и още не са ми го спрели, така че..![]()
![]()
Веднъж ме наказаха да не излизам една седмица..на следващия ден майка ми идва в стаята ми по обичайното време,в което се приготвям да излизам и вика:"Абе ти няма ли да излизаш?'
Стана ми смешно..Хем ме наказва да не излизам,а после..ама какво пък..
не ме наказват.. просто ми викат малко и после сичко е ок
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
без комп...![]()
sLunCh0,MAPATOHKOBKA,Sisito941
Te amo...
Взимат ми кабелите на компа , ама аз съм си купил резервни .... така че нема проблем.![]()
Вчера господарката ме наказа да не излизам, защото за пореден път не можах да си премълча. Но рядко се стига до такива.. крайности.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Мх. Майка ми все вика баче като я изнервя ще почвам да те наказват, ама...Първоначално написано от Sisi7u
![]()
Никога до сега не са ме наказвали :P ...ама за сметка на това ме заплашват, че ще ме накажат
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
ПРОБВАХА се да ме наказват по-най различни начини:да ми спрат джобните-и без това преди нито ми даваха,кой знае колко...да ми забранят да излизам-излизах си въпреки това,да стоя по-колене върху бобени зърна-хич дори и не им обръщах внимание тогава...веднъж се пробваха да ми вземат кабелите на компа,но след като им спрях тока се отказаха....пробвали са се дори да не ми дават да ям,което помогна докато не се наложи те самите да ядат...
Same shit,different day .
Най-голямото ми наказание (и единственото ефективно) е да ми вземат лаптопа. Вече не се стига до там, защото само като кажат "направи това или ще ти взема лаптопа за 1 ден", веднага го изпълнявам.Но се случва рядко да го кажат.
![]()
като бях по - малка ме наказваха - без компютър и такива .. сега вече не ме наказват![]()
![]()