- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Не ме наказват, защото не се постига никакъв ефект.![]()
You are broken, I can fix you...
Първоначално написано от Melanie
+ xahxhah
Като бях малък, ми криеха кабелите на видео играта... поради което аз се бях снабдил с още няколко комплекта, надлежно скрити на стратегически места из къщи... Така че - ефект никакъв![]()
не ме наказват![]()
Просто аз
Ами ако ги ядосам, т.е. татко ми спира нета просто изключва рутера. А ако вече ги изкарам извън нерви т.е. тфа става адски рядко и се старая да не го прая (1 път на 4 години) могат да ми земат лаптопа. Иначе не ме наказват... Крещят ми. и да... апак и аз не прая мн мн да ми крещят.. освен че май ще остана на заварка по 4 предмета. Последния пат като ми крещяха беше днес :Д щото майка ми видя белези по ръката ми...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
О , отдавна не ме наказват.
Има за какво , но не го правят..![]()
Леко си се разминала...Първоначално написано от dimi93
И аз така.Първоначално написано от shakira96
![]()
Ти си immortal , кво искашПървоначално написано от TheImmortaL
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
1во съм момче xD и 2ро.. Наще вече свикнаха, 1вия пър ме водиха на психолог...Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
![]()
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Взаимно се наказваме с мълчание![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от dimi93
![]()
Първоначално написано от Biskfitka
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
майка ми все се заканва, че няма да готви, че ще се изнесе, няма да плаща нищо, няма да ме пусне в стаята ми и такива ...ама никога не го прави
![]()
като ме накаже да не сядам на компа 1 седмица и като сее върне от работа, аз се превръщам в нейна сянкаходя след нея, приказвам и глупости, тормозя я и накрая ме изгонва на компютъра
вика отивай и ме остави на мира
иначе много ми вика ... всичко си изкарва на мен, като поне 30% от караниците не съм виновна аз
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ами..наказват ме само без компютър.
не знам защо обаче са останали с впечатление,че по този начин ме лишават от нещо кой знае колко,ама все пак,като не е с нещо повече xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
ами на мен постоянно ми мърморят ама кат видят че няма кой да ги слуша и се отказват.. ама иначе не ма наказват![]()
Рядко ме наказват,не ми дават пари или да излизам..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
в мазата с ключ и бръснарско ножче да им дялкам клечки за зъби от дървата![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Наказват ме само на думи . хаха
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Не ме наказват ..![]()
вечн0 си на лентата..^^
като се замисля, не ме наказват.
мама ми мрънка обаче.
Мен никога не са ме наказвали и да ви кажа по-гадно наказание от това няма. Случвало ми се е на колене да моля баща ми да ме наказва, а той не та не...Чувствам вина, знам че съм сбъркала и че трябва да изкупя вината си и да си взема урок ама кой да ме накаже...