- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Разделят ме за неопределено време от компютъра и ми забраняват да излизам = ад, ад, ад![]()
Преди редовно ми зимаха я мишка я нещо друго обикновенно винаги става в Четвъртак и за това преди да отида на дск си прибирам кабела от компа... Ако го намери имам вториОбикновенно става заради поведението ми в училище... Кой да им обясни че целия ни клас е откачен !!!
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Обичайното да не излизам !!
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
шибат ме![]()
ами по принцип ми забраняват компютъра, но е изключително рядко и аз нямам нищо против, хубаво е да знам че мога да живея и без него ^^
Намаляват ми джобните и ми забраняват да излизам..и след два часа съм си на вън.![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Е то като не излизаш за какво са ти пари?Първоначално написано от chereshkaa
![]()
![]()
Не ме наказват вече, иначе преди 10тина години съм била наказвана в ъгъла, няма да го забравя!!!![]()
![]()
Тогава не ми беше смешно, де
![]()
еlsy![]()
не са ме наказвали,ако съм направила нещо майка ми ме заплашва,че ще ми дръпне щепсела от компа ,ама никога не го прави![]()
Не ме наказват само по някой път ми правят проблем за дрехите,че щял съм да се разболея![]()
![]()
![]()
Keep It Real !!!
емии не ме наказват само ме заплашват с неща от сорта "2-3 дена без компютър,ако..." ама досега се е случвало веднъж и още първата вечер мама вика я ми намерии еди си кой филм..и наказанието приключи![]()
![]()
Не ме наказват![]()
nicolepcd
Не ме наказват вече.Иначе преди не ми даваха да седя на компа и не излизах навън.
![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Не ме наказват
Тотален игнор... това УБИВА !![]()
Ама гледам рядко да ги ядосвам де
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Слага ми парола на компютъратва е единственото което може да направи + да ми спре джобните...никога не може да ми забрани да излизам
Аз съм НАД ЗАКОНА и никога никой не ме наказва![]()
Но не правя проблеми,просто няма смисъл.
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Ем не ма наказват вече .. амаа ако съм напраила нещо не ми дават париаа тфа е най гадното ...
Не ме наказват.Не ми обръщат внимание![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Не ме наказват