- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Никак.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
рядко ме наказват...и най често без комп [ако съм седяла на него много и не съм учила] без телефон [като напраа няква извънземна сметка] без ТВ [работи денонощно ]![]()
![]()
иначе не праа поразиики
![]()
Не ме наказват, но ми викат...![]()
![]()
Дрън-дрън
Наказват ме с безпощадно дълги лекции, които ме карат да съжалявам за всичко, което съм направил.![]()
Цицата ти са вижда на аватара ,но това е сигурно да е по актуална снимкатаПървоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Мрънкат и заплашват за много работи, но общо ми се събират няколко седмици без компютър..![]()
Рядко се случва да ме накажат без комп или без да излизам ама наказанието не се осъществява щот мн бързо им минава![]()
По принцип не ме наказва. Май в пети или шести клас беше, когато бях изморена и не отидох за хляб, а отиде той, ама понеже се скараха с баба, а аз седях на компютъра, той ме накара да го изключа и да не сядам повече тая вечер. Туйто беше. Вече не ме наказват.
Спират ми джобните. Ама аз пак излизам.![]()
обичайните-няма да излизаш,по-малко джобни,без комп или телевизор....ей такива някви
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Никога не са ме наказвали, (което сега като се замисля е малко странно) и до ден днешен така...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами слагат ми парола на компа, която разбирам още същият ден.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
емииии..вкарват ме в газовата камера или сипват боб в ъгъла на стаята и ме карат да седя бос на него с гръб към стената докато не умра..![]()
По темата,или ми зимат телефона или компа или ме карат да уча с часове...![]()
не са ме наказвали никога ..
FUCK-тически не ме интересувате..
Няма такъв термин "не учиш моето дете, наказвам те"
Може да не уча като зубърите, стига оценките да са
наред, няма никакви наказания. Ако не са ме спират
от тренировки...
Peace
Не ме наказват
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
"Ще ти сложа парола на компютъра" или "Забранявам ти да излизаш" , обаче нито едно от двете няма как да стене понеже аз си имам собствена парола и няма как да я разбие, а за излизането....просто не може да ми забрани да излизам...
Първоначално написано от billytalent
smile-it's the second best thing you do with your lips
Първоначално написано от billytalent