- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Не ме наказват много отдавнаАко майка ми ми е ядосана бързо и минава или най много да каже, че няма да стоя на компа ама пак сядам и нищо не казва
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
мене не ме накават но се кара ме ВСЕКИ БОЖИ ДЕН !! За щяло и за нещало!![]()
![]()
Първоначално написано от billytalent
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Малеееее ако имам някой ден дете като мен ... това си е чисто самоубийствоНаказват ме,заплашват ме,викат ми,дори са ме удряли .. но на мен НЕ МИ ПУКАА И НЕ МИ ПУКАА
Щяха ме гонят от даскало обещах в петък на наще от др седмица да съм редовна и кфо стана .. понеделник не отидох щот нямах фондютен
Поне това ми беше оправданието пред тях
Е,че не съм в тва даскало вече не съм и ми е по яко но не е тфа темата .. Въпроса е там че наистина не искам да имам дете като мен
Квото и да правят то свободняка си е свободняк .. Те самите ме наказват,но им се пречупва волята като не ме пуснат да излеза просто ги побърквам вкъщи и само ми казват "Изчезвай" , а аз им отвръщам "Живооот" и се махам
![]()
![]()
никога не са ме наказвали (според мен тва са простотии)
аа и мен така никога не са ме наказвали,опитвали са се,но все не им се получава![]()
![]()
Не ме наказват. Само един път си спомням се опитаха.. казаха няма да излизаш 1 седмица и след 2 дена викам може ли да изляза и те викат "ок ок излизай.. "![]()
Аа и сега се сетих.. бяха ми казали, че не ми купили телефон веднага след като изгубих стария (не се е случвало 1 път, а няколко, за съжаление.. ;д ), защото съм имала наказание, ама тогава на мен ми беше супер. (е, естествено, че на моменти много ми липсвапе телефончето ама.. мн взех да се обеснявам)
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от amk933
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Слаби оценки - БААМ компаПрибирам се късно - БААМ 2-3 дена в нас
Иначе през повечето време си ги слушам де
![]()
Значи преди ме лишаваха от компа .. сега наказанието е,чакай да цитирам:"Слушай,че иначе след 7ми никъде няя ходиш!"![]()
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
е не съм малко дете да ме наказват .. щом не ми се учи и ме мързи няма да стане с наказване :д ,, щот няколко пъти се опитаха , ама аз пък напук още по зле станаx , така че .. попринцип ми викат и ми обясняват по 100 часа и горе долу стават нещата
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
мене не ме наказват вече може би щото съм голяяяяяма веч![]()
Не ме наказват. Достатъчно голяма съм за да преценявам как да се държа и какво да правя, за да не ги дразня и ядосвам.
Трагедията е пълна...
Емм мене ме наказват :
- без коппютър
- без телефон
- да не излизам и да не остаам след дск
-да мия чиниите![]()
и тка нататък![]()
![]()
![]()
Като малка ме наказваха по традиционния начин:
- без комп
- без тел.
- без излизане.
Ааа като бях съвсем лапешор все ме заплашваха,че повече няма да ми купуват нови играчки и ще си играя само със старите. Страшно се депресирвах като ми го кажеха.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
НИКОГА не са ме наказвали, а искамРазбирате ли като направите нещо лошо трябва да изкупите вината си чрез наказание, а като не те наказват се чувстваш ужасно, понеже се трупа. Една вечер се връщам от купон с гаджето мъртво пияна с последния автобус,а баща ми ме чака на спирката, понеже го викнах. Молех го през целия път до къщи да ме нахаже. Имах нужда от това, понеже предадох доверието му. Трябваше в 10 да съм в нас, а аз бях в 11:30 на спирката яко напила се(хвана ме в последния момент и затова се забавихме). Баща ми естествено каза, че няма да ме накаже и никога няма да го направи, понеже ме обича (сам знае, че това е най-голямото наказание да ме остави да не си изкупя вината).
Kun min
когато не уча - никакъв компютър една седмица (което никога не се получава, защото тати казва тя ще оправи оценките) или няма да излизаш ще учиш събота и неделя (което пак не става, защото се правя на болна)
![]()
Ами тя майка ми е голяма кучка и ме наказва да не седя на компа и да не излизам, а тя ме наказваше за най-малкото нещо ;[[ но пък сега замина и баща ми не ме наказва, дори не ми се карасамо говори с мен (:
Един път стоях само с вдигнати ръце в ъгъла. Кофти чувство!![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Спират / намалят ми джобните.....те по друг начин немогат ме спрат![]()
![]()
Е това и на мен ми се е случвало като бях 4-5 години... беше начина на баба ми.Първоначално написано от Annihilati0N
![]()
А сега единствено ми казва че не ме пуска да излизам до еди кой си ден... и това е. Иначе не се караме много за което съм доволна.![]()