- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Не ми дават да сядам на компютъра, не ми дават да излизам, не ми дават да говоря по дом.тел (защото , когато см наказана единственото , което правя най-добре е да говоря с часове по телефона и накрая сметката е огромна)
Не ме наказват - само със заплахите си остават![]()
Не ме наказват![]()
В момента съм наказан! Не ми дават да излизам. Искали отговор защо не ходя на училище. Аз също искам да имам парцел на Луната, ама нямам!
Изобщо не ми пука, а и да видим до кога ще бъде това ,,наказание''.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не ме наказват.![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Наказаха ме един път кат ме видяха да пуша (тъпа работа)една седмица без никъв компютър.На втория ден пак си пушех и седях на компа ама вече спряха да ми правят проблеми
![]()
когато бях 2,3,4 клас когато имах 3 ми биха едно шамарче .. ама сега и да имам 2 е*е ги ама мене не и не си дават и зор да ме наказват .. само викат "защо имаш 2" аз викам там някаква глупост и те "добре само гледай да я оправиш" ..
без комп - 1/2 дни,тъпо хах
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
ахахаха мене не могат да ме накажат! :Д:Д
Понеже съм здравеняк и 80к мусколи бих на баща ми една и си прецака ръката и кракът нещо и са не смее да ми каже нищои майка ми покраи негоо муахаха ... мн ме слушат
![]()
Едит: а взеха да ми дават и по повече (cash) в последно време...
Без компютър и без излизане![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Най-често и при мене такаПървоначално написано от Stellsy
![]()
![]()
И аз съм така. Също ми взимат телефона, но това се случи два или три пъти и от доста време не са го правили.Първоначално написано от shadows92
Първоначално написано от LittleDude
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Първоначално написано от awesomesheepy
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
15 мин. в ъгъла с вдигнати ръце![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Не ме наказват от 2 клас.Има периоди,в които в къщи е война-караници,сръдни и крясъци,но наказания-никога,защото те и без това знаят,че си правя каквото си поискам и така от малка.Като дете то не беше взимане на комп, телефон и играчки,1 лято цялото го прекарах в къщи.Не може с мене да се излезе на глава![]()
Не ме наказват..Първоначално написано от clever
Понякога ми се карат,когато не им помагам
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
мене не ме наказват... видяха, че няма ефект и отдавна не са го правили
Ами през живота си съм наказван супер малко пъти ... 100% нямат 6-7 пъти,около 5-6 пъти..ии сега е така,не ме наказват..а и мисля,че съм големичък вече за наказваници![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.