- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
оооо като бях на 12,13 и 14 редовно бях наказана ....1 седмица вкъщи,една навънка и обратно.Имало е случаи когато съм била наказвана по 3 месеца...но от както се събрахме със сегашния ми приятел няма такива наказания,даже и не сме се карали скоро...та малко или много наще ми помогнаха с тоя метод ,иначе до сега да съм пропаднала качествено![]()
През целия ми живот са ме наказвали точно веднъж.Майка ми ме наказа 2 дена да не излизам вкъщи(което не се изпълни доколкото си спомням),защото щяхме да излизаме,пък аз с още някои деца от квартала бяхме отишли с колелата с до не знам къде и забравих за излизането... и закъснях,а те с баща ми ме търсилии...Абе не си спомням точно какво беше,защото беше преди доооста години,ама сега като се сетя ми става много смешно.![]()
I'm not in love this time,this night...
Не ме наказват само 1 път ме оставиха 1 месец без нет![]()
не ме наказват![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Е не ме наказват само един път до сега ама то си заслужаваше и бой даже имаше![]()
мама се оказа изключително силна .. не знаех до тогава на кво е способна
![]()
иначе наказанието беше да не излизам с хората които излизах![]()
иначе като бяхме малки с брат ми и на вратата висеше един колан и кат напрайм нещо с батито и тати на заплашваше с колана![]()
Не ме наказват. Само си крещим като побъркани вагабонти и после не си говорим по няколко дни.
с караница
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Еми значи като имам двойка - нямам право на комп една седмица (мъка)
Ако съм пресрочила вечерния час, мия чиниите или простирам дрехите една седмица![]()
Ам.. а ако класната звънне или на родителска каже, че съм сгафила нещо или имам лоши оценки .. жална ми майканема ТВ, нема комп, нема излизане, само здраво учене
![]()
Първоначално написано от bathory
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Щях да се изнеса от вкъщи чесно... !!!!!Първоначално написано от boryto
Не ме наказват и никога не са го правили. Винаги сме водили диалог, за да решим проблем/спор и т.н. Според мен това е по-уместният вариант, защото иначе нещата може да се задълбочат.![]()
ННашите въобще не ме наказват.Но си спомням един случай като бях на 5 годинки бяхнаправила някаква беля и майка ми беше наказала да стоя права прилепнала до стената и никъде да не ходянито пък да сядам.
нищо немогат да ми кажат![]()
hip-hop
Отначало не ми позволяваха да излизам, нямах достъп до компютъра да кажем за около 1 седмица, взимали са ми телефона. Както казах това беше в по-ранната ми възраст.
Но всичко е до време и сега не ме наказват.
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
Никога не уча,винаги правя "пакости" .. а нашите не могат да ме накажат по никъф начин щото съм си такава от малка и на никой не се подчинявам![]()
miii ne me nakazvat..samo mi 4etat konsko 10 min..i posle vse edno n6 ne e stanalo![]()
+1Първоначално написано от l0llip0pP
без комп към ден
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
по принцип ми намаляват парите![]()
а без тях не мога
тва беше преди- сега рядко ме наказват даже не го прават
Отдавна не са ме наказвали!Ама като бях 4 клас ме наказаха без комп 1 седмица
![]()
Вече съм без родителски контрол, но катобях малка съм получавала наказания от баща ми -той си беше идиот и за каквото му скимне ме наказваше. Най - често е било да ме бие, но някой път ме затваряше в стаята ми да не излизам, веднъж бях наказана три месеца без излизане, дори до магазина не ми даваше... Майка ми ме е наказвала два пъти - не ми говореше с часове, това е бил най - тежкият ми период, направо не искам да си спомня, предпочих баща ми да ме набие...![]()
пфф. всички се изкарахте перфектни с перфектни родители![]()
на мене майка ми ако направя нещо по-лошо ме наказва без компютър , без да излизам , без пари и без ТВ. за 1 месец ама не ми пука щото след 5 минути и минава и ми вика "да не се повтаря" и до там
а баща ми почти никога и по леко обаче накаже ли ме не отпада наказанието
![]()
![]()
![]()
Само заплахи![]()
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..