- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- как ви наказват вашите ..
Не са ме наказвали преди, не ме наказват и сега при никакви обстоятелства.![]()
наказват ме само като имам 2ка или 3кабез комп .. ма на следващия ден ми даат,а и те са на работа и аз сядам ест .. мноу ма ебе,че съм наказана
![]()
Честно да ти кажа никога не са ме наказвали, били или от сорта апък не съм от добрите деца послушните душици нз явно липсата на контрол си оказва влиание ... на мене си ми е добре тва е важното![]()
![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Не ме наказват![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
скоро не са ме наказвали, но помня няколко случая с баси яките наказания..
-с братовчед ми бяхме решили да си правим басейн на терасата, запушихме каналчето, от което тече вода, когато се мие терасата и почнахме да носим вода с кофи от банята, докато вуйчо ми не се прибра...тогава бяхме наказани да стоим на терасата цял ден![]()
-после бях решила да приспивам кокошка...та, един съвет от мен:ако решите да приспивате кокошка, най-трудната част е да сгащиш кокошката...и така търчах цял ден след кокошките и накрая взех,че не затворих вратата на кокошарника и животинките решили да се поразходят..из половината село..тогава бях ТВ маниаче (1-2клас да съм била най-много) и ме наказаха две седмици без ТВ
и последната ми знаменита беля...дядо ми каза, че обичам шареното и съм могла да вържа на свинчето звънче, това ме вдъхнови едвам да дочакам следващото ходене на село, за да вържа на горкото прасенце звънче...така стресирах горкото животно, че получи тикове като чуеше звънене със звънче...тогава за хубав бой изядох..![]()
обикновено само ме заплашват "Ще ти спра интернета" или "Ти не си яла бой ама да видим как на дърти години ще го изядеш". Не са ме наказвали никога всъщност. Но майка ми понякога ми се сърди много и честно казано предпочитам да ме накаже, защото ми става гадно.Ама рядко- обикновено и аз съм добра.
![]()
Баща ми ми взима лаптопчето насила или си прибира банкнотите джобни за седмицата, които незнайно защо съм забравила на масата.![]()
![]()
Ми вече съм си научила уроците рядко ме наказват и то е от рода на никкъв телевизр докато не си научиш или никакво излизане и тем подобни![]()
Не ме наказва.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Не ме наказват.Аз като не уча искарвам добри оценки,а като уча се лоши оценки.![]()
Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
Диего: Не ям боклуци.
Ам наказват ме ако изляза и ми звънят продължително без да им отговоря ама наказанието еда не излизам ..пък аз след 2мин съм вън така че по скоро са само закани
![]()
не са ме наказвали от много време..просто вече са отчаяни от мен хахах иначе преди ме наказваха като ми забраняваха компютъра примерно
Първоначално написано от tonie__
+1 когато /някога/ ми забранят компютъра излизам навън или от телефона си влизам в нета
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ме наказват
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
до сега не са ме наказвали
... Can you feel me
Can you touch me
Do you believe in me
Do you love me ...
никак![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Лишават ме от нещо. Много рядко ме наказват.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ами когато имам по слаба оценка от 4(рядко се случва) може да ми кажат без компютар,но на другия ден кой помни.Иначе нямам проблеми с тях аз по-принцип помагам много-в нас-на вилана-на село.
Rich Boy - Throw Some D's![]()
Първоначално написано от DimovB
кат бях по-малък ми спираха компа за известно време при лоши оценки, но сега само ми крещят ако прецакам нещо![]()
Schhh! Hear the silence...
зайче![]()
![]()
![]()
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
честно не знам :Д просто ми викат малко
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”