.
Отговор в тема
Страница 9 от 14 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 341
    Повече от фен Аватара на sian4eto
    не ме накзват
    `only God can judge me!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    не ме наказват ..

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Не са ме наказвали преди, не ме наказват и сега при никакви обстоятелства.

наказват ме само като имам 2ка или 3ка без комп .. ма на следващия ден ми даат,а и те са на работа и аз сядам ест .. мноу ма ебе,че съм наказана

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от yozii
    не ме наказват ..

Честно да ти кажа никога не са ме наказвали, били или от сорта апък не съм от добрите деца послушните душици нз явно липсата на контрол си оказва влиание ... на мене си ми е добре тва е важното
    Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!

Не ме наказват
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

скоро не са ме наказвали, но помня няколко случая с баси яките наказания..
    -с братовчед ми бяхме решили да си правим басейн на терасата, запушихме каналчето, от което тече вода, когато се мие терасата и почнахме да носим вода с кофи от банята, докато вуйчо ми не се прибра...тогава бяхме наказани да стоим на терасата цял ден
    -после бях решила да приспивам кокошка...та, един съвет от мен:ако решите да приспивате кокошка, най-трудната част е да сгащиш кокошката...и така търчах цял ден след кокошките и накрая взех,че не затворих вратата на кокошарника и животинките решили да се поразходят..из половината село.. тогава бях ТВ маниаче (1-2клас да съм била най-много) и ме наказаха две седмици без ТВ
    и последната ми знаменита беля...дядо ми каза, че обичам шареното и съм могла да вържа на свинчето звънче, това ме вдъхнови едвам да дочакам следващото ходене на село, за да вържа на горкото прасенце звънче...така стресирах горкото животно, че получи тикове като чуеше звънене със звънче...тогава за хубав бой изядох..

Повече от фен
    обикновено само ме заплашват "Ще ти спра интернета" или "Ти не си яла бой ама да видим как на дърти години ще го изядеш". Не са ме наказвали никога всъщност. Но майка ми понякога ми се сърди много и честно казано предпочитам да ме накаже, защото ми става гадно. Ама рядко- обикновено и аз съм добра.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Баща ми ми взима лаптопчето насила или си прибира банкнотите джобни за седмицата, които незнайно защо съм забравила на масата.

Ми вече съм си научила уроците рядко ме наказват и то е от рода на никкъв телевизр докато не си научиш или никакво излизане и тем подобни

Не ме наказва.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    Италия
    Не ме наказват.Аз като не уча искарвам добри оценки,а като уча се лоши оценки.
    Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
    Диего: Не ям боклуци.

Ам наказват ме ако изляза и ми звънят продължително без да им отговоря ама наказанието е да не излизам ..пък аз след 2мин съм вън така че по скоро са само закани
    Don't worry be crazy [sun]
    http://vbox7.com/play:f0a2e014

Град
    Пловдив
    не са ме наказвали от много време..просто вече са отчаяни от мен хахах иначе преди ме наказваха като ми забраняваха компютъра примерно

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    не са ме наказвали от много време..просто вече са отчаяни от мен хахах иначе преди ме наказваха като ми забраняваха компютъра примерно
    +1 когато /някога/ ми забранят компютъра излизам навън или от телефона си влизам в нета

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не ме наказват
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

до сега не са ме наказвали
    ... Can you feel me
    Can you touch me
    Do you believe in me
    Do you love me
    ...

Голям фен Аватара на elito96
    Град
    Soфiя
    никак
    Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.

Голям фен Аватара на Stellsy
    Лишават ме от нещо. Много рядко ме наказват.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Ами когато имам по слаба оценка от 4(рядко се случва) може да ми кажат без компютар,но на другия ден кой помни.Иначе нямам проблеми с тях аз по-принцип помагам много-в нас-на вилана-на село.
    Rich Boy - Throw Some D's

Цитирай Първоначално написано от DimovB
    Да, точно заради такива младежи страда държавата

Faltera е пич и си прави шоуто на ваш гръб, а вие се изживявате като големите моралисти и съдници.

Цитирай Първоначално написано от justwondering
    обикновено само ме заплашват "Ще ти спра интернета" или "Ти не си яла бой ама да видим как на дърти години ще го изядеш". Не са ме наказвали никога всъщност. Но майка ми понякога ми се сърди много и честно казано предпочитам да ме накаже, защото ми става гадно. Ама рядко- обикновено и аз съм добра.
    АБСОЛЮТНО СЪЩОТО :Р

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    кат бях по-малък ми спираха компа за известно време при лоши оценки, но сега само ми крещят ако прецакам нещо
    Schhh! Hear the silence...

зайче
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

Град
    Lyon
    честно не знам :Д просто ми викат малко
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си