- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кифла или земно момиче??
Зависи кои мислиш за кифли? Ако е момиче, което всеки ден cе гримира,изправя си косата и т.н...значи и аз съм кифла....Как ги определяте....
Иначе зависи..и двете ги предпочитам..и от двата ''вида'' имам приятелки..
Е-е-е! Аман от тези кифли, кроасани, гевреци и други тестени продукти.. Сега ще ида да си купя кифла за закуска![]()
Е какво толкова сега? Всеки си има предпочитания.. Аз например кифлата я обичам с локум,ама повече обичам кроасан с шоколад![]()
п.с. Авторке, а кифлите според теб от космоса ли падат,че не са земни?![]()
.. Нз нз... Може би,според твоите разсъждения половината ми училище е извънземно.. Знам ли..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
не, просто ме разби..XD..*кой го казва* просто заради аватара XDПървоначално написано от MadeOfWater
Естествено, че земните момичета <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
кифлитееее на кайма .
мразя ги тея тъпи сухи кифлички .
пфу дано ги изяде някой мазен коч![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Земно момичее ...
Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Боже опази ме...![]()
Не,не съм кифла.По никакъв начин.Не знам кое в мен те накара да мислиш така.Може би е заради косата,еми това е перука и си я купих от Рок феста в Каварна.Не съм кифла,обаче познавам доста такива.Не си исправям косата (освен,ако нямам повод),през живота си не съм се качвала на високи обувки,а се мъкна само със старите ми класичести кецове,не нося дамски чантички за училище,а раница ми е цялата в значки на Metallica,Guns n Roses и различни черепчета.През последните 2 години съм ходила на 6 метъл концерта и дори сега слушам Sweet Child OMine. 7-ми клас съм,а съм имала точно 2 гаджета ;]
Какво кифленско има в мен?![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Не си кифла spx..Първоначално написано от MadeOfWater
![]()
![]()
Предпочитам гевреци, не обичам кифли нз защо.
П.П авторе що за тема е това, много ясно, че никой няма да каже че харесва повече кифлите от земнте момичета (освен ако тя самата не е кифла)![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
аз в началото основателно зададох въпроса какво ще рече земни момичетато по твоята логика danibebi така наречените кифли са паднали от някоя друга планета или галактика
![]()
![]()
п.п.не мисли че се заяждам.. просто казвам![]()
Абе това понятие кифла не го харесвам . . и аз се грижа СУПЕР много за външният си вид и ходя с дамска чанта на училище, слагам токчета и какво??Всеки човек може да си говори с мен.Едиснтвената съм от цяло училище ,която говори с момиче ,с което никой не иска да говори точно по логиката, че тя не се гримира и тн.Не се изкарах света вода не напита, но гледам с всички да съм добра.Айде някой да ми каже кифла и не знамЛошо ли е в наши дни да искаш да изглеждаш добре!?!?!?
^^ мда!
И кое точно те прави кифла? Токчетата, спиралата, дамската чанта, изправената коса... Бахти хората сте. И всичките викат "земно момиче", "нормално момиче", "не бъдете кифли"... После точно така нарачените кифли си имат компании, имат си гаджета и са си доволни... Пък иначе всичко живо вика мразя кифли..
Прави стеНе исках да звучи така,ама мразя някой да говори така за мен,съдейки по 1 снимка...
Кофти става
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Абе може да прозвучи грубо, ама ще си кажа мнението направо- за момчетата на твоите години критерия е пуска- не пуска. Другото са им подробности, сега разум нема, хормони- бол ти!
П.П: В никакъв случай не казвам, че всички са така, но определено това са към +90%
Май въпросът е към момчетата, ама ще отговоря... земно момиче.
Кифличките всички са еднакви...
Всички с един тон грим.
Всички с прилепнали дънки, без дори да се замислят дали им седят добре, ама нали това е модерно.
Всички или с топирани коси, или с коси, останали с два косъма от изправянето, или с бритон, който дори не пускат.
И всички с анцузи на Адидас...
![]()
Ох, да съм се заяла някъде? И аз мога да си топирам косата, ако искам да изглеждам модерно... Просто си казвам мнението по темата. И съжалявам, ако толкова съм те обидила.Първоначално написано от sexXgirl2007
![]()
айде ще се сбиете, заради една проста тема, която няма смисъл изобщо![]()
Вафла..
Видове момичета ли?![]()
А иначе - естествено, че земно момиче.То иска ли питане?
Пф..кфото си искате си мислетеПървоначално написано от Infinity
важното е,4е истината е съвсем друга..
![]()
sexXgirl2007 не разбрах BlackKeys къде се заяжда по-точно и с кого![]()
мм... нз .. трудно ми е да намеря с кого се е заяла..
..
Значи! Аз пък могада ви кажа ,че познавам така наречени ``кифли``,които си слагат грим като го размазват 'се едно трактор е минал през лицата им.. Слагат по 1 тон фон дьо тен и толкова много молив,че очите не можеш да им видиш.. Ходят с няк`ви обувки на токчета и с дамски чанти.. оп! .. забравих една подробност.. Дебели са и носят прилепнали дрехи,че да им се видят свинските крака и паласките... Изправят си косите като после не си мият косата с по 3 4 дни,че да не се налага да се изправят пак.. Имат пърхот и им е супер мазна косата от тия лакове и глупости,ма се правят на важнииииииии... Сега зимата ходат с нек'ви клинове и пантовки и са супер зле ,ама все се правят на интересни..Айде спирам ,че sexXgirl2007 може да си помисли,че говоря за нея нещо.. че и се заяждам...
а пък и sexXgirl2007 само да ти кажа.. Ако нe бешe от тези дразнители (кифлите) нямаше толкова много да се засягаш,че да викаш и че се заяждаме... Явно си видяла себе си в описанието на BlackKeys за кифлите и си решила,че се заяжда
![]()