- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кифла или земно момиче??
искам земно все пак кифлите са за ядене![]()
умният човек не казва всичко което знае,не харчи всичко което има
То точно затова според теб има два тиша щото си такваПървоначално написано от babyto92
![]()
![]()
![]()
Баничка с извара ако има и бозица![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
хайде аз ще избера кифлите![]()
Еми земните ги предпочитаме има някой кифли,които са печени ама повечето са лицемерки ..
![]()
Fuck me I'm famous!
Fluffy*
Nikii Ilieww <33
kifla ama da e i s marmalad
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Ами какво за тея които са земни и все пак ходят с тонове грим?Първоначално написано от danibebi
![]()
п.С. Ест, предпочитам земните, само дето не са зад всеки ъгъл![]()
Мен пък ми е писнало от злобни като теб...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти завиждаш че имат топирани коси и са мадерни и изглеждат добре :P
а ако теб толкова ти харесва да си Обикновенна..си ходи както преди 100 години ...никой не те спира -и няма причина за тва да се заяждаш[/quote]
Топираните коси са били модерни през 90-те,така че не си мисли че откриват топлата вода.![]()
![]()
Аз предпочитам нормални,ненормални,земни, имфоманки и т.н.![]()
Аз не ти говоря само да я видя,ако се заговорим(евентуално) и не мога да я разбера и както казах да каже нещо,както трябва,ми ще ми бъде една КИФЛА-тестено изделие с някакъв незнаен пълнежПървоначално написано от Violenza
![]()
До нас има такова момиче,което бавно се превръща в това.
Всяко нейно изречение започва с Офффф... или някакви възпоризведения на звука и след всяка трета дума е псувня.Как мога да разговарям с някого,като не зне ТОЙ как да говори.
Е те това вече не го разбирам, чесно!Какво точно вие разбирате под "кифла" и под "земно момиче"?
Защото на точно "земните момичета" им казват зубъри и никой не ги поглежда, а пък именно "кифлите" са оприличавани на идеал.Точно тези момичета, които са си обикнони, които са себе си, които обичат да четат, да общуват, да изразяват някаква смислена емоция, да говорят правилно, а не като пиян шофьор на такси са гледани странно от обществото, а този тип момичета, които се обличат по последен писък на модата, слагат тонове грим в жалък опит да заприличат на някой друг, да скрият истинската си същност, да заличат белезите от душевните рани, които някой им е нанесъл, да прикрият недостатъците и комплексите си, са превъздигани за нещо повече, отколкото са. Нима фразата "Ох, навън вали, отиде ми прическата - станала съм по-рано, за да я топирам" е доста по-интересна за обсъждане, отколкото фразата "Ах, вали! Супер, айде да тръгваме - нищо няма да ни стане от малко дъжд" ?
Така че, какво точно имате предвид под "земно момиче" и "кифла"? Какви са вашите представи?
"Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун
Много правилно. И на мен ми се иска да разбера какво всъщност се крие под тези понятияПървоначално написано от Chrissie
![]()
Естествено, че земно момиче кифлите не заслужават дори да им се изплюеш!!!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Не, 7 days MAX с шоколад!
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..