.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 88 от общо 88
    искам земно все пак кифлите са за ядене
    умният човек не казва всичко което знае,не харчи всичко което има

Цитирай Първоначално написано от babyto92
    Ми искам да ви кажа,чи има различни кифли Смисъл има някои супер надути обаче има някои които просто се грижат мааалкоо повече за външния си вид.Аз не ги харесвам 1 обаче аз самата съм тип 2
    То точно затова според теб има два тиша щото си таква

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Баничка с извара ако има и бозица
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    хайде аз ще избера кифлите
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Еми земните ги предпочитам е има някой кифли,които са печени ама повечето са лицемерки ..
    Fuck me I'm famous!
    Fluffy*
    Nikii Ilieww <33

kifla ama da e i s marmalad
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Re: Кифла или земно момиче??

Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Кои момичета предпочитате повече..кифлите или земните момичета..така да се каже..които са си съвсем нормални,а не се надуват и не ходят с тонове грим?? И какво мислите за тези видове момичета??
    Ами какво за тея които са земни и все пак ходят с тонове грим?
    п.С. Ест, предпочитам земните, само дето не са зад всеки ъгъл

Мен пък ми е писнало от злобни като теб...

Ти завиждаш че имат топирани коси и са мадерни и изглеждат добре :P

а ако теб толкова ти харесва да си Обикновенна..си ходи както преди 100 години ...никой не те спира -и няма причина за тва да се заяждаш [/quote]

Топираните коси са били модерни през 90-те,така че не си мисли че откриват топлата вода.

Аз предпочитам нормални,ненормални,земни, имфоманки и т.н.

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Ем като не могат да ти създадат едно изречение с подредени граматични норми ти какво очакваш да смятаме за тях?
    Аз пък познавам едно момиче - като я видиш би си помислила същото. Ама има повече акъл от повечето момичета, които познавам.
    Аз не ти говоря само да я видя,ако се заговорим(евентуално) и не мога да я разбера и както казах да каже нещо,както трябва,ми ще ми бъде една КИФЛА-тестено изделие с някакъв незнаен пълнеж
    До нас има такова момиче,което бавно се превръща в това.
    Всяко нейно изречение започва с Офффф... или някакви възпоризведения на звука и след всяка трета дума е псувня.Как мога да разговарям с някого,като не зне ТОЙ как да говори.

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Е те това вече не го разбирам, чесно! Какво точно вие разбирате под "кифла" и под "земно момиче"?

Защото на точно "земните момичета" им казват зубъри и никой не ги поглежда, а пък именно "кифлите" са оприличавани на идеал. Точно тези момичета, които са си обикнони, които са себе си, които обичат да четат, да общуват, да изразяват някаква смислена емоция, да говорят правилно, а не като пиян шофьор на такси са гледани странно от обществото, а този тип момичета, които се обличат по последен писък на модата, слагат тонове грим в жалък опит да заприличат на някой друг, да скрият истинската си същност, да заличат белезите от душевните рани, които някой им е нанесъл, да прикрият недостатъците и комплексите си, са превъздигани за нещо повече, отколкото са. Нима фразата "Ох, навън вали, отиде ми прическата - станала съм по-рано, за да я топирам" е доста по-интересна за обсъждане, отколкото фразата "Ах, вали! Супер, айде да тръгваме - нищо няма да ни стане от малко дъжд" ?

Така че, какво точно имате предвид под "земно момиче" и "кифла"? Какви са вашите представи?
    "Най-голямото невежество е да отблъснеш нещо, което изобщо не познаваш.” – Хорас Браун

Цитирай Първоначално написано от Chrissie
    Е те това вече не го разбирам, чесно! Какво точно вие разбирате под "кифла" и под "земно момиче"?

Защото на точно "земните момичета" им казват зубъри и никой не ги поглежда, а пък именно "кифлите" са оприличавани на идеал. Точно тези момичета, които са си обикнони, които са себе си, които обичат да четат, да общуват, да изразяват някаква смислена емоция, да говорят правилно, а не като пиян шофьор на такси са гледани странно от обществото, а този тип момичета, които се обличат по последен писък на модата, слагат тонове грим в жалък опит да заприличат на някой друг, да скрият истинската си същност, да заличат белезите от душевните рани, които някой им е нанесъл, да прикрият недостатъците и комплексите си, са превъздигани за нещо повече, отколкото са. Нима фразата "Ох, навън вали, отиде ми прическата - станала съм по-рано, за да я топирам" е доста по-интересна за обсъждане, отколкото фразата "Ах, вали! Супер, айде да тръгваме - нищо няма да ни стане от малко дъжд" ?

Така че, какво точно имате предвид под "земно момиче" и "кифла"? Какви са вашите представи?
    Много правилно. И на мен ми се иска да разбера какво всъщност се крие под тези понятия

Голям фен Аватара на dimi93
    Естествено, че земно момиче кифлите не заслужават дори да им се изплюеш!!!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Не, 7 days MAX с шоколад!
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си