- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пениса ми
Значи въпросът ми е : защо,понякога главичката на пениса ми е много чуствителна като я докасно,а друг път не е така и дали това може да повлияе на бъдещия ми полов живот ?
Fitness
http://www.puls.bg/forum/viewtopic.php?f=18&t=12803
прочети това,мисля че ще ти помогне![]()
Станислава
до колко знам някой път се получава да е много чувствителна от много секс или чикии.Първоначално написано от Poison94
Sleda ot liubovta
знаеш ли каква огромна простотия написа?Първоначално написано от anichka12345678
Станислава
Мерси t0d1t0 линка така ми даде горе доло точна представа,а именно,че това е нормално като се има в предвид,че съм девствен![]()
Fitness
споко,всеки е така. И аз бях така,след време ще свикнеш напълно и няма да имаш проблеми.И друг съвет,за да няма кофти случки в началото, когато ще правиш секс го вкарвай незабелен,предполагам че не си обрязан. Айде късмет
![]()
Станислава
Да не съм обрязан ммм.... светни ма за какви изцепки могат да се получат да съм подготвен не за друго![]()
Fitness
Думи нямам..Всеки чул недочул пише.. Опитай го тва със смрадликата от линка дето t0d1t0 ти даде..Имам приятел със същия проблем и лека полека се оправи положението по тоя начин...Първоначално написано от t0d1t0
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Изцепки чак..Като е с кожата отгоре(незабелен,както му викате) чувствителността е по-малка..Първоначално написано от Poison94
точно! И като го вкараш сам се забелва,няма да го има кофти търканетоПървоначално написано от seduction1mplex
![]()
Станислава
Да добавя,че съм забелязал,че като е в ерекция и като си масторбирам чуствителноста някакси е много по малка.. обаче като е в така да се нарече покой е по-голяма чуствителноста
Fitness
Е тва е нормално (:Първоначално написано от Poison94
несмятам така понеже на мен ми се е случвало момче да има такъв проблем след по продължителен сексПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
Sleda ot liubovta