.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    [На Метри От Земята]

Garnier Pure Active roll on

Вие доволни ли сте от това
    Просто аз

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Аз съм доволна
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Аз много се чудя дали да си го купя тва,някой може ли да каже и цена .
    Another day,another drama

Еми аз преди около час си го купих нз още дали действа а относно цената аз го взех за 10,90

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    това за какво служи по-точно ,че не съм много запозната

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    това за какво служи по-точно ,че не съм много запозната
    Трябва да изсушава пъпките и да намалява петната. Не знам дали действа, нямам го.
    На места съм го виждала на промоция по 8 и нещо.

ами аз смятам да си го купя и да видя дали на мен ще ми помогне.приятелките ми казват че е добро.

Голям фен Аватара на liim0nka
    ммм това че след 5 часа маха червенината е вярно..така пише на опаковката а след два дни и ппъпката я нямало дрън дрън..обаче е толко ама толкова приярно да се мажеш..аз ще си го купя сигурно само заради товаа..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

a за момченца става ли :P

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от albertino11
    a за момченца става ли :P
    ми не знам много-много..ама предполагам,че да
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

а как го използвате ?
    по 1 път на ден ли ? и кога ?

на опаковката не пише нищо за начин на употреба

това малко шишенце от 15мл няма ли да свърши много бързо?

извинявам се за многото въпроси.. дано някой отговори

аз бих ви казала да не хвърляте луди пари за тия козметични работи, защото ефекта е временен, а сумата е солидна
    по-добре иди на дерматолог да ти каже какво да правиш, защото аз от години пробвам какви ли не глупости без ефект или ефект за максимум месец и после пак..
    отидох си на дерматолог, тя ми каза едни неща от аптеката и ми предписа едни хапчета .. и за 2 дена имам толкова малко пъпки, че чак не ми се вярва, а цената на трите продукта, които имам са колкото 1 такъв козметичен крем .. или рол-он там каквото и да е..
    просто не си заслужава, само си потискап проблема, но не го решаваш
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Имам го и изобщо не ми помага.

Ми аз си го взех за 8 и нещо да го пробвам, пък ми харесва.. Ползвам го след като си измия лицето и вече 2ра седмица виждам някакъв ефект.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Много съм доволна. На опаковката(поне на немската) пише да се ползва когато видиш че ще ти излиза пъпка но не е избила още. Мажеш се докато не изчезне червенината. Аз като съм си в нас и току се присетя и се мацна. Иначе наистина маха червенината сравнително бързо и пъпките не излизат.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от monikaaa
    това малко шишенце от 15мл няма ли да свърши много бързо?
    Ти какво толкова ще мажеш че да свърши бързо!?!

И аз се замислям да си го взем, щом казвате че е хубаво...

абе не знам ама тука някой спомена за дерматолог ... Ходих да ... 2 месеца пих лекарствата и изчезнаха значително пъпките за около 1-2 месеца ии сега лицето ми отново е боза Понякога и дерматолога не помага и сега мисля да ходя на друг дерматолог но дотогава да пробвам и това ... изобщо ако помага

Купих си го преди няколко дена, за пъпките що годе помага, но за черните точки ЪПСУРД... поне при мене. И аз лично само на 15 лв. го намерих, и честно казано не останах очарован, така че не го препоръчвам силно, но който иска може да го опита.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sodamngood
    Купих си го преди няколко дена, за пъпките що годе помага, но за черните точки ЪПСУРД... поне при мене. И аз лично само на 15 лв. го намерих, и честно казано не останах очарован, така че не го препоръчвам силно, но който иска може да го опита.
    То не е за черни точки.

Аз имам такова и съм доволна

Ама трябва да се намажеш преди да е излязла пъпката защото се скрива по бавно

Здравейте!Искам да попитам, ако искаме ефикасен и бърз резултат, цялата серия ли трябва да си купим или само рол-она помага и друго не е необходимо.

Мажете се преди да ви излезе пъпка, което ме кара да попитам: как разбирате, че ще ви излезе такава?

знае ли някой, колко често трябва да се маже човек!? аз имам пъпки по лицето и ги мажа 4. ден, но ефект няма!?

аз си го взех на промоция за 8.90 лв. за червените петна е вярно - маха ги ..... за пъпките също помага, но не ги премахва напълно ... аз лично съм доволна - използвам го 1-2 пъти на ден от 1 месец и още не ми се е свършил !

Аз имам червени петна и май ще си го купя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си