- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване ??
абе да ви кажа на мен ми е най практично със самобрасмачка ама наистина трябва през ден или всеки ден зависи от човека при всеки е различно а за интимните части също използвам самобрасначка просто защото страшно много ме боли.стават малко гадни но използвам един крем които е такъв специален за триъгълника и стават доло горе добре![]()
Ми с епилатора всепак е ми се дават всеки път тези пари за кола маска,депилатори и прочие. Не ме боли и се епилирам много бързо тъй че...
Аз съм според сезона и настроениетопрез пролетта и лятото с кола и епилатора ми,имам и повечко време.През учебната година в повечето случаи съм със самобръсначката-бързо и лесно.Но ако трябва да съм честна е много по-добре със дълготрайните методи.
С тъпата самобръсначка държи много малко,пък аз съм доста взискателна на тази тема
![]()
Епилатор - Крака,ръце,мишници.
Кола маска - Триъгълник.
Веждите чат-пат сама,някой път на козметик.![]()
Крака-епилатор
Подмишници-епилатор
Триъгълник-самобръсначка
Вежди-пинсета
![]()
Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq
Първоначално написано от DevilWish
n0 m0re pain,n0 m0re l0ve,n0 m0re crying in the night n0 m0re faith n0 m0re trust.. (music)
me 2Първоначално написано от chocolatee
![]()
какво е бигче?
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Имам един въпрос.
По принцип ходя на кола маска за триъгълника, но последните 3-4 пъти ползвах епилатор за обезкосмяване там. В момента космите са меки, но два пъти по-гъсти от преди. А и докато ми свърши цикъла пораснаха и са около 1 см. Проблем ли ще е за козметичката, или да отивам да ги маха без да правя нищо сама?![]()
смятам че няма да е проблем нито да отидеш на козметик нито сама да си премахнешПървоначално написано от stickgirl
![]()
Сама не искам, че адски боли с епилатор и не махам всичко.
Ама 1 см не е ли много дълго? Да не вземе да ги скъсява или да ме върне, че ще умра от срам![]()
Първоначално написано от stickgirl
![]()
![]()
![]()
как ще те върне бе
![]()
нали това и е работата .отивай без да се притесняваш кой знае някой сигърно 10см и е ходил пък ти за 1 см
![]()
Абе да питам каква е разликата в резултата между коламаската и епилатора? Щото чета някои се епилирали за по специални поводи, пък иначе кола маска. Каква е разликата?
При мен с епилатора растат по-бързо и сърби, защото стават като пъпчици преди да пораснат косъмчета. С маската те боли за части от секундата, по време на дръпването, а с епилатора се стържеш един час и през цялото време боли. И не можеш да махнеш всичко.
С две думи кола маска е по-добре.Но това е само мое мнение, а аз не съм кой знае колко навътре в тия неща, макар че говоря от опит.
Краката със самобръсначка.
На триъгълника и подмишниците с крем-депилатор.
Веждите с пинсетки. (:
Running is my drug and I am overdosed ..
какви крем депилатори ползватеПървоначално написано от DarkKisss
![]()
По краката винаги с бръсначаРастат ми супер бавно и ги махам на 5-6 дена
А и не са ми гъсти, твърди и черни
По ръцете с домашна кола маска
![]()
Трагедията е пълна...