.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    абе да ви кажа на мен ми е най практично със самобрасмачка ама наистина трябва през ден или всеки ден зависи от човека при всеки е различно а за интимните части също използвам самобрасначка просто защото страшно много ме боли.стават малко гадни но използвам един крем които е такъв специален за триъгълника и стават доло горе добре

Ми с епилатора всепак е ми се дават всеки път тези пари за кола маска,депилатори и прочие. Не ме боли и се епилирам много бързо тъй че...

Повече от фен Аватара на stylo
    Аз съм според сезона и настроението през пролетта и лятото с кола и епилатора ми,имам и повечко време.През учебната година в повечето случаи съм със самобръсначката-бързо и лесно.Но ако трябва да съм честна е много по-добре със дълготрайните методи. С тъпата самобръсначка държи много малко,пък аз съм доста взискателна на тази тема

Град
    Пловдив
    Епилатор - Крака,ръце,мишници.

Кола маска - Триъгълник.

Веждите чат-пат сама,някой път на козметик.

Крака-епилатор
    Подмишници-епилатор
    Триъгълник-самобръсначка
    Вежди-пинсета
    Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Eпилатор или бигче
    n0 m0re pain,n0 m0re l0ve,n0 m0re crying in the night n0 m0re faith n0 m0re trust.. (music)

Цитирай Първоначално написано от chocolatee
    и аз съм с кола маска
    me 2

Мега фен Аватара на ameli
    какво е бигче?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    какво е бигче?
    самобръсначка

Имам един въпрос.

По принцип ходя на кола маска за триъгълника, но последните 3-4 пъти ползвах епилатор за обезкосмяване там. В момента космите са меки, но два пъти по-гъсти от преди. А и докато ми свърши цикъла пораснаха и са около 1 см. Проблем ли ще е за козметичката, или да отивам да ги маха без да правя нищо сама?

Цитирай Първоначално написано от stickgirl
    Имам един въпрос.

По принцип ходя на кола маска за триъгълника, но последните 3-4 пъти ползвах епилатор за обезкосмяване там. В момента космите са меки, но два пъти по-гъсти от преди. А и докато ми свърши цикъла пораснаха и са около 1 см. Проблем ли ще е за козметичката, или да отивам да ги маха без да правя нищо сама?
    смятам че няма да е проблем нито да отидеш на козметик нито сама да си премахнеш

Сама не искам, че адски боли с епилатор и не махам всичко.
    Ама 1 см не е ли много дълго? Да не вземе да ги скъсява или да ме върне, че ще умра от срам

Цитирай Първоначално написано от stickgirl
    Сама не искам, че адски боли с епилатор и не махам всичко.
    Ама 1 см не е ли много дълго? Да не вземе да ги скъсява или да ме върне, че ще умра от срам
    как ще те върне бе нали това и е работата .отивай без да се притесняваш кой знае някой сигърно 10см и е ходил пък ти за 1 см

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Абе да питам каква е разликата в резултата между коламаската и епилатора? Щото чета някои се епилирали за по специални поводи, пък иначе кола маска. Каква е разликата?

При мен с епилатора растат по-бързо и сърби, защото стават като пъпчици преди да пораснат косъмчета. С маската те боли за части от секундата, по време на дръпването, а с епилатора се стържеш един час и през цялото време боли. И не можеш да махнеш всичко.
    С две думи кола маска е по-добре. Но това е само мое мнение, а аз не съм кой знае колко навътре в тия неща, макар че говоря от опит.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Мерси. Значи кола ще е.

Град
    На стадиона за бягане.
    Краката със самобръсначка.
    На триъгълника и подмишниците с крем-депилатор.
    Веждите с пинсетки. (:
    Running is my drug and I am overdosed ..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Бръсначка

Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Краката със самобръсначка.
    На триъгълника и подмишниците с крем-депилатор.
    Веждите с пинсетки. (:
    какви крем депилатори ползвате

Град
    MoHTaHa
    епилатор и от време на време кола маска(лятото най-често с кола маска)

Супер фен Аватара на Korrnyy
    По краката винаги с бръснача Растат ми супер бавно и ги махам на 5-6 дена А и не са ми гъсти, твърди и черни По ръцете с домашна кола маска
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си