.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Голям фен Аватара на liim0nka

Вакса за коса..

Чудя се дали да не си взема вакса за коса за краищата, когато се изправям..дали ще стои..
    питам защото искам да знам дали има ефект..не ми се дават пари за нещо което няма да ползвам
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    А за какво служи ваксата, щото аз имам една на Вела, ама си нямам и на идея за кво е?
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    аз си взех и наистина си моделираш косата, както искаш ... може да я направиш да стърчи и т.н. така че мисля, че и за краищата ще стане ... моята е на L'oreal

Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    аз си взех и наистина си моделираш косата, както искаш ... може да я направиш да стърчи и т.н. така че мисля, че и за краищата ще стане ... моята е на L'oreal
    ++ моята е на ейвън (червена с бяло)

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Моята е на Лонда и ползваХ, за да си вдигам 5мм косица нагоре.

Ама ваксата ми се струва, че леко спластява и надали ефекта, който търсиш е спластени крайща и права коса.

Голям фен
    Такаа ... моята е на Wellaflex, но по принцип не мисля, че ваксата е добра идея ... не ми харесва изобщо ... използва се за предпазване на косата при правене с преса мисля ... също има действие долу - горе като пяната ... косата изглежда мазна, сплъстена имного много кофти ... аз веднъж я ползвах и повече няма да повторя

Аз също четох,че за гладки и нестарчащи краища ваксата помага,НО В МОЯ СЛУЧЕИ СЕ ПОЛУЧИ ТОЧНО ОБРАТНОТО.Изполвас вакса "taft pawar wax" черната с наи-силната фиксация но след половин час краищата ми се начупиха.Бих ти препоръчала само ако искаш ефекта на начупената коса. Използваи кристали или балсам без отмиване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си