- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване ??
с какво предпочитате да се обезкосмявате с кола маска,епилатор направо с бигчето или с разни други принадлежности.споделете с другите и задаваите въпросите си,някой може да ви даде полезна информацияАз лично се обезкосмявам с епилатор но винаги остават малки косъмчета и подкожните много ме дразнят
И моля ако някои има нещо против темата да не дава коментари![]()
Aз съм това което съм...
аз направо с бигчето поне става бързо и не боли и не остават малки косъмчета които си пропуснал![]()
![]()
Предпочитам да се обезкосмявам с епилатор и кола маска..
Понякога,когато бързам или имам някакъв по-официален ден се обезкосмявам с епилатор..
Иначе съм с кола-маска![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
и аз съм с кола маска![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
аз със епилатор но наистина най-добре е с кола маскаП.П готина темичка ще ми бъде от полза
![]()
Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq
абе да попитам казаха ми една кола маска "Жан Карт" но незнам дали е хубава някои знае ли нещо за нея
Боси по асфалта вървят си .... lqlqllq
Аз със самобръсначка, крем и прочее безболезнени методи. Този мазохизъм да се отскубват космите ми е чужд.
Но няма никакво разлика от самобръсначката,поне при менПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
кола маска..
епилатор?! = супер здрави нерви!
Аз съм с епилатор ;дд .. със самобръсначка , според мен стават катт гора![]()
![]()
![]()
Момичета, писна ми, не знам за вас.Колата маска за интимните части е много подходяща, но не мога да ги чакам да пораснат. С епилатора е страшна болка...
Вие с какво се обезкосмявате в тези части ?
![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Аз ходя на кола маска при козметик.В спешни случеи използвам и самобръсначка![]()
И аз с кола маска - с епилатор ставастрашно бавно, все пропускам някой косъм, болии... абе ужас. Пък с колата маска ЩРАК и готово. Боли за секунда и кожата става гладка...Първоначално написано от silwinka
Първоначално написано от heiress
Ами не, не ме мързи да се занимавам.При мен не държи 3-4 седмици, а около една, така че не си струва скубането.
Иначе, аз съм чувала за още по-странни методи. Например с кислородна вода - изрусяваш си ги в продължение на около 2 месеца и после те изтъняват и изсъхват. Има известна логика, като се замислиш.. Другия е по-брутален - с пемза. Тоест търкаш, търкаш, търкаш и падат космите от търкането.. Интересно дали си сваляш кожата така.
Никакви депилатоари, никакви кремове, епилатори и други глупости... Освен самобръсначката нищо друго не признавам![]()
Лесно, удобно и страшно бързо