.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

нормално ли е ? :(

правила съм го един път .. с презерватив .. не се е изпуснал в мен .. но имам проблем .. трябваше да ми дойде в понеделник, а още не ми е дошло .. попринцип ми е нередовен цикълът .. но този път повече се притеснявам .. правих си тест и излезна отрицателен .. не може да съм бременна , нали ? .. нормално ли е това ? правила съм го само един път .. благодаря ви предварително .. исках да попитам и тук .. защото се притеснявам ..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: нормално ли е ? :(

Цитирай Първоначално написано от taqmalkata123
    правила съм го един път .. с презерватив .. не се е изпуснал в мен .. но имам проблем .. трябваше да ми дойде в понеделник, а още не ми е дошло .. попринцип ми е нередовен цикълът .. но този път повече се притеснявам .. правих си тест и излезна отрицателен .. не може да съм бременна , нали ? .. нормално ли е това ? правила съм го само един път .. благодаря ви предварително .. исках да попитам и тук .. защото се притеснявам ..
    Според мен си е напълно нормално..!!!
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

при положение че сте го правили с презерватив , че не се е изпускал в теб и че теста е излязъл отрицателен нема кво да се притесняваш според мен ... просто ти закъснява

щом ти е нередовен е нормално
    а пък и теста е излезнал отрицателен
    не се притеснявай
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Голям фен Аватара на daru6a1
    Теста за бременност дава 99% гаранция за верността която е отчел ,, а щом имаш и нередовен цикъл всичко е нормален теч

благодаря ви много .. а на някой да му се е случвало .. и ако Да .. к0га ви е дошло .. защото се притеснявам

Първият път за момичетата винаги е свързан с точно тия притеснения, такива наблюдения имам и ти ги потвърждаваш.
    активизъм/превенция; писане; музика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си