- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- поСягал ли ви е учител?
Учителка е хвърляла тетрадка по мен понеже беше ядосана от родителската среща, където родителите бяха бая ядосани в пети клас. И аз бях много ядосана като ме замери с тетрадката, ми не можах да я реша едната задача и за тва тряа тетрадка да хвърля по мене? А от пети до седми клас даскала по АЕ в старото дааскало изхвърляше ученици от стаята за косите или блъскай ги... Не знам ако ме беше хванал за косата или да ме блъсне какво щеше да направи баща ми просто, сигурно той да облъска него някъде..
Като ви посягат, се оплаквате на директор, родител, етц. и готово. Мен лично никой не ме е докосвал, но колкото пъти съм присъствала на няква такава случка ученика винаги сам го е предизвиквал.
Да.. само че това е чистачка, а не учителка или учител.. Ако чистачката нещо ми каже на криво просто.. ще измия тоалетните с нея.. Най-малко чистачките имат право да обиждат или удрят ученициПървоначално написано от MuTuTyYy
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Мен лично не ме е удрял учител, но бившата ми даскалка по английски беше ударила една приятелка с дневника по главата. Иначе момчетата от класът ми редовно си отнасят по някой тетрадка или дневник по главите от класният ми....![]()
Не ме удрял учител, но една даскалка в 8ми клас ме е кълнала "Кво ма гледаш кат бивол! Дявол да те вземе!" и то щото се избъзиках докато диктуваше нещо мн дълго и казал "стига толкова бе, госпожо" ама не да се репча нещо..
Иначе съм на мнение, че и учителите са хора и те си имат тежкото ежедневие и проблемите. Някои наистина си го изкарват на учениците, ама извинявайте на вас не ви ли се е случвало да си изкарате яда на човек, който не е виновенХора сме и трябва да уважаваме себеподобните.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ми не знам, ама аз не съм си изкарвала мъката и болките върху някой учител като го псувам или му удрям шамари... Нито въобще съм скачала да бия някой, защото имам проблеми вкъщи, в училище или нещо такова..Първоначално написано от marin4itu
тва ебавка ли е?Първоначално написано от domi98
иначе не ми се е случвало
ми към 3-4 клас се бях сбил с някой,и госпожата минала зад нас и ни засили главите една в друга![]()
В 7 клас,защото по музика все се карах с някой,господина дойде до мен и си ме хвана за ухото(АБЕ ТИ КЪДЕ СЕ НАМИРАШ?!)и ме изнесе от стята![]()
Ама аз асмо се смях де...той си беше добра душа,асмо дето леко му кипна![]()
Спомням си осми клас, как госпожата по английски ми дръпна ухото..![]()
Но иначе учител не ми е посягал..
Вафла..
Много пъти и искам още![]()
нас не ни бият...замеря ни с тебешири и химикалки/тетрадки/учебници/гумички и тн и тн...
Много добре казаноПървоначално написано от Zarity
![]()
Да, чистачка е. Казах го защото е смешно. Мисля, че след това написах друг коментар за класния ми в 2,3 клас или само съм си мислил да го напишаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
хмм.. като се замисля единствения път , когато учител избухна , беше в 4ти клас , защото бях понатупал един от моя клас и той реве .... реве ... и класния подивя , хвана чантите ни - В КОША почна да хвърля несесери , изправи на дъската като крещи и имаше няква техника да ти удря брадичката с 2 пръста като кълвач , което беше супер гадно и най - накрая ни изхвърли от стаята...Но честно май си го заслужих/ме ...
И такаДругите години спокойно (ЗА СЕГА)
![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Ще ме удари и ще му е.ба пут.ката майна![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
ххаухуаххахаПървоначално написано от plamentigaraa
Първоначално написано от plamentigaraa
Само с дърпане на ухо се отървах кога се опитах да разстрелям една шматка с волейболна топка (не успях)![]()
НЕФТОХИМИК
абе за техен късмет не са ме удрили![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Във втори клас една даскалка вдигна един мой съученик за ушитеНе знам как стана.. още не мога да си го обясна
![]()
Ааа, бях 4-ти клас и изкарах 5-ца на контролното по Математика . Отивам аз да си взема теста, заставам до Г-жата, тя ме удря по задника и ми казва "Браво бе, умник . Как може да имаш 5, а не 6 .." o.O![]()
ПатриkПатрисия
по математика даскала ме е удрял с учебника, с тетрадката , с тебешир и кокълчетата на ръката си също все по главата!
защото той преподава а аз говоря за пълни глупости през цялото време. и седя с чисто бял лист пред него и само мигам а той се чуди как да ме накара да напиша поне една цифра
![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!