.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Учителка е хвърляла тетрадка по мен понеже беше ядосана от родителската среща, където родителите бяха бая ядосани в пети клас. И аз бях много ядосана като ме замери с тетрадката, ми не можах да я реша едната задача и за тва тряа тетрадка да хвърля по мене? А от пети до седми клас даскала по АЕ в старото дааскало изхвърляше ученици от стаята за косите или блъскай ги... Не знам ако ме беше хванал за косата или да ме блъсне какво щеше да направи баща ми просто, сигурно той да облъска него някъде..

Град
    40 Miles from the Sun
    Като ви посягат, се оплаквате на директор, родител, етц. и готово. Мен лично никой не ме е докосвал, но колкото пъти съм присъствала на няква такава случка ученика винаги сам го е предизвиквал.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от MuTuTyYy
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Едва ли....по-вероятно вие да сте малоумни...
    Как няя заплашиш няква подивяла група пищяшти лапета,дето само мрънкат вкъщи на родителите си,че учителите ги мразят и за тва им пишат ниски оценки,а всъщност не правят ни най-малко усилие да се подобрят умствено.Що не обясниш не само какво е направила учителката ами и как я предизвикал съученика ти.
    Говориш на изуст. Не знаеш толкова много, че да напишеш толкова сериозно обвинение. Може момчето да не е направило нищо, аз не разбрах да е направило нещо кой знае какво?! Знаеш ли дали са група пищящи лапета? Мен наскоро една лелка в училище ми каза: "малоумници, за нищо не ставате, тъпи сте като галоши, защо идвате само да харчите на ваще парите" и аз не издържах тъй като ние играехме карти (имахме свободен) и някой хвърли едно шише към коша... и и викам "Ако бяхме малоумни, дори тъпи, пак щяхме да ставаме поне за едно-чистачи!" и онази се засили към мен и ми вика "Пожелавам ти твоята майка да няма къде да работи..." а у... без да подозира, че съм значително по-едър ученик от зайците, които тормози и обижда всяка сутрин (даскалите в нащо даскало са като нея половината, въпреки че тя е чистачка)... и като станах и кат посегна с тая метла... взех я и я хвърлих през четвъртия етаж и я изгоних, а тя като ме видя прав и напусна . Искам да ти кажа, че не можеш да знаеш кой е виновен. Сигурно директора си е помислил, че тя е дошла и аз съм бил ядосан и съм хвърлил метлата през прозореца , но това не е така. Не говори на изуст! Обиждаш на едро хора, които дори не познаваш, до този коментар, всички други твой много ги харесвах...
    Да.. само че това е чистачка, а не учителка или учител.. Ако чистачката нещо ми каже на криво просто.. ще измия тоалетните с нея.. Най-малко чистачките имат право да обиждат или удрят ученици
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Фен
    Град
    Шумен
    Мен лично не ме е удрял учител, но бившата ми даскалка по английски беше ударила една приятелка с дневника по главата. Иначе момчетата от класът ми редовно си отнасят по някой тетрадка или дневник по главите от класният ми....

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Не ме удрял учител, но една даскалка в 8ми клас ме е кълнала "Кво ма гледаш кат бивол! Дявол да те вземе!" и то щото се избъзиках докато диктуваше нещо мн дълго и казал "стига толкова бе, госпожо" ама не да се репча нещо..

Иначе съм на мнение, че и учителите са хора и те си имат тежкото ежедневие и проблемите. Някои наистина си го изкарват на учениците, ама извинявайте на вас не ви ли се е случвало да си изкарате яда на човек, който не е виновен Хора сме и трябва да уважаваме себеподобните.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Стара Загора
    Не, но вероятно им се е искало. ;d

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Иначе съм на мнение, че и учителите са хора и те си имат тежкото ежедневие и проблемите. Някои наистина си го изкарват на учениците, ама извинявайте на вас не ви ли се е случвало да си изкарате яда на човек, който не е виновен Хора сме и трябва да уважаваме себеподобните.
    Ми не знам, ама аз не съм си изкарвала мъката и болките върху някой учител като го псувам или му удрям шамари... Нито въобще съм скачала да бия някой, защото имам проблеми вкъщи, в училище или нещо такова..

Град
    в света на приключенията ..

Re: поСягал ли ви е учител?

Цитирай Първоначално написано от domi98
    ами някои г-жи от нашето училище само се заканват,ама има и по-лошо, една малоумна госпожа по български изхвърли дрехите на едно дете в кошчето за болклук,не че му ги е свалила и съоченикът ми остана без деехи ,беше по физическо и той си носеше анцунг,дрехите му бяха в плик и ги оправяше и госпожата изпадна в нервен срив
    тва ебавка ли е?

иначе не ми се е случвало

Супер фен Аватара на someonerandom
    ми към 3-4 клас се бях сбил с някой,и госпожата минала зад нас и ни засили главите една в друга
    В 7 клас,защото по музика все се карах с някой,господина дойде до мен и си ме хвана за ухото(АБЕ ТИ КЪДЕ СЕ НАМИРАШ?!)и ме изнесе от стята
    Ама аз асмо се смях де...той си беше добра душа,асмо дето леко му кипна

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Спомням си осми клас, как госпожата по английски ми дръпна ухото..
    Но иначе учител не ми е посягал..
    Вафла..

Много пъти и искам още

нас не ни бият...замеря ни с тебешири и химикалки/тетрадки/учебници/гумички и тн и тн...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Как няя заплашиш няква подивяла група пищяшти лапета,дето само мрънкат вкъщи на родителите си,че учителите ги мразят и за тва им пишат ниски оценки,а всъщност не правят ни най-малко усилие да се подобрят умствено.Що не обясниш не само какво е направила учителката ами и как я предизвикал съученика ти.
    Много добре казано

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от MuTuTyYy
    Говориш на изуст. Не знаеш толкова много, че да напишеш толкова сериозно обвинение. Може момчето да не е направило нищо, аз не разбрах да е направило нещо кой знае какво?! Знаеш ли дали са група пищящи лапета? Мен наскоро една лелка в училище ми каза: "малоумници, за нищо не ставате, тъпи сте като галоши, защо идвате само да харчите на ваще парите" и аз не издържах тъй като ние играехме карти (имахме свободен) и някой хвърли едно шише към коша... и и викам "Ако бяхме малоумни, дори тъпи, пак щяхме да ставаме поне за едно-чистачи!" и онази се засили към мен и ми вика "Пожелавам ти твоята майка да няма къде да работи..." а у... без да подозира, че съм значително по-едър ученик от зайците, които тормози и обижда всяка сутрин (даскалите в нащо даскало са като нея половината, въпреки че тя е чистачка)... и като станах и кат посегна с тая метла... взех я и я хвърлих през четвъртия етаж и я изгоних, а тя като ме видя прав и напусна . Искам да ти кажа, че не можеш да знаеш кой е виновен. Сигурно директора си е помислил, че тя е дошла и аз съм бил ядосан и съм хвърлил метлата през прозореца , но това не е така. Не говори на изуст! Обиждаш на едро хора, които дори не познаваш, до този коментар, всички други твой много ги харесвах...
    Да.. само че това е чистачка, а не учителка или учител.. Ако чистачката нещо ми каже на криво просто.. ще измия тоалетните с нея.. Най-малко чистачките имат право да обиждат или удрят ученици
    Да, чистачка е. Казах го защото е смешно. Мисля, че след това написах друг коментар за класния ми в 2,3 клас или само съм си мислил да го напиша
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

хмм.. като се замисля единствения път , когато учител избухна , беше в 4ти клас , защото бях понатупал един от моя клас и той реве .... реве ... и класния подивя , хвана чантите ни - В КОША почна да хвърля несесери , изправи на дъската като крещи и имаше няква техника да ти удря брадичката с 2 пръста като кълвач , което беше супер гадно и най - накрая ни изхвърли от стаята... Но честно май си го заслужих/ме ...
    И така Другите години спокойно (ЗА СЕГА)
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Ще ме удари и ще му е.ба пут.ката майна
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ако ми посегне, ще го осъдя...
    Трагедията е пълна...

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от plamentigaraa
    Много пъти и искам още
    ххаухуаххаха

Цитирай Първоначално написано от plamentigaraa
    Много пъти и искам още

Само с дърпане на ухо се отървах кога се опитах да разстрелям една шматка с волейболна топка (не успях)
    НЕФТОХИМИК

Град
    София
    абе за техен късмет не са ме удрили
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Град
    ВаРнАаАа
    Във втори клас една даскалка вдигна един мой съученик за ушите Не знам как стана.. още не мога да си го обясна

Ааа, бях 4-ти клас и изкарах 5-ца на контролното по Математика . Отивам аз да си взема теста, заставам до Г-жата, тя ме удря по задника и ми казва "Браво бе, умник . Как може да имаш 5, а не 6 .." o.O
    Патриk Патрисия

по математика даскала ме е удрял с учебника, с тетрадката , с тебешир и кокълчетата на ръката си също все по главата! защото той преподава а аз говоря за пълни глупости през цялото време. и седя с чисто бял лист пред него и само мигам а той се чуди как да ме накара да напиша поне една цифра
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Дали съм посягам на даскал?
    Неее,но бих го направиЛ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си