Цитирай Първоначално написано от Zarity
Едва ли....по-вероятно вие да сте малоумни...
Как няя заплашиш няква подивяла група пищяшти лапета,дето само мрънкат вкъщи на родителите си,че учителите ги мразят и за тва им пишат ниски оценки,а всъщност не правят ни най-малко усилие да се подобрят умствено.Що не обясниш не само какво е направила учителката ами и как я предизвикал съученика ти.
Говориш на изуст. Не знаеш толкова много, че да напишеш толкова сериозно обвинение. Може момчето да не е направило нищо, аз не разбрах да е направило нещо кой знае какво?! Знаеш ли дали са група пищящи лапета? Мен наскоро една лелка в училище ми каза: "малоумници, за нищо не ставате, тъпи сте като галоши, защо идвате само да харчите на ваще парите" и аз не издържах тъй като ние играехме карти (имахме свободен) и някой хвърли едно шише към коша... и и викам "Ако бяхме малоумни, дори тъпи, пак щяхме да ставаме поне за едно-чистачи!" и онази се засили към мен и ми вика "Пожелавам ти твоята майка да няма къде да работи..." а у... без да подозира, че съм значително по-едър ученик от зайците, които тормози и обижда всяка сутрин (даскалите в нащо даскало са като нея половината, въпреки че тя е чистачка)... и като станах и кат посегна с тая метла... взех я и я хвърлих през четвъртия етаж и я изгоних, а тя като ме видя прав и напусна . Искам да ти кажа, че не можеш да знаеш кой е виновен. Сигурно директора си е помислил, че тя е дошла и аз съм бил ядосан и съм хвърлил метлата през прозореца , но това не е така. Не говори на изуст! Обиждаш на едро хора, които дори не познаваш, до този коментар, всички други твой много ги харесвах...