.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

как се справяте?

ами чета разни теми за това как някой е влюбен в най-добрия си приятел,но го е страх да му признае за да не си развалят приятелството и т.н. аз просто не мога да се обясня как може да искате някого толкова силно и да го/я виждате всеки ден и да се задоволявате само с приятелвсто.аз харесвам 1 приятел,но по известни причини е невъзможно да сме заедно.всяка минута го искам толкова много,разкъсвам се така.но не мога да прекратя всичко.....просто как може да искате някой толкова много и да сте близо до него с ясното съзнание че няма как да сте заедно

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Кофти тръпка,брат
    Ам от къде да знам бе,аз ако искам нещо толкова силно ше направя всичко по силите ми,че да го получа.
    Брях,брях

наистина е невъзможно-не съм от хората които лесно се отказват и не преследват целите и желанията си

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Случвало ми се е подобно нещо.
    Най-добрият ми приятел ме изостави точно заради това, като се оправда с това, че вече не ми е нужен и че само ми пречи.
    След няколко месеца ме потърси и намекна, (направо си го каза) че е влюбен и че разбираш ли това е причината да ме остави щото нямало да се получи нищо, тъй като аз не го обичам по същия начин.

Та...не прави грешката на приятеля ми и се бори до край.
    The blood that binds us ..till death unites us

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

да кажем,че съм в сходно положение.. не знам.. какво да ти кажа.. гадно е,определено.. само при мисълта че той "те иска като приятелка"

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз лично в момента не намирам някого достатъчно достоен едва ли не, че да го искам. А иначе става със силна воля
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен
    Това е много гадно да обичаш някой приятел/приятелка. Да и/му го признаеш е най-лесното, но като се замислиш че той/тя може да те отреже и да загубиш човека който обичаш, се примиряваш и само с приятелството...

еми.. не знам.. никак не се справям.. досега не съм изпадала в такава ситуация.. да се влюбя в приятел..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си