Какво мислите за книгите на Паулу Коелю и ако може да ми препоръчате някоя негова. И ако може да дадете некво мнение за Джонатан Ливингстън Чайката на Ричард Бах.
куелю съкс.
Чела съм само "11 минути" от него - не ми хареса, много ми е отвлечен, муден и скучен...Не бих го препоръчала на никого, ама вкусове всякакви : )
Меко изказване, но върши работаПървоначално написано от w0sh
На мен не ми харесват книгите на Коелю.. малко ме депресират,не знам.. иначе от други хора съм чувала,че страшно им допадат..![]()
и прависткиПървоначално написано от FockidyFockFock
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Не ти ги препоръчвам,тях само манекенките ги четат (тези ,които могат)
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
прочетох единайсет минути, алхимикът, победителят е сам и май само си изгубих времето![]()
Ахам..Първоначално написано от DebelaManekenka
Аз прочетох Алхимикът, защото всички казваха колко мъдра книга била...и изобщо доста се шумеше около него. Но не ти го препоръчвам, елементарна философиика, която грабва вниманието на елементарните хора. Нещата, които са написани в Алхимикът, поне специално за себе си, винаги съм ги знаела. Остави това, но стила му написане е умопомрачително скучен и направо откровено дебилен. Поне да пишеше хубаво, да кажеш да има за какво да четеш. нищо че историиката не е кой знае какво...
Give me your best shot motherfucker!
Куелю е модерен! Куелю е смислен! Всички, които РАЗБИРАТ от книги, четат Куелю...Първоначално написано от Goebbels
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Point taken...
Всъщност е все тая дали е У или е О. И в двата случая sUcks![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
това е интересно изказванеПървоначално написано от LondonTipton
![]()
Паулу Коелю... не струва! Прочети "Джонатан Ливингстън Чайката" на Ричард Бах. Книгата е добра.
п.с. Коелю![]()
![]()
![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
на Ричард Бах и на мен ми хареса