какво ползвате за красива коса и знаете ли как може да се върне най-лесно стария цвят на косата, защото съм с черна коса, но мн бавно ми пада....![]()
![]()
Ако ти е бил рус или светъл ще стане грозно ако чакаш да ти пада.Ако ти е кафява или нещо такова и не ти се чака боядисай я с кафяв цвят само 1 път и вече ще си пада и ще си дойде твоят цвят.Максимум 2 пъти ще трябва да се боядисаш с кафяво![]()
глупости говориш...
ако боята е с амоняк знаеш ликога ще хване отгоре кестенява боя ?
а пък ако е крем боя без амоняк , с времето тя се отмива и може да се промени цвета с боядисването на по-светъл нюанс кестеняво, без да се изисква обезцветяване.
към авторката: с какво си се боядисвала ?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
кафяво-рус ми е мн светло кафяво почти русо ми е истинският цвят![]()
боядисвала съм се с престиж, палете...
нали си написала черно !?
с ква боя си се боядисвала
Естественият ти цвят няма значение,само римувър ще те оправи.След него пак ще трябва да се боядисаш.
обезцветяване и боя
това е...
НО ПРИ ФРИЗЬОР
Друдия вариант е да си направиш прическа, която няма да стои толкова зле като ти израстне косата.
Аз лично също си пускам моя цвят и съм си направила такава прическа, че да не стои зле като ми растат корените.. или не точно корените, де.. защото на мен са ми порастнали вече повече от 4 пръста от естесвения цвят, но така е етажирана, че стои много сладко..