- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Равносметка на изминалата година. :)
Здравейте, и тази година мисля да си направим мислена равносметка. Защото в тези 12 месеца всеки е изгубил, намерил, преосмислил или спечелил нещо. А и какво очаквате от новата година?
Ще започна аз. Тая година, ще остави спомен като годината на загубите като цяло. Загубих приятеля си, както и възможността да се съберем отново (той е с друга, вече). Загубих една приятелка по най-нелепия начин (автомобилна катастрофа). Загубих прабаба си. Разпадна се компанията, всеки пое по свой си път. Опознах много отблизо лицемерието и двуличието, оказа се, че доста хора от обкръжението ми са такива. Е, имаше и хубави моменти. В момента се сещам за един : намерих и опознах един изключителен човек, който много си обичам, е, и той си тръгна, де. Общо взето не беше никак хубава година и нямам търпение да дойдат празниците и всичко да свърши. От новата година се надявам да съм по-щастлива и да се оправят поне малко нещата. И пожелавам на всички здраве, защото е най-важното, всичко друго се оправя все някак. Пожелавам ви също много късмет, щастие и любов - мисля, че това са най-важните неща. Мислете позитивно.![]()
I know I should stop believing ... !
аз тази година загубих много мзъчни клетки.
загубих още повече време у тоя загубен форум
сечелих много наркотици и партита, адреналин и незабравими моменти, които в сравнение с абитуриентския бал са като разходка в морската.
догодина всичко по две.
Първо,съжалявам за загубите ти.Темата ти е смислена ии успех догодина.![]()
Така,моята беше отврат като цяло също.
Имах си проблеми със сестра ми,и то сериозни.Сега имам и с майка ми.Пръвото беше душевно,второто е физическо и болестно мама му..
Аз лично загубих един много любим човек по начин по който няма да си го върна,ноо може би така е по-добре и без това.
Много се карах и се държах студено с хора,които всъщност обичам най-много от всички.
Извод: 2010![]()
![]()
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
нищо не съм губил, като се замисля
намерих едно прекрасно момиче, нмо обстоятелствата са гадни...
очаквам много от новата година
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
^^ хубава тема
Ами за мен тази година беше доста необикновена :Д
Имаше доста нелепи случки, но и прекрасни моменти.
Съвсем скоро загубих най - добрата си приятелка, скарахме се за глупост, тя взе прибързано решение и сега вече не сме никакви ..
Спечелих доста нови добри приятели, запознах се със страхотни хора, усмихнати и весели хора (като мен, разбира се :д).
Също така намерих човек, който да обичам много, както и той да ме обича, но преди всичко е и супер ценен за мен приятел.
С него прекарах едни от най - красивите и незабравими моменти през тази година.
Имаше доста критични ситуации, но те минаха, а сега всичко е много по - добро ^^ Димитре, нали знаеш колко много те обичам :Д ^^
Общо взето тази година ми хареса, като изключа някои доста гадни случки ..
Спечелих много нови приятели, но за сметка на това, загубих един, но най - добър (сад)
За новата година си пожелавам мнооооооого здраве, ЩАСТИЕ, адски много усмивки, късмет ии най - вече любов, за мен и всичко около мен и за всички по света ^^
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
tdano pove4e da nqmam takiva godini.....susipa me (s malki izklu4eniq de)no kato cqlo be6e ujasna!!!!!!!
Хмм .. еми 2009-та беше и хубава и лоша година.Преживях адски много неща може би смесени емоции. Прекарах си годината с най-прекрасния човек за мен,който и ми причини най-много болка,но .. какво да се прави,такъв е живота .. не може все в хубаво да се живее.Апък и лошите моменти ме научиха на много неща,взех си много поуки,много уроци ..Обикалях много страната,което беше хубаво. Сватбата на леля ми .. едно от най-красивите и незабравими преживявания до сега и за това лято.
Може би до някаква степен загубих приятеля си в някои аспекти,но .. незнам още нищо не е решено.. знам само,че въпреки всичките лоши моменти искам да прекарам още една пролет,едно лято,една есен и една зима с него,че и повече,каквито и емоции да ми носят било то негативни или положителни.Малко се отчуждих от една от най-добрите ми приятелки покрай проблемите си,за което съжелявам,но се надявам през новата година да си оправя нещата .. както и да спра да се карам с майка толкова много,да преодолея емоционалната криза или дупка (незнам как да го нарека),в която съм попаднала и да се изправя отново на крака след всичко станало през 2009та,защото наистина беше една от най-лошите ми години .. особено в емоционален план рухнах отвсякъде покрай това лайно. ;d :X:X ... Имах и семейни проблеми доста така,че .. За новата 2010 си пожелавам всичко да се оправи.Искам да се почувствам като нов човек,да имам хората,които обичам близо до себе си,да съм се поучила от грешките си и да съм ги поправила (които е възможно разбира се) ии всички да са здрави и щастливи,което го пожелавам и на вас.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от sulley
Като цяло беше с-нищо-незапомняща-се-година.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Изгубих,доверието от родителите ми.
Заради глупавите неща,които направих през тази година.
От друга страна спечелих,най-ценния урок до момента в живота си!
Открих и най-хубавото чувство да си влюбен.
Стига ми,толкова.![]()
Като цяло тази година беше странна. Запознах се с момче, което запали пламъка в мен, но после аз сама го изгасих. И всичко с него до тук. Намерих страхотно момче, което е най-добрият ми приятел, но пък с него постянно се караме. От друга страна го обичам адски много и не искам да го загубя. Тази година промени начина ми на мислене доста. Отблъснах много от фалшивите си приятели настрана, за което много се радвам. Сближих много отношенията с родителите си. И като цяло промених много начина си на живот. Мисля, че това е една от най-важните ми години досега.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Направих най-правилните ми решения някога.
Скъсах с гаджето си (бивше вече), с което се виждаше, че няма накъде повече да вървим и че вече нищо не е останало.
Тръгнах с най-добиря ми приятел, който успя да ме направи щастлива (първото момче, което успява) и ме запали по цветарството, което се оказа не просто мания, а смисъл на моят живот![]()
Спечелих стипендия в училище (макар, че ще я загубя тоя срок - за това пък втория пак ше я хвана)![]()
Лол, да, годината беше хубава.
Загубих прабаба си и един много важен за мен човек.
Спечелих мноооооооооооооооооооооог о любов от моят мъж.
Спечелих много нови приятели сега към края на годината.![]()
Спечелих си престиж![]()
Тази година ми се стори изключително кратка .. ;/
Спечелих супер незабравими спомени , изпълнени с много смях и забавление ..
Запознах се с нови,интересни хора ..
Сближих се повече със семейството си ..
Поне с тази част от него , с която съм в момента ..
Усетих любовта .. и най-вече болката от нея ..
Спечелих най-добър приятел ..
след това го и изгубих ..
много трудно го приех в началото , но след това осъзнах , че всяка нещо , което ти носи болка те учи да бъдеш по-силен ..
Загубих дядо си , който ми липсва всеки изминал ден ..
Но спечелих нов член на семейството .. братовчедка .. голяма сладурана![]()
Развих се още повече като човек ..
Загубих доста приятели , които по-късно се оказа , че не са били от най-истинските ..
Но запазих тези , за които наистина знача нещо .. тези , за които съм готова на всичко ..
Абе общо взето много рев и много смях..
От всичко по много ..
За през новата година .. си пожелавам 3 неща .. аз си знам какви ..![]()
Каква година, какво чудо..
2009-та ще запомня с лятото. Лятото през което осъзнах какво е да си обичан, какво е да обичаш, какво е да прощаваш, какво са семейни ценности и какво е истинско щастие.. както и какво е истинска тъга.
2009-та е годината в която се проведоха най-жестоките караници на които присъствах, годината през която се изляха толкова много сълзи и се показаха толкова много усмивки. Много емоционална година беше. Заздравиха се две приятелски връзка, а една почти се разпадна. Срещнах много нови хора и с много от старите познати спрях да поддържам какъвто и да било контакт.
Като цяло не беше лоша година. Лятото обаче ще си го помня много години напред. Най-хубавото лято с най-прекрасния човек.
Надявам се 2010 да се оправи кашата от 2009. Имам големи очаквания за през следващата година и се надявам да не се разочаровам от себе си..
За мен пък това беше най хубавата ми година..най вече заради приятеля ми , с който въпреки че временно сме разделени , мн обичам. Той направи много за мен , направи ме най щастливата. Приятелките ми - от тях получих само лицемерие и болка , но въпреки всичко ..успях да преодолея и това.С родителите ми се разбираме много по добре от преди и...просто тази година е незабравима.
За 2010 год. си пожелавам мн здраве щастие любов.Надявам се с приятеля ми скоро...да сме заедно .![]()
...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...
мм тази година..
2 месеца залъгване с едно момче
4 неуспешни връзки за по седмица-две
и една голяяяяма любов![]()
![]()
също така едно разпаднато приятелство,на което разчитах много,но за сметка на това друго заздравено,което компенсира.
семейни скандали бол ..
осъзнаване на ред житейски истини, себеопознаване, и най-вече - порасване с една година физически и с малко повече психически![]()
ползотворна и емоционална година,с 2 думи
за новата 2010 си пожелавам същото емоционално темпо, още от голяяяямата любов ,и по-малко малоумни издънвания,каквито също имаше тази година![]()
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Незапомняща се общо взето. Все една и съща, лицемерни приятели и т.н.
Разбираме се с нашите много по-добре от преди. Имам момче до себе си, което би дало всичко за мен. Приятел, който ми е като брат и би се хврърлил в огъня за мен... родители, от които мога да науча ужасно много неща за живота и да не допускам фатални грешки. През новата година си пожелавам: здраве, щастие, успех, любов, подкрепа, нежност и нова кола, че ще си карам шофьорските курсове, по възможност BMW X6 !![]()
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Моята 2009та беше много хубава.Завърших 8ми клас благополучно и всички бяха удовлетворени(аз,мама и тати,учителите
).Прекарах едно наистина невероятно лято.Музикално Лято,бих го нарекла.По-голямата част от времето си прекарах във студиото на групата на приятеля ми.Спечелих ги и като приятели дори.Освен това през цялото време се чувствах като на турне.Обикаляхме за концерти на ляво,на дясно.Дори и в други градове.Беше просто невероятно.
![]()
Освен това нашите започнаха да правят повече компромиси относно това къде ме пускат и до колко часа,което ме кара да чувствам,че и моето мнение има значение.
![]()
С моето момче си направихме ваканцията много разнообразна.Ходихме сред природата,на пикници,до някои язовири в околността..беше великолепно.Той много се промени и получих много,ама МНОГО любов от негова страна.Радваше ме всеки ден,и продължава.![]()
![]()
Приятелите си ги виждах често и прекарвахме суперско.
Успях да почета и книги,да отида на моренце..
След като започна училище,също ми беше добре,след това грипна ваканция..Е,сега малко в повечко изпитвания,ама нищо.
Като цяло за мен 2009та беше хубава година,единственото изключение от което са оценките ми първи срок.![]()
Като за начало пролетта се запознах с едни много готини пичове от даскалото ми, за което много се радвам. Лятото се изкъртих, размазах, разцепих на морето... "лятото горещо много е добре, слънце весело пече, скара, бира, плаж, море... нямаш грижи, лято е!"![]()
Това обяснява всичко.
Тръгнах с едно момче, което беше изключително във всички аспекти, но явно или аз съм го надценила или просто не сме били един за друг... та както тръгнахме, така и скъсахме. Осъзнах много неща за моите приятели и познати... всичко, за което се опитах да остана глуха и кьорава, накрая излезе на показ. Но както и да е, и без това съм реалистка, поне погледнах нещата в реалния им образ и вече знам кой, как, защо. Дълго време не можах да преценя характерите на хората и да осмисля тъпите им нелогични постъпки, а чак сега се осещам, че те са прости... ето защо вършат глупави неща! И се успокоих, че не аз не схващам... Всъщност годината мина изключително гладко и добре, за което много се дразня, защото очаквах наистина да се случи нещо интересно, за което да се говори дълго след това. Освен за моренцето и бликащият от устите алкохол, няма какво да се обсъжда.
![]()
Пожелавам си (а и на всички вас) 2010 година да започне и да завърши с много адреналин, много емоции (радостни, тъжни, любовни, драматични, всякакви..) и много хубави спомени.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
в любовен аспект беше голям провал! много обичах приятелката си, но още в самото начало на годината тя ме заряза. приех го тежко, много тежко. щом още мисля за нея правете си изводите, но поне разбрах че когато обичам - обичам истински.
друга ен намерих, въпреки че имаше момичета с които опитвах.
в сексуален план беше добра година, но само секс - любов нямаше...
2010 ще е само преходна, надявам се да се окопитя малко и да намеря някой който да обичам, че сега имам гадже ама май ще се разделим по моя инициатива. иска ми се друго, хвърлил съм око на едно прекрасно момиче ама да видим
аа и много искам да м исе обади бившата, има цяла година за това. хванал съм се на бас че ще се обади
![]()
това е
Аз намерих едничкото което търсех и мечтах , но се оказа , че не съм
и мечтал за подобно създание , най-прекрасната , най-красивата , най - милата , най - свястната , най - нежната .. с една дума намерих любовта
и съм най-щастливият човек , немога да го опиша с думи а ако можех , много щях да пиша ,заради нея обаче се отдалечавам много от приятелите и много рядко излизам с тях.Година която ще помня for the rest of my life![]()
I play solo
и аз съжалявам за загубите ти и ти пожелавам в новата година да си много по-6таслива и да намери6 ползата от загубите все пак всяко зло за добро![]()
За мен 2009 бе6е....преживях доста не6та които ме накараха да осъзная наистина важните не6та.
Разбрах 4е съм била заобиколена от лицемери и от хора които само ме използват.Имах и много семеини проблеми за които не ми се говори...
Но разбира се ми се слу4иха и хубави не6та (е свързани с у4или6те но ме направиха много 6тастлива и горда със самата мен)
А за новата година си пожелавам здраве,късмят,любов и истински приятели![]()
Пожелавам на вси4ки да им се сбъднат желанията които са написали тук![]()
Ами разбрах какво е някой да те обича и какво е да обичаш.
Другото е шитня.. голяма при т'ва..
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
През тази година изживях много...
Завърших и съжалявам отчасти за начина, по който протече така дългоочакваният от мен бал.., кандидатствах, не ме приеха 1то ми желание и разочаровах баща си..
донякъде загубих най-добрата си приятелка.. (вече сме просто приятелки...)
благодарение на половинката се почувствах най-обичаната на света, но също така и най-отблъснатата
запознах се с нови хора, които изглеждат добри и може да излезат хубави приятелства..заживях отделно от нашите и осъзнах, че ми липсват..
разбрах, че рано или късно ще загубя любовта на живота си.. и така :/
през 2010 очаквам много по-лоши неща... за съжаление тя няма да е от добрите за мен :/