.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    За мен тази година беше наистина уникална.Загърбих предателите,които се оказаха почти всички мои стари приятели,но за сметка на това намерих 3 момичета без които просто немога. За тази година се промених уникално много . Нямам нищо общо с предишното наивно момиче. Лятото наистина ми беше страхотно.Там се и запознах с най-уникалното момче на света,нищо че вече не сме заедно.Дискотеките всяка вечер чакаха нас. Много големи вечери имаше.През тази година и постигнах много в училището , добра година си беше . За новата бих си пожелала първо здраве,да я прекарам много яко и запомнящо и всичко да се оправи като цяло. 2010 му е истината !
    рамо до рамо със себе си...

Ами, да видим:
    Цяла година се борех със себе си, било то заради роднини или приятелки. Цяла година осъзнавах, че изобщо не държат на мен, биех им шута и пак си ги връщах. Цяла година един смотан кръговрат.
    Поне завърших с доста приличен успех, влязох в хубаво училище, с много хубави хора. За жалост, приятели не открих засега. Още ближа рани от отношенията ми с някои мои бивши такива. Разочарована бях, много при това, почти през цялата година. Така обаче разбрах кой ме обича, кой държи на мен и ме подкрепя, каквото и да става. Осъзнах, че близките ми, моето семейство, са най-важното нещо в живота ми и това няма да се промени в близките години. Поставих началото на едни прекрасни отношения, каквито не съм си и представяла, че могат да съществуват.
    Не отричам, че и много съм се смяла. Колкото лошо, толкова и хубаво съм видяла.
    В любовен план нещата са кофти. От сума ти време се опитвам да забравя един човек, който се оказа твърде неподходящ за мен. Нещата взеха да се уталожват вече, понеже намерих друг човек, който да запълва дните ми, но той е още по-неподходящ. И по простата причина, че го знам, не му се натрапвам, няма и смисъл. Лятото имаше разни флиртове и беше забавно, но всичко си остана там. А аз не търся това.
    Общо-взето, изводът е, че 2009 беше година на възходи и падения, физически и емоционални и ще е много хубаво, ако 2010 бъде малко по-благоприятна.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    За мен 2009 беше най-добрата година до сега ... Завърших гимназия, минах матурите успешно и с висок успех ... Бях приета навсякъде където кандидатствах и избрах да уча в един от най-добрите университети в България ... Заживях на 400 км от родния дом ... Сама и без близки, но се справям. Липсва ми дома, но коледа ида и ще се прибера... Лятото беше незабравимо, с нови запознанства и приятели ... Намерих най-страхотното момче и го обикнах страшно много, и все още го обичам ... Съдбата ни събра дори и след края на лятото и той доиде да работи в София ... Беше страхотно да сме заедно далеч от лицемери и предатели, но за валост сега в края на годината го загубих и знам че никога вече няма да сме заедно, защото той не ме иска вече ... Въпреки всичко това беше най-хубавата година защото се запознах с него ... Надявам се през новата 2010 да изградим помевду си поне едно приятелство макар и това да не е остатъчно за мен... Искам сесията ми дани успешно и така ... Пожелавам и на всички вас форумци много много усмивки през новата година
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Поучителна/красива година беше(и все още е, все пак има време до края й). Първите няколко месеца от 2009г. бяха кошмар... Правих неща, които не ми приличаха, но това е минало. Направих си много изводи за хората, от които съм заобиколена. Кошмарът свърши някъде края на април/началото на май. Осъзнах и се промених в добра насока. Започнах да изразявам себе си чрез изкуство, защото бях прекъснала... Лятото беше прекрасно/красиво/емоционално/незаменимо. Случиха се някои неподозирани неща, но си заслужаваше.
    Септември месец всичко се промени... Запознах се с ценнен за мен човек, но... ;/
    Сега търся цялостта си и се сричам.
    Обещавам си/искам/очаквам да се случа през новата година.)

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Супер фен
    Тази година ми беше много разнообразна.Случиха ми се много неща,но най-важното от всичко е,че разбрах какво е да си истински обичан и да отвръщаш със същата сила и ти.Бях щастлива с човека до мен,който за жалост от месец някъде ... ме остави и ми липсва ужасно много.Надявам се,да се съберем отново.Компанията,в която бях се разпадна от части.Избрах с кого да остана и не съжалявам.
    За идната година не искам нищо друго освен да бъда здрава и човека,когото обичам да бъде до мен.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на crazymm
    Най - запомнящата се година до сега!
    Срещнах изумителен човек, имах страхотно лято, сближих се максимално с приятелите си, започнах да уча немски ;д
    Естествено имаше и мнооого трудни моменти - вечни препирни между мен и най - близките ми, забрани за излизане с определен човек, но съм щастлива, че всичко това отмина!
    А и годината не е свършила, на Коледа винаги очаквам неочакваното, тази година още повече!
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Еййй всякаш беше вчера,когато писах в миналогодишната тема
    Тази година мина изключително бързо Направо не я усетих

През тази година се запознах с много нови хора,по-голямата част от които мога да нарека приятели
    Успях да си почина от дългите връзки и се отдадох на неангажиращите целувки и прегръдки с едно момче (нищо,че повечето мислеха,че ходим ... ама то е нормално около 6-7 месеца всеки ден бяхме заедно )
    Загубих един много добър приятел от форума и макар,че той иска да си оправим отношенията ... не съм сигурна,че това може да стане Прекалено много неща се промениха и така ...
    От друга страна пък в същия този форум намерих доста добри приятели,един от които ми стана страшно близък Бате,ОБИЧАМ ТЕ!!!
    С част от даскалото ходихме на страхотна екскурзия и там се сближих доста с едно момче В продължение на няколко месеца си пишехме постоянно,а от почти 2 седмици сме заедно А най-хубавото е,че за мен не е просто поредното момче,с което ще бъда n месеца,а е един много добър и близък приятел ... Може би един от най-добрите ми приятели

За следващата година си пожелавам ...:
    -хубави оценки на матурите и държавните изпити
    -още много незабравими мигове с моето диване и никаква промяна в отношенията ни
    -едно незабравимо лято в компанията на valdesbg и още други шматки
    -една голяма разходка из БГ
    -и на края (но не на последно място) ми се иска наистина да си оправим отношенията с онзи съфорумник Всякаш започнаха да ми липсват писаниците ни и разговорите,продължаващи до сутринта,но това нещо може да стане само ако успее да ми докаже,че наистина го иска толкова много,колкото твърдеше наскоро

Миии общо взето това е
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Усещам че има страшно много да пиша.

Тази година мина страшно бързо. В ново училище съм, нов клас (въпреки че си се познаваме с повечето ). Усещам, че за първи път започвам да пораствам и да осъзнавам някои неща. Разбрах какво е да си влюбен, какво представлява истинската връзка. Лятото беше еднообразно, но не се оплаквам от това, напротив! Ходих си на море, купони... абе щуро
    Научих се да се харесвам такава каквато съм и си избих комплексите за носа ми намерих страшно много приятели. Станах по-комуникативна. Регнах се във форума Разбрах кой е истински и кой ме лъже.
    Промених стила си... навих се да се пострижа късо.
    Като цяло ходих, падах, ставах, тичах... и съм доволна от това, което съм извървяла.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    София
    Аз пък от части се радвам, от части не толкова много на тази година. Слечелих неща, загубих неща и поради тази причина не знам дали доброто или лошото вземат предел.
    Загубих много приятели с лошото си държание, за сметка на това се поправих и спечелих нови, много по-добри от старите. Загубих момчето на мечтите си, но сега около мен има доста голяма бройка, която заема мислите ми. Загубих много думи по много хора, но пък спечелих много, наистина много прегръдки и целувки. Също и МНОГО ОБИЧ. Това е най хубавото от цялата година.
    Всичко се покрива, затова не мога да кажа че е била лоша година, нито че е била много добра. Но ето че идва 2010 и следва да резбера тя каква ще е ;]]
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Общо взето годината ми беше най-отвратителната като цяло в целия ми живот. (не ,че няма да има и други ,но както и да е )

Първо загубих прадядо си ,който имах като втори баща.Компанията ми се разпадна и всеки пое в различни посоки.Разбрах колко много двуличие и лицемерие имам пред очите и зад гърба си .Тази която мислех за "най-добра приятелка" и правеше проблеми и ми провали рождения ден,скара ме с половината свят.Карам се с родителите си (24/7).Бях на косъм да умра от лекарства...Училището.Загуб ата на мечтите ми от дете да стана нещо!Абе всеки ден ми е ужасен,просто едно съсипано лято и пропилени нерви.
    Единственото нещо ,което ме направи щаслива беше момчето което срешнах и вече 5 месеца сме заедно,но с него идват и проблемите ,той е на разтояние ,трудно се виждаме.Направих една сметка на телефона сега съм без подараци на коледа и нова година.
    Той ми изневери ,но му простих и те така.
    Нямам търпение да идва новата година и да ми се пооправи тоя тъпия късмет,че ми умръзна.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    през 2009 буквално си отворих очите за света ....
    запознах се с наистина много хора, намерих най- добрия си приятел, попаднах в нови компании ... осъзнах, че животът може да е много забавен, но и също толкова гаден, защото част от тези хора се оказаха предатели и използвачи ... изобщо през 2009 научих доста неща за живота, които досега не бях осъзнала и промених донякъде начина си на мислене ... успях да игнорирам хората, които ме карат да се чувствам зле и да разбера кои са истинските ми приятели ...

за мен 2009 е може би най- важната година досега, изпълнена с много радост, но и понякога с тъга ... вярвам, че всяка следваща година ще е по- хубава от предишната, очаквам с нетърпение 2010

Спечелих нови приятели , макар че за тези хора ,с които се бяхме сдушили, "приятел" е силна дума ( все повече се убежавам ,че повечето хора не знаят какво е истинско приятелство) , може би за да разбера какви са всъщност и да внимавам повече в бъдеще... Попадах на много лицемери като цяло. Спечелих макар и за кратко момче по което бях луднала близо година... Осъзнах кои са приоритетие ми за напред . Като цяло годината беше изпълнена с много отрицателни и положителни емоции ... Надявам се за идната година да стана по - малко подвласна на емоцийте и малко по - безчувствена ,защото до сега емоционалността ми е приина да страдам повече от колкото ми е "нужно".

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Пълен провал във всяко едно отношение.

В любовен план - истинска трагедия. Единствено няколко несериозни забежки, но без задълбочаване на нещата. Провали се единствената удобна възможност да направя нещо по въпроса с обекта на моите чувства, тъй като той е щастливо обвързан с друга девойка. Все още не успявам да превъзмогна този факт, но, надявам се, с времето ще отмине.
    Лятото ми беше феноменално ужасно.
    Усещам как започвам да отделям все по-малко внимание на образователната дейност, което не го намирам за добре.
    Обявявам месец ноември за възможно най-отвратителния през цялата година.
    Посещението ми в Германия, още една-две сполучливи и запомнящи се екскурзии, както и приспособяването към нова компания, са някои от малкото положителни неща, с които ще запомня вече отиващата си година.
    You are broken, I can fix you...

аз тази година преживях много...открих някои неща за себе си ,за които и не подозирах преди.също така разбрах кой държи на мен.допуснах грешки,които ще се старая да не повтарям....абе доволна съм от себе си
    I can't stop myself from loving you <3

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    тази година като цяло мина добре..донесох много радости,както и ми донесоха.. много смях,много забавни моменти.. няма да ги забравя.. лошите може би когато дядо ми можеше да умре..друг когато се убедих че на В не му пука за мен..усещам се пораснала ..дано другата година е още по-успешна
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

2009 най-ужасната досега!
    Още от самото начало започна зле- януари месец почина дядо ми, след това лятото и баба ми. Цяла година съм хипер нервна, постоянно се карам с някой, няма запомнящи се моменти, нищо. Отчуждих се от компанията ми, станах по-затворена в себе си, вече говоря с по-малко хора. Много хора ме разочароваха, правих куп грешки, за които ми се натяква постоянно. Не се сещам за хубави моменти, всичките ми усмивки са били празни, не ми се разваля настроението на другите и така. Очаквам 2010 да е поне малко по-добра.

Много запомняща се беше 2009 година за мен...
    Успях да намразя човека,който някога се заблуждавах,че обичам.Радвам се,че се получи така,защото той е ужасен човек,но както казват любовта е сляпа...
    Разбрах кои са истинските ми приятели и кои само се правят на такива.
    Сближих се много с голяма част от класа ми и това много ме радва.
    Усетих истинската любов и истинското страдание след загубата на любимия,но съм се зарекла,че ще си го върна каквото и да ми струва!
    ...it's the first day of the rest of your life!

Град
    Where streets have no name..together with HeR
    Беше и все още е най-хубавата година през живота ми
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Точно на връх нова година си пожелах всичко да се промени и да се намери и щастие за мен... Случи се. И то точно броени дни след началото на новата година. Бях толкова щастлива! Беше като сбъднато желание. Срещнах НЕГО. Всичко беше прекрасно. Чувствах се по един нов начин, както когато си влюбен. Излизахме постоянно и каквото и да ставаше, винаги бяхме двамата. Мислех, че ще продължи кратко, както повечето ми предишни връзки, но напротив. Това продължаваше да ме радва месеци наред. Напълно се доверих на чувствата си, както и на неговите. Не вярвах, че има какво да помрачи щастието ми. Тогава започнахме да се караме. От малките неща ставаха големи скандали. Късахме няколко пъти, но след няма и няколко часа се събирахме.
    Появиха ми се някои здравословни проблеми и в продължение на 2-3 месеца бях по лекари и болници непрестанно. Провалиха ми се доста от плановете, но поне момчето беше до мен... до едно време, когато се отдалечи от мен. Бях тотално хвърлена в нов свят. Всичко се промени. Борих се да се оправим, но не стана. Той поиска да се разделим. Няколко седмици бяхме така, в които аз го търсех и очаквах, че всичко ще се оправи. Е оправи се, дколкото е възможно да се каже така. Когато се събрах с него, приятелите ми ме зарязаха, защото смятаха че правя огромна грешка. Те никога не са го харесвали. Мисля, че в началото беше завист. Както и да е, аз исках да се боря за щастието си, дори без приятели. Сега съм с него.
    Общо взето цялата ми година е свързана с това момче. В началото беше вълнуваща и сигурна любов. А днес е... несигурна. Разбрах, че всичко може да се промени за секунди време. И никога не трябва да се казва никога...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Да минава тази 2009 , че нещо не ми хареса . Провал от всякъде . Колкото повече се мъчех да постигна нещо , толкова повече нещо ме дърпаше и не ми позволяваше. Нова година - нов късмет . Дано поне тогава за малко птиченцето кацне и на моето рамо.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

годината ми започна супер..с най-прекрасния човек до мене.. обаче след 3 месеца приключи , мисля че и аз съм загубила възможността да е с мене..отдавна , сега съм му просто фр.. сърцето ми е напълно разбито и почти не вярвам в никой! Другото което загубих беше човек, когото смятах за приятел, но се оказа по-лицемерен от всеки друг, което може би значи, че не съм загубила а спечелила .. ..загубих доверието в родителите ми и като цяло тази година беше мъчителна да си отива по-бързо защото от 2010 очаквам нов живот! дайй боже.. ии весели празници на всичкИ!
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    като цяло добра година,но винаги може повече..Доста натоварена,изискваща жертви и преуморяване системно от моя страна..Запознах се с много готини хора,отделях малко повече време на приятелите си...Може би пораснах ощее малко -не на години,а на акъл,което е добрее...
    И все пак това,което най-силно искам от толкова време още не се случва....нооо няма да съм нетърпелива,хубавите неща изискват време

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    В началото на годината приключих 2-годишна връзка за което не съжелявам,а напротив това беше единственото правилно нещо което можех да направя.Намерих си нов приятел,който много повече се доближава до представата ми за истински мъж и връзката ми с него за подходяща за възрастта ми.Намерих нова приятелка,наистина приятелка.
    Отсях хората от обкражението си които не заслужават лоялността ми.
    Позанемарих ученето,за което не се гордея
    И разбрах,че съм малко недъгава здравословно,надявам се до време.
    През новата година надявам се още по-хубави неща да ми предстоят.

Повече от фен Аватара на Nich
    най-хубава ми година от доста време насам разбира се винаги има какво още да се иска, нооо май ще го отложа за идната такава :P въпреки че... сега като се замисля.... не съм смяла и да си мечтая за нещата които ми се случиха през '09... както и да е доволна съм

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз.. ше напусна 2009та със смесени чувства

още в началото (02.01) почина дядо.. 1 месец бях някъде там, лутах се, опитвах се да приема, че вече го няма... към средата на февруари (14.02) друг факт ме разтърси - момичето, което харесвах, си хвана гадже.. кофти тръпка, ама го преодолях.. пролетта отидох при нея и компанийката й.. беше адски яко, обещах им, че и лятото ше отида... дотогава нищо интересно не се случи.. отидох лятото, поговорихме с момичето, каза ми, че няма кво да стане, че нямам вече шансове с нея... все пак, приех го бързо, защото го осъзнах още февруари... и си изкарах адски яко, с адски яките хора.. и пролетта пак ше ходя при тях ениуей.. още докато бях там, ми писа едно момиче, стара приятелка, която, едва ли не, ми се обясни в любов... излязохме един път като се прибрах и си лафихме за лятото, ала бала... както и да е, намерих си нови приятели (познати), сега в момента с това момиче нещата се задълбочават и това ми харесва... ии остават 2 седмици до новата година... които се надявам да станат достатъчно дълбоки нещата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си