.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Такаааа.

2009 беше много интересна година. Разделихме се с първата ми голямалюбов. И въпреки това заживяхме заедно(само като приятели). Бях до нея, и тя беше до мен. Общо взето се подкрепяхме. Направих 3 нови стабилни познанства тази година с хора от този форум. Другите не ги познавате и не ви засягат. 3oPuTy, lipsvashh_mi, kindergarden са късметлийките. Разбира се имаше опити за още познанства, но не всички приключиха успешно. Предполагам защото другите са имали някакви очаквания за мен, които аз няма как да оправдая. Нараних доста хора, доста хора нараниха мен. Все още съм свободен. В личен план - толкоз.

Напуснах работата си, поради много причини. Точно в разгара на кризата. С цел. Януари месец ще започнат да търсят сериозните хора и тогава щее моят час. т.е. сега съм и безработен Насочил съм се към търговията. Имаше идея да уча догодина. все още не я приемам насериозно и си остава една абстрактна идея във времето. В професионален план - толкоз

Време за наградите:

Приятел на 2009 - 3oPuTy (след зрителския вот същата получава наградата и за Шматка на 2009)
    Най-запомнящо се познанство за 2009 - lipsvashh_mi
    Най-трудно познанство(и все пак стабилно и досега) на 2009 - kindergarden
    Човекът на когото искам да благодаря от все сърце за 2009 - Надя(не е оттук, но съм я споменавал няколко пъти)

И разбира се:
    Инат на 2009 - моя милост

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ А къде изпусна Шматка на годината
    Бичам теее На кака диването то
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    В мислите на хората
    Оп готово, шматка такава :P

Обичам те и аз

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ами... започнах годината добре в добра компания, с добри приятели и така нататък. Началото на годината, или поне първите 4-5 месеца бяха доста изморителни, защото само учех, не излизах а само учех за да изкарам добри оценки, заради кандидатстването. Мислех само за това как да изкарам отлични оценки как да ходя на уроци за да мога да се преместя в Варна в желаната от мен гимназия. Бях с човек който ме боготвореше, но нямаше такива чуства от моя страна, мислех си че го (обичам) но съм се самозалъгвала, та аз дори не го харесвах след това прекарах едно прекрасно лято, сближих се с много хора на който определено мога да разчитам, както и разбрах кой са онези отрепки дето ти се правят на приятели. Страхотна компания бяхме цяло лято, всички... едно доста гладко минаващо лято. След това заминах на така дълго очаквана екскурзия... немога да опиша какво е да посетиш толкова забележителни места като Париж , Виена, Мюнхен. Да видиш Айфеловата кула, Лувъра и да отидеш в Диснилед . Но да не изпадам в подробности. След това дойде едно разочарование за мен, приеха ме в желаната гимназия но тъй като бях на екскурзия изпуснах срока да се запиша и неможаха или неискаха да направят нещо по въпроса, но не ми беше толкова тъжно заради това, а че семейството ми се обвиняваше за случилото се. Изкарах рожденния си ден в чужбина, но след като се върнах в България направих страшен купон в страшна компания(пак изпадам в подробности). След това лятото свърши, както казах прекарах го с прекрасни приятели. След това се сближих с едно момче с което знаех, че не трябва да съм нищо повече от приятел. Но прекалено много го обикнах и се превързах към него, дълго време бяхме приятели но и двамата знаехме, че има нещо повече.... Знаех си че не трябва да има нещо, забранявах си но накрая реших да рискувам. Обичам го... не знам как, защо, колко и така нататък но наистина много го обичам. Започна училище, старая се и тази година да изкарам добри оценки, в семеен план тази година имахме много проблеми но като цяло ги превъзмогнахме по-голяма част от тях, дано за напред няма такива проблеми защото ... Дано да завършим новата година добре... Като цяло една много цветна 2009 година с много радост и доста болка.. Пожелавам ви на всички 2012 да не е края.

П.С - Сигурна съм че никой няма да прочете това но се изповядах се едно имах нужда

P.S I Love You ShawnMac
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Аз го прочетох

една от най-смислените ми години успях да осъществя всяко едно нещо което пожелах

Не бих казал , че годината започна много добре. Не си прекарах много добре на Нова Година. Не бях с приятелите ми и може би затова не ми беше хубаво.Всъщност от всичките тези месеци ми харесва само как свършва годината . Защото осъзнах кои са ми истинските приятели и отчасти се разочаровах , винаги съм си мислел , че имам достатъчно приятели, но за съжаление през цялото време съм се лъгал.
    Бях с едно момиче , което ме обичаше много , но не беше момичето на моите мечти .. не беше онова момиче , което може да ме направи истински щастлив. Тя искаше да ме направи щастлив , даваше ми всичко и правеше всичко за мен , но не успях да я обикна. Така към средата на годината се разделихме.
    На 05.05.2009 един много ценен и уважаван от мен приятел загина в автомобилна катастрофа . Просто не може да си представите колко тежко го преживяха всички.
    Може да се каже , че учебната година приключи успешно за мен , като се има предвид , че не съм седнал 1 път да прочета нещо. Получих невероятен подарък от семейството ми
    След това дойде лятото , но и свърши много бързо . Единственото много хубаво нещо беше , че срещнах най-прекрасното момиче на света (FancyGirl ). Така почнахме все по-често да си пишем , да се виждаме и я обикнах. С нея всичко беше прекрасно , но винаги съм си мислил , че ще си останем само приятели , поради причини , които не искам да споделям . Това ме караше много често да се депресирам и да се сдухвам. Само мисълта , че я обичам , а в същото време да знам , че няма как да съм с нея ме убиваше. Мислех си , че с времето нещата ще се пооправят и любовта ми към нея ще изчезне , но не стана. Усещах , че с всеки изминал ден се привързвам все повече и повече. Реших да й го кажа - и за мое огромно щастие разбрах , че в нейните очи съм представлявал много повече от приятел. Сега съм най-щастливото момче , тя ме кара да летя в облаците. Чувството да обичаш и в същото време да си обичан е прекрасно. Наистина ви го пожелавам от сърце , за да разберете как се чувствам сега.
    Все още сме заедно и сме влюбени един в друг след всичките проблеми , които имахме. Имам много незабравими моменти с нея, просто никога не съм се чувствал толкова щастлив.
    Общо взето това бе единственото хубаво нещо , което се случи тази година ,но се надявам през 2010 нещата да станат още по-хубави и да ни се случват неща , които да ни карат да се чувстваме все по-добре.
    Пожелавам Ви да бъдете живи и здрави и най-важното - обичайте се хора , няма по-прекрасно чувство от това.
    P.S I Love You FancyGirl

Голям фен Аватара на darsit0

Re: Равносметка на изминалата година. :)

Цитирай Първоначално написано от TooLittelTooLate
    Ще започна аз. Тая година, ще остави спомен като годината на загубите като цяло. Загубих приятеля си, както и възможността да се съберем отново (той е с друга, вече). Загубих една приятелка по най-нелепия начин (автомобилна катастрофа). Загубих прабаба си. Разпадна се компанията, всеки пое по свой си път. Опознах много отблизо лицемерието и двуличието, оказа се, че доста хора от обкръжението ми са такива. Е, имаше и хубави моменти. В момента се сещам за един : намерих и опознах един изключителен човек, който много си обичам, е, и той си тръгна, де.
    горката ....
    ЖЕНСК0 СЪМ

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Загубих невинността си. Загубих част от достойнството си.

Спечелих няколко прекрасни дни и по-добра форма.

Нека следващата година бъде по-добра от тази...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Равносметка за изминалата 2009 :
    Живях в плен на монотонността. Запознах се със един от най-близките ми приятели. Човек за милиони. Много и хубави моменти заедно. Получих най-красивия подарък от майка ми - ден във Варна. Един от не повече от 10 дни през годината,в които чувствах живота.
    Имах приятел,но прибързах. Не сме заедно. Запознах се с малко хора,но с големи сърца.Завърших 7-ми клас.
    За 2010 си пожелавам:
    Споделена любов,здраве,щастие тази година.

Определено беше една много емоционална година.. Случиха ми се неща които не предполагах че ще ми се случат.. Бях ходила на гледачка която ми каза че 2009-та ще срещна най-голямата си любов.. може би така и стана пиша го с риск да ме оплюете че съм мн наивна . така.. мн лицемерие.. мн лъжи.. мн ужасни хора покрай мен ... доста трудности.. но и много красиви мигове.. абе трудно е да се опише с няколко изречение.. като цяло доста емоционална година ..

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Най-трудно познанство(и все пак стабилно и досега) на 2009 - kindergarden
    така така за мен негативната награда с доста пот на челото си я спечелих

Тази година общо взето беше нормална година,но се случиха някои неща,с които ще я запомня:

1. Запознах се с един човек (келешът,когото цитирах ) , който искам не искам винаги ще помня.С него имахме доста трудни , но и доста хубави моменти Но не съжалявам за нищо, е може би бях леко извън релси на моменти,но пак влязох в правия път

2.За пръв път ни пуснаха извън Плевен сами с жена ми да идем на гости на една приятелка И бях на адския рок концерт на млади таланти...с толкова яки вокалисти...малиииииии

3.Станах скаут.Бях на първия си скаутски лагер и останах наистина очарована. (е официално още не съм скаут)

4.За пръв път наще ми позволиха да поканя приятели у нас, когато тях ги нямаше за няколко дена (за жалост доста рядко отсъстват в продължение на няколко дни)

5.Ще ходя в Лондон, мамка му

6.Вече не съм толкова зарибена по форума,колкото бях

7.Доста се промених и сега плавно преминавам от кецове на токчета и по-елегантни дрешки.Зарибих се по чалгата и кючеците,както никога до сега.Ти ти си яка тупалка Естествено не съм забравила и другата музика...явно обичам разнообразието

8.Вече съм в агитката на Спартак Плевен.Истинска фенка Скоро ще си имам и суитшърт (както и да се пише това чудо)

9.Екскурзия до хижа Плевен,те такъв смях е нямало.Да се изгубих в планината,когато е кално и на всичкото отгоре беше стръмно.Беше голямо пързаляне,падане,катарене, рескачане ужас направо,но аз не паднах нито един път мухахахах.Да не забравим и лагера на морето,където бях с двете ми дружки и си прекарахме супер

За негативни неща , освен че това лято бях без сестра ми, не се сещам Явно не съм злопаметен човек

Като се замисля тази година не беше никак лоша:
    -запознах се с страшно много хора и някои от тях ми станаха много добри приятели
    -имаше страшно готини моменти свързани с много смях и положителни емоции
    -прекарах едно страхотно лято, което може би никога няма да го забравя

Е,имаше и лоши моменти:
    -една от най-добрите ми приятелки замина за Испания и си нямам на идея кога ще се върне
    -срещнах много лицемерие у някои хора,от които никога не съм го очаквала
    -имах малко проблеми с родителите си, но сега мисля че вече всичко е наред

Това което ще си пожелая през новата 2010 година е много здраве,щастие,късмет и още толкова хубави моменти изпълнени с много смях и усмивки. (пожеланието се откася към всички познати,близки и т.н, както и към всички съфорумци )
    100 години всяка нощ валеше
    като бебе ти до мене спеше..
    100 години време ни делеше
    колко малко ти до мене беше.... ;[

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Доста интересна година.
    В началото беше по-скоро гадна и само тъпи неща ми се случваха но благодарение на тях успях да опозная себе си което много ми помогна.
    Лятото беше страхотно макар че не мръднах от Дрезден!
    През октомври тръгнах с приятеля си, видях се с най-добрата си приятелка с която се виждам твърде рядко защото сме от различни градове, започнах да уча нещо наистина интересно и намерих много нови приятелки!
    Като цяло чудесна година която 100% ще запомня

Град
    В мислите на хората
    Награди раздавам аз и съм келеш. Ако не раздвам съм отрепка. Ей тва жените сте опасна раУта

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на kindergarden
    Награди раздавам аз и съм келеш. Ако не раздвам съм отрепка. Ей тва жените сте опасна раУта
    естествено като ми даваш негативната награда измисли ми и някоя яка иначе ще ти се сърдя

Като цяло беше най - ужасната година в живота ми.Толкова искам вече да свърши, че местенце не си намирам..
    Приключи първата ми истинска любов, въпреки всички хубави неща, които ни се случиха през двете години в който бяхме заедно не вярвах, че така ще се разделим и толкова ужасно ще тръгнат нещата..
    Преживях ужасно много, много болка ! Разочарование и пак болка.През 2009 толкова сълзи и мъка се проляха от мене, че май докато съм жива няма да пролея толкова пак! .. Изгубих най - добрата си приятелка и май почти всички останали уж приятелки,,За съжаление и най - близкия ми човек е в това число, човек на който страшно много държах и обичах а именно най - добрият ми приятел от както бях малка.. Нещата започнаха да се развиват се в лошата посока, точно както не искам.Освен, че не преживях раздялата семейството ми почти не се разби.Татко почти фалира, майка за малко щяхме да я пратим в лудница, повече от 4 мои роднини бяха в болница, батко катастрофира и още поне 3 катастрофи в семейството ми.Не беше всичкото това постоянно по полиций, болници, гадатели, лечители и какви ли още не, но имах и 2 несполучиливи връзки с които едиствено осъзнах, че никой не би могъл да замести онази любов,, а той впрочем си намери бързо приятелка и ги виждах доста често при което не знам как не полудявах.. Бях 2 месеца на психиатър, почти всеки ден... Почти 99% от мечтите ми напълно се разбиха,, не се преместихме в града в който умирах да живея, не смених училището, а умирах да ида в друго .. Не намерих кой знае колко много приятели, почти всички планове до последно ми се провалят,, в училище я закъсах за пръв път от 10 години паднах на успех 4,80 при положение, че почти винаги бях на 6,00.. Вкарах се в няколко други филма.. Намесиха ме във връзки, като трето лице и т.н.. ПО - добре да не пиша вече..
    Очаквам 2010, която също се предвещава да е такава..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Като цяло 2009та година ще я помня определено .Не беше кой знае колко оша.Всъщтност за мен си беше напраяво добра отказах се от лошите си навици смених 2 компаниии , започнах да спортувам усилено , загубих приятелка , но сега като се замисля не беше чак такава загуба аа и спечелих нови 2, запознах се с много хора изкрах едно невероятно лято ии сбъднах една от най-големите си мечти.Скъсах с 2 гаджета единя от които все още не съм преживяла , но от март месец насам като цяло имаше повече хубави мигове отколктоо лоши.От 2010 очаквам да е още по-добр аи продуктивна да си взема сертификата ии да изживея още по-хубави неща от тази година ии изкрено се надявам в тоя умрял град да се появи някой нов човек понеже ми е втрусналоот тези тук , аа дори и свясните останали си отиват скоро и така като цяло.
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Град
    София
    Хмм 2009 е годината която получих възнаграждение за всекидневния труд и усилия в залата като станах световен шампион по кунг фу,републикански шампион по таекуондо и др.Направих име сред видни спортисти с много кръв и бои и намерих много съмишленици и приятели.Mного партита и купончета които няма да се забравят.Една любов..която сега изчезна,но като цяло доста силна година.От новата година очаквам излизане по състезания в чужбина,да изкарам книжка,да посетим още по яки партита и някоя нова любов ако намера също няма да е зле
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    може и да сме опасни ама не можете без нас
    като се замисля трябва да съм много доволна от себе си тая година-особено с химията..ама кой мисли за такива неща,когато му е втръснало от тях
    иначе мисля да си направя един незабравим завършек на 09 така,че да се помни дълго

Мега фен Аватара на iiordanova
    2009 .. не беше от най-хубавите ми години.
    Случиха се много лоши неща , но и много хубави.
    За мен всяка година е ценна , защото съм я изживяла.
    Не съжелявам за почти нищо , защото времето не мога да върна.
    Определено не беше от най-хубавите ми години , но се радвам , че я изживях. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си