- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с общуването - тоолкова ли съм глупава?!
Знам, че никак не ви се четът протяжни глупости...давам всичко много кратко. Запознах се с момче...след 3 дни тръгнахме. Нещата вървяха добре, но той е крайно особен...аз за това и го харесах. Така де нищо не беше като в нормална връзка. Имахме проблеми. Опитах се да говоря...не се получи. Сега сме в особено състояние не говорим, но не сме разделени.. Дори незнам дали искам да съм с него... Крайно съм объркана .. Ако нещо не е ясно питайте и моля не оаквайте темата !
Това определено не е любовта на живота ти.
Това е моето мнение,но живота си е твой , ти си решаваш.![]()
When you dream anything can happen.
Първоначално написано от cookie_master
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Е, ако не говорите, как очакваш да си разрешите проблемите?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
може чрез телепатия..Първоначално написано от Violenza
Не,без майтап.. без да говорите,не може да се разберете скоро
![]()
и аз мисля така ... и ти не знаеш дали искаш да си с него, той не ти се обажда > няма смисълПървоначално написано от Lucyy
![]()
\Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
/ \
/
Бегай си играй с куклите,майна![]()
в абсолютно същата история бях до преди 5 дена.. хем го искаш, хем не ..след 3 месеца скъсах с него.. и беше грешка да чакам толкова.. прави си изводите..![]()
I don`t care .. ;] ..
глупавичка си да...
Искам ли го или не? - Вечният въпрос. Каква помощ очакваш не знам. Плясни шундрака и щи мине.Първоначално написано от kiki_k19
Temet Nosce
벨야카
Сериозно ли искаш отговор на въпроса дали си глупава?
Станислава
Ами ти сама си си отговорила на въпроса...каква връзка можеш да имаш с човек с които не си разменята дори дума,камо ли да говорите за проблемите си,а и щом не си сигурна в нещо,специално в този случай няма какво да се занимаваш!
Мда, от колко време ходите?
На колко сте?
Не сме врачки тука, говори с него ..
Няма смисъл да продължаваш с него.Във всяка връзка има проблеми,но щом той не иска да говори с теб и да ги разреши значи нищо няма да излезе...Вместо да си хабиш нервите и времето просто го отрежи и продължи напред
![]()
--------------------------------------------------------
Изясни си нещата сама със себе си и с него и ще намериш правилното решение ..Първоначално написано от kiki_k19
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Подхода ти ми се стори познат. Във интересна ситуация сте. Разбирам,че много спорите, в интерес на истината по избълващата злоба,която излъчваш,лесно може да разбере,че не ти е било ден. Този вид споделяне е малко странен, но определено държи пламъка дълго време и оставя следи завинаги. Трябва да имаш доста нерви за връзка от този вид,но си струва. :P
Първоначално написано от cookie_master
Просто аз
Боже опази ни![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Защо просто не поговорите двамата и не опитате да приемете недостатъците си? След като двама човека се искат достатъчно, те приемат и лошите и добрите черти на половинката си.
Ако държиш на него не се отказвай. Покажи му че не ти е безразличен и искаш да си с него(ако е така)![]()
Hilary_,евалата!Не говоря само за тоя пост,от много време ти чета нещата и много ми харесва начина ти на мислене \Първоначално написано от Hilary_
/
razbiram za kakvo govori6 predi vreme imax takuv priqteli nakraq me be6e qdosal i az mu kazax da me ostavi 4e iskam da se razdelim i 4ak togava po4na -"ma aide da pogoviorim " ne iskam da stava taka idva6e do nas 4aka6e me da izlezna ............. No prosto az si bqx re6ila 4e ne mi se zanimiva i ne se vurnax taka 4e ne mu misli
![]()
![]()
![]()