- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с общуването - тоолкова ли съм глупава?!
Знам, че никак не ви се четът протяжни глупости...давам всичко много кратко. Запознах се с момче...след 3 дни тръгнахме. Нещата вървяха добре, но той е крайно особен...аз за това и го харесах. Така де нищо не беше като в нормална връзка. Имахме проблеми. Опитах се да говоря...не се получи. Сега сме в особено състояние не говорим, но не сме разделени.. Дори не знам дали искам да съм с него... Крайно съм объркана .. Ако нещо не е ясно питайте и моля не оаквайте темата !
не знам се пише отделно-поне научи българския като не другото ок?
Дай сега по-пълната версия, че нищо не разбрах![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
не си говорят.
еми като сте ограничени като бидони с кисело зеле.
ами от тва което разбрах по добре се упитай да говорите ако не иска му бий шута не си заслужава да си хабиш нервите![]()
ти не се Упитвай да говориш, че нищо хубаво няма да излезе от твоите уста.Първоначално написано от MissHouse
Ами той се държи много странно.. Не се интересува от малоумни компютърни игри, или как някоя 13 годишна да му върже. Аз съм супер любвеобвилна и всеки път когато се видим съм в страхотно настроение. Не знам как, но точно за 20 минути той извиква само най лошото в мен и ми иде да избягам и никога повече да не съм с него на едно място. А от друга страна толкова много неща в него ме привличат и.. казах аз че съм объркана..![]()
ами.. дори не знам какво да напиша (това рядко се случва)
просто ако ти сама не си помогнеш никой от нас не може да го направиотносно това, че не си говорите.. ти го заговори, измисли теми ..
тръгване за три дена![]()
Ооо, не. Бидоните с кисело зеле дават неограничени възможности.Първоначално написано от w0sh
Свинско...
Пилешко...
Сармички...
Салата с червен пипер...
Къде е емотиконката с облизване???
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Проблема не е че не говорим.. Проблема е, че той се... не знам как да го кажа ... надцаква с мен. Опитва се да докаже, че във всичко е по-добър..
Е що не му кажеш като толкова иска да си мери пишката да иде другаде ,а когато поиска да си мерите циците тогава да дойде поне да имаш шанс![]()
Как се каэваПървоначално написано от kiki_k19
![]()
За 3 дена кога можахте се опрайте?![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Запознахте се и след 3 дена тръгнахте.![]()
Не си го познавала, сега виждаш какъв е.. харесваш ли го?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Всичко вече свърши. Благодаря на всички за коментарите. А името какво значение има?