.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Всичко свърши дали ще ми пише ;(

Здравейте сега ще ви разкажа мойта история....В началото на лятото тръгнах с едно момче,което страшно много харесвах.Всяка вечер си говорихме писахме какво ли не.Ходих на море купих му совенирче за спомен от мен и така.Лятото свърши свършиха наще виждания и чуването по телефона. С него не сме се виждали от септември.Той октомври месец ми пишеше ноември също сега изобщо не ми пише.А да не говориме,че един път се бях ядосала и си бях написала на скайпа,че обичам еди кой си и той ми писаи ме разпита и след това пак ми писа.Какво ли не преживяхме.Какво да правя?Знам,че повече няма да съм с него ;( дали ще ми пише пак.Но знам,че и мен никога няма да забрави дори и да съм му в кошмарите.В момента съм и в депресия,защото прияелите ме изоставиха никъде не излизам никой не ме търси и всичко ми се отразява доста зле. Искам да ви се извиня,че ви занимавам с моито глупости,но няма на кого да се оплача...
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    добре бе .. няма ли начин не просто да си пишете .. ми да се видиш с него и да го питаш са кво праите .. нещо не разбрах от различни градове ли сте , че само си пишете или кво ?

Град
    Paradise
    Ъъъъ... ако не проявява почти никакъв интерес - остави и си намери друг. не е единствения.

Започни да излизаш (макар и сама), да се запознаваш с хора, да градиш приятелства...

Всеки е бил в такъв период, в който се чувства самотен. Ще мине.

Град
    Валхала
    Ех с тоз Скайп подлудяхте :/

FUNKYZEIT!!!!

скайпа е най-глупавото нещо с което да изразите любовта си, не се научихте, "дали ще ми пише" ем намери си друг
    ААаАаА за наденицата ли питате?

Град
    На изток от рая
    Ахах ти откачена ли си ма,чак кошмари.Човекът си клеца някоя друга,много му пука за теб,къде си и кво правиш.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    добре бе .. няма ли начин не просто да си пишете .. ми да се видиш с него и да го питаш са кво праите .. нещо не разбрах от различни градове ли сте , че само си пишете или кво ?
    той искаше да се видиме по-миналата неделя аз му казах добре и в събота вечер изобщо не ми писа да се разбереме не издържам повече аз съм сигурна,че като го позабравя ще ми пише и пак всичко от начало
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от oooo
    той искаше да се видиме по-миналата неделя аз му казах добре и в събота вечер изобщо не ми писа да се разбереме не издържам повече аз съм сигурна,че като го позабравя ще ми пише и пак всичко от начало
    Защо просто не му писа ти ? ..

Той трябваше да ме птърси.Преди аз като го търсих да излизаме в доброто старо време не идваш на срещите някой път...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    На него му е през **** за тебе.....
    Блокирай го там,където си пишете (сигурно скайп де...) и така...

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    На него му е през **** за тебе.....
    Блокирай го там,където си пишете (сигурно скайп де...) и така...
    Ама аз ведъж го блокирах,но той после пак ме потърси няма отърване от него

Град
    in the reality : )
    Не можете да "ходите" по Скайп. Не вярвам да му пука за тебе, щом не ти обръща особено внимание, та чак и вече не ти пише, а дори и така да е, или трябва да започнете да се виждате НА ЖИВО, или просто спрете всякаква връзка, защото просто няма смисъл. Намери си момче, с което ще сте заедно без да има нужда да се търсите по Скайп и да чакате да си пишете.
    А за приятелите, както много пъти съм казвала и на други, които имат същия проблем, приятелството се гради с време и както досега си си намирала приятели, сега пак трябва да минеш по същия път. Може определено време да ти е самотно, да няма на кого да се оплачеш, да нямаш компания или най-добра приятелка, обаче няма нужда да изпадаш в депресии. Сближи се с някой, натреси се ако трябва, запознай се с нови хора и ще видиш, че приятели се намират под път и над път. Вече за истинските приятели ще трябва да поизчакаш, защото дори да познаваш целия град може да не намериш сродна душа. Тъй че се стегни и мисли оптимистично. Тия глупави оплаквания "нямам приятели, какво да парвя!?" са ми втръснали.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен
    Град
    Earth...
    успех

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ще го преживееш, повярвай ми. И като минат година- две ще си мислиш, че това е нищо сравнение с това, което вероятно ще ти се случва занапред. Ще срещнеш ново момче, но всичко с времето си. Не се депресирай. Не е станало кой знае какво. А за приятелите ти, ами намери си нови. Сигурна съм, че имаш поне няколко познати, които биха се зарадвали да се видите. Така се завързват новите контакти. Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Ахах ти откачена ли си ма,чак кошмари.Човекът си клеца някоя друга,много му пука за теб,къде си и кво правиш.
    Бива ли да си такъв простак, БЕ?

По темата: Мисля, че се е видяло, че няма интерес към теб. Освен и ти да му вържеш някоя теникия, за друго не се сещам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и кво иска6 скаип връзка ?!?!? остави не6тата така ако се интересува6е от теб 6те6е да направи не6то...

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    +1

Според мен трябва да оставиш нещата така.. Изчакай той да започне да те търси и да иска да се виждате.. откажи му 1- 2 пъти.. ако все още настоява да те види - излезте.. ако ти върже тенекия - ма*ната му, ако пък дойде - добре Не влагай много надежди, струва ми се несериозен..
    Колкото до приятелите - мисля, че бая хора са минали през този проблем - вкл. и аз :/ ми просто започваш да създаваш нови връзки.. с нови хора.. от там може да излезе нещо хубаво

Град
    На изток от рая
    Цитирай Първоначално написано от MagnetiC
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    +1

Според мен трябва да оставиш нещата така.. Изчакай той да започне да те търси и да иска да се виждате.. откажи му 1- 2 пъти.. ако все още настоява да те види - излезте.. ако ти върже тенекия - ма*ната му, ако пък дойде - добре Не влагай много надежди, струва ми се несериозен..
    Колкото до приятелите - мисля, че бая хора са минали през този проблем - вкл. и аз :/ ми просто започваш да създаваш нови връзки.. с нови хора.. от там може да излезе нещо хубаво
    Простак,непростак,тва си е живата истина и авторката трябва да го преглътне.
    Пък и вия сте казали почти същото,обаче малко по завартяно,за да изглеждате УЖ "по интелигентни"

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

еми пиши му ти и го накараи да се видите ... ама ти не отоваи да види к'во ти е било на тебе ..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Ще го преживееш, повярвай ми. И като минат година- две ще си мислиш, че това е нищо сравнение с това, което вероятно ще ти се случва занапред. Ще срещнеш ново момче, но всичко с времето си. Не се депресирай. Не е станало кой знае какво. А за приятелите ти, ами намери си нови. Сигурна съм, че имаш поне няколко познати, които биха се зарадвали да се видите. Така се завързват новите контакти. Успех

+
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Той трябваше да ме птърси.Преди аз като го търсих да излизаме в доброто старо време не идваш на срещите някой път...
    абе омг !! ми потърси го тиииииии при сички случаи кво като е трябвало да те потърси той пффф ... или поне му поискай обяснение ... ти седиш и нищо не правиш! Еми така няма как да стане .... а и плюс тва де да знам ... може да му е писнало щом не ти пише ала бала ... нз ... ама щом толкова държиш на него потърси го ти, пиши му тва онова не чакай все на него може той е да е в същото положение като твоето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си