- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещата на приятеля ви
Въпроса ми е към момичетата.Бихте ли носили бельото на гаджето си или примерно някоя негова дреха (независимо каква). Аз вчера пробвах бельото на моя и ми стана и съм много навита да го нося. Ако искате ме критикувайте,но аз пак ще си искам и това не ме прави по-малко момиче
Чакам отговори
и се извинявам предварително ако темата не е за тук,просто незнаех къде да я пусна.
![]()
Ми аз съм носила дрехи на гаджето ми, поради най-различни причини : нямало е какво да облека, а е трябвало бързо да сложа нещо или ми е било много студено и т.н. Но бельо не съм слагала, а и не виждам смисъл. Ти да не смяташ да му носиш боксерките или слиповете и да си ходиш с тях!? Просто си купи гащи, бе момиче. Не виждам нищо странно да ги пробваш, това си е просто от любопитство как ще изглеждаш в бельото на приятеля си, ама да си навита да го носиш!? Както казах - купи си гащи...
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Нося прашките и сутиена на приятелката ми,това брои ли се![]()
о,да, понеже той има куче,което редовно ми изяжда бельото () си нося неговото бельо
![]()
също така в нас си ходя с неговия анорак, от време на време и със шортите му. намира се и чифт чорапи,ако не се лъжа.. а колко мои неща има в тях не ми се мисли
![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Първоначално написано от loliii
Аз му казах, че, ако заживеем заедно със сигурност ще му нося блузитеМного са готини и излгеждат супер удобни, а тези за зимата сега са му страшно уютни :Д И на мен ще са ми широки, което значи, че ще са ми доста удобни
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да нося дрехи ок, ама бельо ...
Хора, тва не е хигиенично ..
Навличала съм му тениски и горници и шорти ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
хахаПървоначално написано от golqmumnik
добър избор
ми носила съм блузи,анураци,6орти...но бельо не ,не мисля 4е е много хигиени4но...
носила съм връхни дрехи на приятелите ми.. нооо бельо?! трябва да пробвам..![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от loliii
Що бе, вие не перете ли ??Първоначално написано от Linns
![]()
(да не вземеш да се обидиш)
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
обичам да им нося дрехите
обичам е слабо казано... обожавам
просто.. няма по-яко нещо от тфа да облечеш на гаджето суичъра и да си ходиш е така.. супер яко е
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
една тенисчица на манчестър мнооого си я харесвам, но бельото не съм пробвала ;п
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Най-много пуловери съм му взимала... друго не
Ми ако имаме приятелка?![]()
Иначе нейните дрехи не ми ставаха![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз единствено със суичъра или якето му мога да се загърна и ми идват до коленете.![]()
Друго - никакъв шанс. Той носи XXL, аз XXS/XS.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Негови тениски да,но бельо не,не виждам смисълИмам си мое бельо което харесвам достатъчно
И той харесва моето,но само върху мен.
На сегашния ми приятел съм му носила дрехите още преди да тръгнем,нооо тогава беше кучешки студ,а аз бях само по потник с гол гръб,така че ...![]()
А иначе обожавам да нося блузите на гаджетата си![]()
,но бельо - никога!!!
Даже моя има една хипер готина тениска,която усещам как ще ми подари![]()
![]()
![]()
![]()
(или поне се надявам да го направи
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
дрехи-да...бельо-не..!!Никога не бих носила чуждо бельо,независимо на кой е!![]()
Не съм го правила и не мисля да го правя .![]()