- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- само за най-опитните от нас в секса над 18 :d
Каква ви е най-голямата сексуална фантазия ,която имате или искате да усъществите? Къде ви е слабото място ,където най-бързо се възбуждате и какво най-много ви допада в секса .Неискам мнения от хора,които нямат опит или излишен спам.
Sleda ot liubovta
Много искам някакъв лек БДСМ. Да ме върже и да е много груб да речем. Без изсилване тип рязане, пребиване и тн. Просто да е много груб![]()
Слабо място са ми гърдите, като ме пипне и го почвамСъщо и мн обичам да ми целува шията.
Най-много обичам... лъжички, да яздя, кучешката... да си играем игрички тип "Чичко полицай"![]()
А пък най- не обичам 69.
най-голямата сексуална фантазия:
- Не обичам да желая нещо което едва ли ще постигна. Всичко което съм пожелал съм го направил,а и зависи от партньора дали ще се реализират желания.
Къде ви е слабото място ,където най-бързо се възбуждате и какво най-много ви допада в секса:
-зависи от мястото,настроението и обстановката. Не обичам еднообразието.
Станислава
хаха преставям си пред поне още 200 човека в тая дискотека ,възможно е да се превърне в оргия след това,макар ,че миналата година имаше игра в дискотека за бутилка алкохол :което момиче накара най-бързо момче да свърши със свирка печели наградата.Няколко двойки в кръг се състезават за алкохола и момичетата духат.Първоначално написано от Ubieco
Sleda ot liubovta
ох чорапи от тия дългите, ботуши пак до колената на високи токчета или просто обувки женски (много обичам обувките, ама тия с гол крак, не като галошитова много ме възбужда
Еееей как ме е яд,че не съм над 18,та да ти пиша в темата (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Аре стига флуди бе майка ди да еба!Първоначално написано от anichka12345678
и искал свясно момиче.....Първоначално написано от Ubieco
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Значи само тези над 18 могат да са опитни в секса?![]()
а твойто мнение какво е? не е честно да си любопиткоПървоначално написано от anichka12345678
![]()
фантазия? ами джакузи или голяма вана..не съм го правила във вода.
слабо място....шията, ушите, рамената, гърбът, бедрата, абе където и да ме пипнеш, ако съм в настроение, ще се получи хаха xD
супер тема...
да започна тогава.......
мадама облечена в латекс, рокабили прическа (руса или брюнетка няма значение) високи токчета, татуси, може и да бъде облечена като камериерка.
първо искам да я оближа цялата, от краката, под мишниците, до ушите. бих се спрял на дупето за по-дълго време. след това свирка, всякакви пози и много анален секс. трябва да има и яка силна музика, достатъчно алкохол, може и нещо др. не е зле, ако тя е запозната с бдсм-техниките и обича по-грубия секс...
това е накратко
Мии, мойте са скучни, ама ето
1. някоя от съседките, от по на 30 години, да ме грабне от коридора и да ме вкара у тях за един бърз секс. Просто се побърквам от мисълта, изгарям от любопитство какво е да го правиш с наистина зряла жена. И адски ме възбужда. Искам да се почувствам употребенкато сексуална играчка
2. със белезници. Да съм заключен за леглото и тя да се отърква в мен и да ме докарва до полуда от възбуда (понеже не мога да я хвана). То това сме пробвали да го правим няколко пъти и всеки път тя просто не издържа по някое време и ми скача отгоре на ездачка - правим някакъв див секс, но ми се е искало да продължи с играта още
3. заседнал асансьор с непозната. Тъмно. Да правим секс без дори да сме се виждали.
То 3 е наистина много невъзможно. Едва ли има момиче, което би го правила на тъмно в асансьор с непознат![]()
Много интересно. Къде се случва това?Първоначално написано от anichka12345678
активизъм/превенция; писане; музика
Първоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
![]()
нямам думи ... възмутена съм ...
When you dream anything can happen.
Само докато прочета заглавието и си викам - ей, това е моята тема, ама тя се оказа не за разбирачи, а за чекиджори![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Написах темата над 18 години,защото несмятам,че секса е за деца и няма да си променя мнението.Първоначално написано от seduction1mplex
Sleda ot liubovta
и аз твойтаПървоначално написано от DopeStarsInc
![]()
Sleda ot liubovta
Защото несмятам ,че секса е за деца и няма да си променя мнението.Първоначално написано от BePoHuKa
Sleda ot liubovta
ам знам знам някво непълнолетно момиче ,набор 93 ,което здраво се чука в дупаратаПървоначално написано от play23
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
.Ам мойта фантазия беше тройка и я усъществих .На този епам може би фантазия ми е да правя секс на някой супер странно място.А слабо място ми е областа около срамните усни ,и малко по нагоре ,където се образуват повечко косъмчета.Най -много ми допада 69.Първоначално написано от summer_moon31
Sleda ot liubovta
В дискотека на морето ,в предаването на Милен Цветков също го раздухваха тоя случай.Първоначално написано от semantics
Sleda ot liubovta
Немисля,секса не е за деца и няма да си променя мнението !!!!!Първоначално написано от t0d1t0
Sleda ot liubovta
Ем най-вероятно не си единственПървоначално написано от Ecstasy
![]()
Sleda ot liubovta