.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

само за най-опитните от нас в секса над 18 :d

Каква ви е най-голямата сексуална фантазия ,която имате или искате да усъществите? Къде ви е слабото място ,където най-бързо се възбуждате и какво най-много ви допада в секса .Неискам мнения от хора,които нямат опит или излишен спам.
    Sleda ot liubovta

Град
    Paradise
    Много искам някакъв лек БДСМ. Да ме върже и да е много груб да речем. Без изсилване тип рязане, пребиване и тн. Просто да е много груб

Слабо място са ми гърдите, като ме пипне и го почвам Също и мн обичам да ми целува шията.

Най-много обичам... лъжички, да яздя, кучешката... да си играем игрички тип "Чичко полицай"
    А пък най- не обичам 69.

Мега фен Аватара на t0d1t0

Re: само за най-опитните от нас в секса над 18 :d

най-голямата сексуална фантазия:
    - Не обичам да желая нещо което едва ли ще постигна. Всичко което съм пожелал съм го направил,а и зависи от партньора дали ще се реализират желания.

Къде ви е слабото място ,където най-бързо се възбуждате и какво най-много ви допада в секса:
    -зависи от мястото,настроението и обстановката. Не обичам еднообразието.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от Ubieco
    да ми го лапа в сепарето на дискотеката докато си пия уискито.. е тва ме вазбужда супер много
    хаха преставям си пред поне още 200 човека в тая дискотека ,възможно е да се превърне в оргия след това,макар ,че миналата година имаше игра в дискотека за бутилка алкохол :което момиче накара най-бързо момче да свърши със свирка печели наградата.Няколко двойки в кръг се състезават за алкохола и момичетата духат.
    Sleda ot liubovta

Град
    бълХаристан
    ох чорапи от тия дългите, ботуши пак до колената на високи токчета или просто обувки женски (много обичам обувките, ама тия с гол крак, не като галоши това много ме възбужда

Град
    Пловдив
    Еееей как ме е яд,че не съм над 18,та да ти пиша в темата (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Каква ви е най-голямата сексуална фантазия ,която имате или искате да усъществите? Къде ви е слабото място ,където най-бързо се възбуждате и какво най-много ви допада в секса .Неискам мнения от хора,които нямат опит или излишен спам.
    Аре стига флуди бе майка ди да еба!

Голям фен Аватара на skuck
    да ми го лапа в сепарето на дискотеката докато си пия уискито.. е тва ме вазбужда супер много
    и искал свясно момиче.....
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Град
    ВаРнАаАа
    Значи само тези над 18 могат да са опитни в секса?

Голям фен Аватара на play23
    Авторката, май не знае за Алекс

а твойто мнение какво е? не е честно да си любопитко

фантазия? ами джакузи или голяма вана..не съм го правила във вода.
    слабо място....шията, ушите, рамената, гърбът, бедрата, абе където и да ме пипнеш, ако съм в настроение, ще се получи хаха xD

супер тема...
    да започна тогава.......
    мадама облечена в латекс, рокабили прическа (руса или брюнетка няма значение) високи токчета, татуси, може и да бъде облечена като камериерка.
    първо искам да я оближа цялата, от краката, под мишниците, до ушите. бих се спрял на дупето за по-дълго време. след това свирка, всякакви пози и много анален секс. трябва да има и яка силна музика, достатъчно алкохол, може и нещо др. не е зле, ако тя е запозната с бдсм-техниките и обича по-грубия секс...
    това е накратко

Мии, мойте са скучни, ама ето

1. някоя от съседките, от по на 30 години, да ме грабне от коридора и да ме вкара у тях за един бърз секс. Просто се побърквам от мисълта, изгарям от любопитство какво е да го правиш с наистина зряла жена. И адски ме възбужда. Искам да се почувствам употребен като сексуална играчка

2. със белезници. Да съм заключен за леглото и тя да се отърква в мен и да ме докарва до полуда от възбуда (понеже не мога да я хвана). То това сме пробвали да го правим няколко пъти и всеки път тя просто не издържа по някое време и ми скача отгоре на ездачка - правим някакъв див секс, но ми се е искало да продължи с играта още

3. заседнал асансьор с непозната. Тъмно. Да правим секс без дори да сме се виждали.

То 3 е наистина много невъзможно. Едва ли има момиче, което би го правила на тъмно в асансьор с непознат

хаха преставям си пред поне още 200 човека в тая дискотека ,възможно е да се превърне в оргия след това, макар че миналата година имаше игра в дискотека за бутилка алкохол: което момиче накара най-бързо момче да свърши със свирка, печели наградата. Няколко двойки в кръг се състезават за алкохола и момичетата духат.
    Много интересно. Къде се случва това?
    активизъм/превенция; писане; музика

Мега фен Аватара на t0d1t0
    А и верно,промени заглавието на 13+
    Станислава

хаха преставям си пред поне още 200 човека в тая дискотека ,възможно е да се превърне в оргия след това,макар ,че миналата година имаше игра в дискотека за бутилка алкохол :което момиче накара най-бързо момче да свърши със свирка печели наградата.Няколко двойки в кръг се състезават за алкохола и момичетата духат.

нямам думи ... възмутена съм ...
    When you dream anything can happen.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Само докато прочета заглавието и си викам - ей, това е моята тема, ама тя се оказа не за разбирачи, а за чекиджори
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    Еееей как ме е яд,че не съм над 18,та да ти пиша в темата (:
    Написах темата над 18 години,защото несмятам,че секса е за деца и няма да си променя мнението.
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от DopeStarsInc
    Аре стига флуди бе майка ди да е**!
    и аз твойта
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Значи само тези над 18 могат да са опитни в секса?
    Защото несмятам ,че секса е за деца и няма да си променя мнението.
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от play23
    Авторката, май не знае за Алекс
    ам знам знам някво непълнолетно момиче ,набор 93 ,което здраво се чука в дупарата
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от summer_moon31
    а твойто мнение какво е? не е честно да си любопитко

фантазия? ами джакузи или голяма вана..не съм го правила във вода.
    слабо място....шията, ушите, рамената, гърбът, бедрата, абе където и да ме пипнеш, ако съм в настроение, ще се получи хаха xD
    .Ам мойта фантазия беше тройка и я усъществих .На този епам може би фантазия ми е да правя секс на някой супер странно място.А слабо място ми е областа около срамните усни ,и малко по нагоре ,където се образуват повечко косъмчета.Най -много ми допада 69.
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от semantics
    хаха преставям си пред поне още 200 човека в тая дискотека ,възможно е да се превърне в оргия след това, макар че миналата година имаше игра в дискотека за бутилка алкохол: което момиче накара най-бързо момче да свърши със свирка, печели наградата. Няколко двойки в кръг се състезават за алкохола и момичетата духат.
    Много интересно. Къде се случва това?
    В дискотека на морето ,в предаването на Милен Цветков също го раздухваха тоя случай.
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    А и верно,промени заглавието на 13+
    Немисля,секса не е за деца и няма да си променя мнението !!!!!
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от Ecstasy

нямам думи ... възмутена съм ...
    Ем най-вероятно не си единствен
    Sleda ot liubovta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си