- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- само за най-опитните от нас в секса над 18 :d
Несмятам така ,защото съм Авторката на темата и няма къде да си напрявя чикияПървоначално написано от Mr_Crowley
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Третото в асансioра е съпер идея.След това,ако секса е бил най-готия ,които си правил сигурно ще има да издирваш мистериозното момичеПървоначално написано от random_guy1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
То това с асансьора (и издирването после) го имаше в едно филмче - 100 girls![]()
Първоначално написано от anichka12345678
Може и да си права (: Аз пък ще си направя тема "Само за грамотни",за да нямаш право да пишеш
![]()
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Aвторке, нали знаеш, че си ми слабостТа относно темата - браво, чуваш ги нещата, определено имаш усет. За тройката - чудесно, не си ми споделяла, но съм любопитен да изслушам и най-мръсните детайли.
За дискотеката съм мега потресен, чак пък така да се духа на публични места за бутилка алкохол...не че го отричам, но е примитивно малко, но пък хора всякакви. Ако бях там, щеше да си дууууха девойката, на 5+ уискита познай как ще свърша в дискотека пред 200 крещящи изрода...
Та - мечтата ми - аз съм я споделял, но...
Малка уличница. Ама девствена. Нищо да не знае, дори представа да си няма. Да си я хвана от малка, да си я науча на всичко. Искам да е възприемчива и открита към нови идеи и да правим неща, които, ако споделя, може да се сторят меко казано гнусниИли всъщност напълно приемливи. Малко ми е педо мечтата
![]()
За мястото, от което се побърквам...вратът точно накрая, откъдето започва гръдния кош, ушите също са ми развита ерогенна зона. Няма да пренебрегна гениталите, скротумите и тази част, която е между тях и ствола. И ануса. Той много стимулира ерекцията.
От позите май всяка ми харесва, зависи от обстановката, но обожавам да го мушкам смело на кучешка, а и 69 много ме радва. Особено изгледът![]()
Както каза Белатрис (или Белатриче, ще ме извиниш) - и BDSM може би ще ми хареса, да доминирам над момичето и да го правим грубо и първично.
И иначе - темата е за на 18, но пък не можеш да спреш децата да пишат, АниИнтересно им е. И извинете, че ви наричам деца...със сигурност знаете за секса повече, отколкото аз на вашите години. Само се пазете
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Единствената сексуална фантазия която имах и за която си мислех че никога няма да стане реалност се осъществи преди 2 седмици. Исках той да доминира над мен и да прави и казва определени неща и всчико се случи точко както си го представях и то без да съм му казвала и дума за това че ми е фантазия и то от няколко години насамПървоначално написано от anichka12345678
![]()
![]()
Сега може би ми се ще да го направим мнооого романтично със свещи и всичкия кич както си трябва но чак да ми е фантазия... Абе не знам...
Слабо място... Хмм като почне да ми шепне разни нещица на ушенце и се разтапям! Иначе всяка една част от тялото ми може да се превърне в ерогенна зона стига да съм в подходящо настроение...
Най-много ми допада като доминира над мен и ми говори мръсотийки.. Ако говорим за пози: мисионерска и задна и всичките им варияции.
Също обожавам да му правя орална любов и най-вече момента в който получава оргазъм.
Бтв не се смятам за особено опитна и мисля че има хора на по 16-17 (аз съм на 20) които са пробвали много повече неща и биха могли да кажат доста повече по темата...![]()
am damПървоначално написано от random_guy1
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
хм да знам ,че съм ти слабост,но немисля ,че е достатачно ,а и ( не съм девствена),а относно за тройката,може би предпочитам лично да споделя... за позите и на мен 69 изгледа много ми харесва,но за ВDSM много се съмнявам недопускам някой да доминира (за момчето),аз бих се пробвалаПървоначално написано от hoooodyhoooooo
,а за децата като гледам не си земат поука и не се позят (поне някой от тях,не всички)
Sleda ot liubovta
На 20 съм, живота така ме завъртя, че с времето придобих доста голям опит. Радвам се, че за това кратко време (за възраста си) съм осъществил всяка своя фантазия и искам да кажа, че не винаги е толкова хубаво колкото си го фантазираме, поради това, че във фантазията всичко е до някаква степен идеално за осъществяването й.
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Да ти пратя ли e-maila си? Не прекалявам. Дори ако искаш може да поговорим преди това какво точно ти се иска да опиташ.Първоначално написано от Bellatrix
Мразя само две неща на света- расизмът и негрите
Много добър ?Първоначално написано от TotallySexy
Заби я
![]()
![]()
Винаги съм намирала идеята с връзването и малко по- грубия секс доста привлекателна, и се надявам скоро тази ми фантазия да се осъществи.![]()
![]()
Оо аз моита фантазия си я осъществих - целия свят да ми е в краката и на яка мацка в устата (свирка на покрива на 25 етажен блок...)вятъра,чувството..ун кално е :P А за новата ми фантазия са нужни някоя французоика или рускиня ма оригиналните са много далече деаиначе на секфи по откачени идеи се навивам лесно...Слабо място определено врата..за секинди се надига
![]()
![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.