.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Само докато прочета заглавието и си викам - ей, това е моята тема, ама тя се оказа не за разбирачи, а за чекиджори
    Несмятам така ,защото съм Авторката на темата и няма къде да си напрявя чикия
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    Мии, мойте са скучни, ама ето

1. някоя от съседките, от по на 30 години, да ме грабне от коридора и да ме вкара у тях за един бърз секс. Просто се побърквам от мисълта, изгарям от любопитство какво е да го правиш с наистина зряла жена. И адски ме възбужда. Искам да се почувствам употребен като сексуална играчка

2. със белезници. Да съм заключен за леглото и тя да се отърква в мен и да ме докарва до полуда от възбуда (понеже не мога да я хвана). То това сме пробвали да го правим няколко пъти и всеки път тя просто не издържа по някое време и ми скача отгоре на ездачка - правим някакъв див секс, но ми се е искало да продължи с играта още

3. заседнал асансьор с непозната. Тъмно. Да правим секс без дори да сме се виждали.

То 3 е наистина много невъзможно. Едва ли има момиче, което би го правила на тъмно в асансьор с непознат
    Третото в асансioра е съпер идея.След това,ако секса е бил най-готия ,които си правил сигурно ще има да издирваш мистериозното момиче
    Sleda ot liubovta

То това с асансьора (и издирването после) го имаше в едно филмче - 100 girls

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Цитирай Първоначално написано от seduction1mplex
    Еееей как ме е яд,че не съм над 18,та да ти пиша в темата (:
    Написах темата над 18 години,защото несмятам,че секса е за деца и няма да си променя мнението.
    Може и да си права (: Аз пък ще си направя тема "Само за грамотни",за да нямаш право да пишеш
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Aвторке, нали знаеш, че си ми слабост Та относно темата - браво, чуваш ги нещата, определено имаш усет. За тройката - чудесно, не си ми споделяла, но съм любопитен да изслушам и най-мръсните детайли.

За дискотеката съм мега потресен, чак пък така да се духа на публични места за бутилка алкохол...не че го отричам, но е примитивно малко, но пък хора всякакви. Ако бях там, щеше да си дууууха девойката, на 5+ уискита познай как ще свърша в дискотека пред 200 крещящи изрода...

Та - мечтата ми - аз съм я споделял, но...

Малка уличница. Ама девствена. Нищо да не знае, дори представа да си няма. Да си я хвана от малка, да си я науча на всичко. Искам да е възприемчива и открита към нови идеи и да правим неща, които, ако споделя, може да се сторят меко казано гнусни Или всъщност напълно приемливи. Малко ми е педо мечтата

За мястото, от което се побърквам...вратът точно накрая, откъдето започва гръдния кош, ушите също са ми развита ерогенна зона. Няма да пренебрегна гениталите, скротумите и тази част, която е между тях и ствола. И ануса. Той много стимулира ерекцията.

От позите май всяка ми харесва, зависи от обстановката, но обожавам да го мушкам смело на кучешка, а и 69 много ме радва. Особено изгледът

Както каза Белатрис (или Белатриче, ще ме извиниш) - и BDSM може би ще ми хареса, да доминирам над момичето и да го правим грубо и първично.

И иначе - темата е за на 18, но пък не можеш да спреш децата да пишат, Ани Интересно им е. И извинете, че ви наричам деца...със сигурност знаете за секса повече, отколкото аз на вашите години. Само се пазете
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Re: само за най-опитните от нас в секса над 18 :d

Каква ви е най-голямата сексуална фантазия ,която имате или искате да усъществите? Къде ви е слабото място ,където най-бързо се възбуждате и какво най-много ви допада в секса .Неискам мнения от хора,които нямат опит или излишен спам.
    Единствената сексуална фантазия която имах и за която си мислех че никога няма да стане реалност се осъществи преди 2 седмици. Исках той да доминира над мен и да прави и казва определени неща и всчико се случи точко както си го представях и то без да съм му казвала и дума за това че ми е фантазия и то от няколко години насам
    Сега може би ми се ще да го направим мнооого романтично със свещи и всичкия кич както си трябва но чак да ми е фантазия... Абе не знам...

Слабо място... Хмм като почне да ми шепне разни нещица на ушенце и се разтапям! Иначе всяка една част от тялото ми може да се превърне в ерогенна зона стига да съм в подходящо настроение...

Най-много ми допада като доминира над мен и ми говори мръсотийки.. Ако говорим за пози: мисионерска и задна и всичките им варияции.
    Също обожавам да му правя орална любов и най-вече момента в който получава оргазъм.

Бтв не се смятам за особено опитна и мисля че има хора на по 16-17 (аз съм на 20) които са пробвали много повече неща и биха могли да кажат доста повече по темата...

Цитирай Първоначално написано от random_guy1
    То това с асансьора (и издирването после) го имаше в едно филмче - 100 girls
    am dam
    Sleda ot liubovta

Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Aвторке, нали знаеш, че си ми слабост Та относно темата - браво, чуваш ги нещата, определено имаш усет. За тройката - чудесно, не си ми споделяла, но съм любопитен да изслушам и най-мръсните детайли.

За дискотеката съм мега потресен, чак пък така да се духа на публични места за бутилка алкохол...не че го отричам, но е примитивно малко, но пък хора всякакви. Ако бях там, щеше да си дууууха девойката, на 5+ уискита познай как ще свърша в дискотека пред 200 крещящи изрода...

Та - мечтата ми - аз съм я споделял, но...

Малка уличница. Ама девствена. Нищо да не знае, дори представа да си няма. Да си я хвана от малка, да си я науча на всичко. Искам да е възприемчива и открита към нови идеи и да правим неща, които, ако споделя, може да се сторят меко казано гнусни Или всъщност напълно приемливи. Малко ми е педо мечтата

За мястото, от което се побърквам...вратът точно накрая, откъдето започва гръдния кош, ушите също са ми развита ерогенна зона. Няма да пренебрегна гениталите, скротумите и тази част, която е между тях и ствола. И ануса. Той много стимулира ерекцията.

От позите май всяка ми харесва, зависи от обстановката, но обожавам да го мушкам смело на кучешка, а и 69 много ме радва. Особено изгледът

Както каза Белатрис (или Белатриче, ще ме извиниш) - и BDSM може би ще ми хареса, да доминирам над момичето и да го правим грубо и първично.

И иначе - темата е за на 18, но пък не можеш да спреш децата да пишат, Ани Интересно им е. И извинете, че ви наричам деца...със сигурност знаете за секса повече, отколкото аз на вашите години. Само се пазете
    хм да знам ,че съм ти слабост,но немисля ,че е достатачно ,а и ( не съм девствена),а относно за тройката,може би предпочитам лично да споделя... за позите и на мен 69 изгледа много ми харесва,но за ВDSM много се съмнявам недопускам някой да доминира (за момчето),аз бих се пробвала ,а за децата като гледам не си земат поука и не се позят (поне някой от тях,не всички)
    Sleda ot liubovta

На 20 съм, живота така ме завъртя, че с времето придобих доста голям опит. Радвам се, че за това кратко време (за възраста си) съм осъществил всяка своя фантазия и искам да кажа, че не винаги е толкова хубаво колкото си го фантазираме, поради това, че във фантазията всичко е до някаква степен идеално за осъществяването й.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Много искам някакъв лек БДСМ. Да ме върже и да е много груб да речем. Без изсилване тип рязане, пребиване и тн. Просто да е много груб

Слабо място са ми гърдите, като ме пипне и го почвам Също и мн обичам да ми целува шията.

Най-много обичам... лъжички, да яздя, кучешката... да си играем игрички тип "Чичко полицай"
    А пък най- не обичам 69.
    Да ти пратя ли e-maila си? Не прекалявам. Дори ако искаш може да поговорим преди това какво точно ти се иска да опиташ.
    Мразя само две неща на света- расизмът и негрите

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Значи само тези над 18 могат да са опитни в секса?
    Защото несмятам ,че секса е за деца и няма да си променя мнението.
    а ти от кога имаш 18 и от кога правиш секс?
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от TotallySexy
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Значи само тези над 18 могат да са опитни в секса?
    Защото несмятам ,че секса е за деца и няма да си променя мнението.
    а ти от кога имаш 18 и от кога правиш секс?
    Много добър ? Заби я

Град
    В пространството
    Винаги съм намирала идеята с връзването и малко по- грубия секс доста привлекателна, и се надявам скоро тази ми фантазия да се осъществи.

Град
    София
    Оо аз моита фантазия си я осъществих - целия свят да ми е в краката и на яка мацка в устата (свирка на покрива на 25 етажен блок...)вятъра,чувството..ун кално е :P А за новата ми фантазия са нужни някоя французоика или рускиня ма оригиналните са много далече деа иначе на секфи по откачени идеи се навивам лесно...Слабо място определено врата..за секинди се надига
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си