- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Потник/Блуза за НГ
Въпроса ми е потник или блуза да си взема за Нова Година... Защото все пак на Нога годл се играе и т.н
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Зависи с какво точно ще си друго облечена и обута. Аз бих си взела някакъв по-елегантен и изискат топ.Нито много изрязан потник, нито много дебела блуза.
Ще те намеря ли някога... ;(
и аз си мислих за нещо такова .. и официално го искам. А иначе ще съм с ботушиПървоначално написано от Bibz
![]()
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
А пола, панталон... какво?
А може и с туника и клин, има всякакви модели. И по-лъскави, и разголени, и тип поло...![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
първо в апартамент, а след това на заведение след 12... Може би дискотека за да се наиграем хубавоПървоначално написано от heiress
![]()
Въй даПървоначално написано от Bibz
Много се вълнувам ...
![]()
Може туника и клин, трябва да огледам тези дни магазините. А по-лъскави с паети и т.н не ми допадат, защото не ми и ходят
![]()
Може и от тия потниците дето си имат и ръкави (обаче от по-официалните...) аз много ги харесвам![]()
Ooх щях да ти дам предложение ама ти си го отрекла предварително =)))
Аз лично съм за потник с пайети, но по-дългичък и отдолу само с клин.И колан в/у потничето. .
Аз си купих едно такова. . потник е ,но е дълъг както обесних тоест, има малко лъскаво, но може да се носи и през обикновенни дни и за това го купих ако искаш ще ти дам снимка да видиш за какво става въпрос.
Може ли да дадеш снимка ?Първоначално написано от DevilWish
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Заповядай, обаче толкова съм грозна на тая снимка, не ми гледайте лицетоПървоначално написано от aloveyou
![]()
http://gal3.ineogen.ro/galleries/soc...479_00_600.jpg
Не се вижда обаче на рамото, където е презрамката има малки камъчета такива блестящи. .![]()
И ти и дрехата сте много сладкиПървоначално написано от DevilWish
![]()
П.П - И аз си купих нещо подобно..![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от DevilWish
Много е яко потничето, но ми трябва нещо над кръста защото дупито ми е голямо и не ми ходят такива ...
Ами..няк'во по-свободничко ... порови се из магазините
Ето такова например,приятно е да се носи..свободно е , много яко се танцува всичко му е ОК .. ( само че цвета може да е череен или друг..)
Мерси и на дветееее![]()
![]()
А това, което другата потребителка предложи ми харесва, но цвета не е подходящ за нова година нещо. .![]()
Аз пък мисля да се спра на нещо червеничко.Всъщност съм сигорна деМисля,че е доста подходяш цвят за тези празници
![]()
Брях,брях
оле как мразя червено![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
whyyyПървоначално написано от POLLINA
![]()
Брях,брях
не знам![]()
никога не съм имала нещо червно , може би просто защото не ми отива![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
и на мен червеното не ми допада ...Първоначално написано от POLLINA
Казват, че червения цвят показвал силен характер![]()
няма ли да ти е студенко по потник :P
Просто аз
И аз това се питам .. просто на НГ все пак играем, веселим се ... Не искам да съм примерно с дълъг ръкав блуза и изпотенаПървоначално написано от Neopitom3na
А и за това съм създала темата за вашите мнения
![]()