- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да не напълнеем по празниците?
Защото идва баба-1шоколад идва другата баба-още 1.На гости като ходиш няма как да не опиташ нещо.Първоначално написано от heiress
И въобще по Коледа навсякъде шоколади,кексове,пити абее.
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от Luciernaga
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, и това не минава като пораснеш - вече съм на 19 и пак бабите, вуйчо, чичо и т. н. ми подаряват шоколадиПървоначално написано от kuklichka_bg
Мисля, че докато има малолетни братовчеди, и за мен ще има шоколади
![]()
Първоначално написано от Madeyed
Ти пък да не си регистриран през неолита е?.1 .Тва е негово мнение.2- Не си ти човека,който ще казва кой има право на глас и кой не.3 - да не мислиш,че като си регистриран с 2 месеца по-рано си нещо повече?Пфф..
Относно темата-не бих го пробвала.Ще си хапвам,каквото ми се яде и толкова.Аз попринцип си хапвам доста-няма да е нещо по-различно![]()
нито пък аз ..Първоначално написано от lipstik
![]()
+1Първоначално написано от Nakadah
Да не ядеш по празниците е наи-сигорният на4ин да не напълнееш
Ами внимавай по колко и какво ядеш.Внимавай с наситените мазнини и въглехидратите.
А относно пуйката,понеже някой беше повдигнал въпроса ми на село и в нас(понеже до обяд на Коледа бях на село,а вечерта при наще) точно пълнена пуйка ядохме.И според мен по-добре пуйка,отколкото свиня примерно.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
за мен няма начин да не кача някое кило. свалям си ги после за седмица-2 така че не ме притеснява.
От цялата тема разбрах,че новаците във форума нямат право да изказват мнение...интересно x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Кво ма курво ти как си станала мега фен кат не си минала през новак тупа патка грознаПървоначално написано от NeverTheSame
![]()
Друго имаше впредвид... май.Първоначално написано от sanyflower7
По темата: яж от всичко, което ти се яде, но по малко.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....