.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Град
    Пред очите ти!

FUCK BULGARIA ?!?!?!?!?!?!

http://www.facebook.com/group.php?gi...9.396132373..1

АНТИ - БГ Група?!

Какво мислите за тази група?!

Някаква война ли ще има ?!

Доколкото чичо Гуугъл помогна с превода успях да прочета това -
    "Това е Турция, а ние жалея "Турция, Турция!
    Това е нашата страна, че страната ни,
    Роден в тази земя, ние израснал тук,
    Това е нашата земя, тази земя е наша."

Подрепяте ли тази група или сте против??!
    Ако сте против се присъединете към тази група - http://www.facebook.com/group.php?gi...045.4185728988
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!

Ако модераторите смятат, че темата не е подходяща за този раздел или има нещо нередно или вече я има ( аз лично не намерих в търсачката ), нека да я преместят където трябва или да я изтрият..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    нямам думи..заслужаваме си го..

смърт за турците.

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    нямам думи..заслужаваме си го..
    Кой какво заслужава, че не те разбрах?

Ние си го заслужаваме позволяваме да ни третират като плъхове. !!!!!!!!!!!!!

СМЪРТА ЗА ТЪПИТЕ РЕЗНЯЦИ

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    смърт за турците.
    +1

Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    смърт за турците.
    +1
    +1

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    смърт за турците.
    +1
    +1

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Преди няколко дни видях групата и доста се издразних.
    Разбира се, че съм против. Не стига, че всичките турци са толкова противни, гнусни,etc , а пък като живеят в България ами и се мислят за голямата работа. Да се махат, никой не се интересува от тях.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Грешката ни е, че не сме единни... всички сме от различни парти, отбори или там изобщо каквото се сетите и се караем помежду си..вместо да сем заедно и да се обединим в една идея.. турцитер за това си позволяват толкова, щото те са си някак си по-обединени... Ама... все пак..!!!България над всичко!!!! И каквото мога винаги бих направила за тая държава!

Цитирай Първоначално написано от Mi6inka
    Грешката ни е, че не сме единни... всички сме от различни парти, отбори или там изобщо каквото се сетите и се караем помежду си..вместо да сем заедно и да се обединим в една идея.. турцитер за това си позволяват толкова, щото те са си някак си по-обединени... Ама... все пак..!!!България над всичко!!!! И каквото мога винаги бих направила за тая държава!
    +1

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Как бе? Пусни си фейсбука и виж антигрупата на Fuck Bulgaria е с около 100-120 хиляди срещу 200-300 човека отсреща, а Fuck Turkey (отговор на Fuck Bulgaria) е с над 10 000 юзъри. Според мен от наша страна елементът "омраза" е доста по-силно развит. =]

заслужаваме си го..
    И съм против групата да бъде изтрита от facebook

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    заслужаваме си го..
    Олеле майко...

Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    заслужаваме си го..
    Абе... dimana99,извинявай,но нещо не си разбрала.. аз НЕ СЪМ ПРОТИВ ГРУПАТА ДА БЪДЕ ИЗТРИТА..а вече даже не се и учудвам от такива неща..защото НИЕ(като държава) не си държим нито на думата,нито на правата,още по-малко на достойнството.. иначе съм ЗА да се изтрие тази група!!! А колкото до твоето мнение..едва ли имаш здрав мозък..освен ако не си туркиня..ако живееш в България ..ми е тръдно да си помисля как се съгласяваш с тази ПОРЕДНА гавра... ..Заради такива като теб сега сме заприличали на дом за сираци ..най-вече турци и цигани..те са вече колкото нас!!!!

Повече от фен
    Ние си го заслужаваме позволяваме да ни третират като плъхове. !!!!!!!!!!!!!
    +1

Докладвах за групата на рязаните!Да знаете обаче,така ще става докато се делим на левскари и цскари или на софянци и пловдивчани примирно.ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ БЪЛГАРИ!

IYI !!!Да живее България!!! и както бе казал представителното лице на Warnar Bros: F U C K YOU TURKEY

Повече от фен
    [quote="kikison"]Докладвах за групата на рязаните!Да знаете обаче,така ще става докато се делим на левскари и цскари или на софянци и пловдивчани примирно.ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ БЪЛГАРИ!

IYI !!!Да живее България!!! и както бе казал представителното лице на Warnar Bros: F U C K YOU TURKEY[/quote
    +1оооо

каква е тази група?!? никoй ли не се е сетил да се свърже с администратор и да се оправят нещата?!? .. УЖАС! определено не подкрепям "fuck БГ" !!!

Повече от фен
    Това все пак е БЪЛГАРИЯ много жалко за нас каква станахме напълнихме се с циганори и турци вие какво искате ве4е трябва да се казваме циганория да не говорим за тур4илята УЖАС

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]каква е тази група?!? никoй ли не се е сетил да се свърже с администратор и да се оправят нещата?!? .. УЖАС! определено не подкрепям "fuck БГ" !!!
    ?

Цитирай Първоначално написано от Mooo6no
    Как бе? Пусни си фейсбука и виж антигрупата на Fuck Bulgaria е с около 100-120 хиляди срещу 200-300 човека отсреща, а Fuck Turkey (отговор на Fuck Bulgaria) е с над 10 000 юзъри. Според мен от наша страна елементът "омраза" е доста по-силно развит. =]
    +1
    аз пък мразя лилипутите..щото не ми звучи добре някак.. пффффффф
    кви сте смешни...

мразя турци и българи мамви 6ибана тап народ сте , и аз съм българин и се срамувам от това , където и да отида като кажа 4е съм от булгариа ме гледат с пренебрежение , така4е един поздрав за вас " да ви еба маиката "
    но о6те малко остана и с моите фр 6е си сменим гражданството - аре да но пукнете , мерси за вниманието

drogba333 научи се да пишеш и говориш правилно и тогава имай някакви претенций към другите, а и към родината си...

И си мери приказките,понеже от далеч си личи какъв селски гражданин си ... глупак ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си