- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- FUCK BULGARIA ?!?!?!?!?!?!
неми требва да се у4а да пи6а на булгарски, боли ме фара за булгариа и за българския и убитаците в нея казах го преди 6е го кажа и сега " да ви еба маиката" и на тъпия народ и педераския език![]()
Тогава защо пишеш тук? Понеже си ограничен и не можеш да си намериш някакво занимание... е на БГ не й трябват такива като тебе...
за6тото живея тук , и ви се смея на тапотията![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
голями сте изрдои - (само патриотите)
А може би точно това е причината за създаване на такива групи и такава омраза между народите?Първоначално написано от tItEufFf
Може би някой точно това е целял?
Замислете се малко.
Не ги обичам, но мисля, че подобни мнения са... неправилни![]()
Първоначално написано от lubomirky
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Заслужаваме си го заради хора като вас!![]()
А иначе по темата - не се притеснявайте, групата има само 308 члена.
наскоро гледах филм и стана дума за България и кво? никой не щял да идва тук зарад простотуцията :Д
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Интернет войни![]()
Групата с по-голяма ферма печели войната !![]()
Трябва да се изчистим от тъпите оправляващи тази държава и трябва революция иначе не може.Ако тея спрът да развалят държавата ще е супер.![]()
![]()
Юле не си права. С какво сме го заслужили и на кой позволяваме да ни третира така?Първоначално написано от bloodymirror
Това, че те не четат достатъчно книги и не си знаят историята си е техен проблем, а според мен ние трябва да спрем да претендираме кое е било наше и кое не. Нали в момента си живеем в територията на България и ние трябва да се задоволим с нея. Не можем да се оправим с една малка държава, а какво остава и ако Македония вземе да се присъедини към нас. България си е наша, македонците да се ебът и толкова. Какво ви интересуват толкова?
Kun min
За България и българите ще леем кръв, ако трябва !
Ако си на 25 и пишеш по този начин ..те съжалявам искрено. Революция, това в кой филм го гледа? Суверенът -това сме ние и колкото по-бързо го разберем, толкова по-добре за нас, за нашите деца и за нашата РОДИНА!Първоначално написано от ilkoto25
Ама аз не твърдя противоположното на твоето мнение!Първоначално написано от darkflower
Какво ме започваш.. просто исках да кажа,че си го заслужаваме,защото нито се браним,нито ни пука на какви ни оприличават
![]()
п.с: откъде знаеш как се казвам?![]()
България е такава каквот си я правите...
Да, по-хубава е от Канада! Тука не злобеем на канадците как живеят![]()
308 членаТия рязани боклуц* ги чакам с удоволстие в Пловдив
Ако може да дойдат повече от 308 че малко ми идват ;( 14/88
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
SIEG HEIL!
HAIL HITLER!![]()
Първоначално написано от skinhead1912
Ходи при хитлер в гроба , идиот !
Първоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Аман от този FB... То този сайт стана по-влиятелен и от Белия Дом!
Някой си направил група там. Е, и? Това по никакъв начин не ангажира нито турското правителство, нито турците, било то в България или Турция или където и да е по света. Не можете да съдите за цял един народ по няколко откачени лумпени, които си направили някаква смешна групичка в Интернет.
Не защитавам никого, само казвам, че прекалено много голямо внимание се обръща на FB. И доста му се доверявате на този сайт - публикувате неща, които са много лични, които дават информация, и то доста подробна, за вас самите. Ами ако някой хакне цялата база данни?
Омразата не е най-добрата норма на поведение![]()
SMYRT ZA TYRCITE!NO TOVA NQMA NIKOGA DA STANE ZASHTO?ZASHTOTO AKO BQHME EDINNI KAKTO TE SA DO SEGA V BG DA NQMASHE TURCI....![]()
![]()
![]()
мразя турци и българи мамви 6ибана тап народ сте , и аз съм българин и се срамувам от това , където и да отида като кажа 4е съм от булгариа ме гледат с пренебрежение , така4е един поздрав за вас " да ви е** маиката "
но о6те малко остана и с моите фр 6е си сменим гражданството - аре да но пукнете , мерси за вниманието Cool
izvnqvai ama se sramuvash che si bulgarina zashtoto predi nas vyv vsqka dyrjava sa minali shibanite TURCI I CIGANI KOITO JIVEQT V BG I SA NI OSRALI NAVSQKADE NE SE SRAMUVAI OT BG!NE MI PROTIVORECHI I NE MI PISHI TYPI KOMENTARI POSLE JIVEQ V DR DYRJAVA I ZNAM KAK SEDQT NESHTATA
Ако ние не се спасим , няма кой друг да го направи.Но това ще отнеме страшно много време.Каквото и да си говорим България върви надоло.Но въпреки всичко аз обичам своята Родина !