- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- FUCK BULGARIA ?!?!?!?!?!?!
!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
Възмущавам се просто от такива хора, които се срамуват от това да кажат, че са българи! Та на къде си тръгнал бе? Мислиш, че като се преместиш в друга държава България ще се промени или може би не ти пука? Най- вероятно второто. От такива хора ми е писнало! Удари си 2 шамара и се опомни! Турците и циганите си позволяват толкова много, а никой не прави нищо! Говорила съм с приятели по тая тема и някои казват, че не целия им народ бил такъв и не бил виновен. Ами да не би българският народ да е бил виновен, когато турците са клали, убивали и подпалвали селища наред? Да не би ние да сме били виновни??? Турците като са толкова наперени и толкова си хвалят тъпата държава, защо АДЖЕБА не си отидат там? Нали е много хубава? Циганите не плащат ток, вода и всичките си данъци, не работят, а само се оплакват! Пък и как искат да работят като нямат образование? Мързеливи прасета! Нека българското управление се вземе в ръце, нека не ни управляват турци, нека няма комунисти, нека ни управляват образовани българи, нека турци и цигани се изнесат от България и нека всички българи емигранти се върнат от чуждите държави! Тогава България ще се оправи! Съвземете се бе хора, бъдете единни!
Много говоря и всеки, който ме чуе ми се смее, защото съм била малка, да съм си гледала живота. Еми на по- големите защо не им пука? Защо всеки си гледа неговия задник?
!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Интернет патриотите успокойте се...
Създали група против България, погледнете реално на нещата - и наши сънародници са създавали какво ли не в интернет от подписи " Аз и още 412312312312252 човека мразим турция, ако и Ти я мразиш - присъедини се към нас" и някакви други такива. Сега, че някой келеш се е сетил да се прави на голям и да направи група против България някои чак за война заговориха...
Ама това е то интернет хулиганството и интернет патриотите.
ВСИЧКИ ТУРЦИ ПОД НОЖА!!!!!![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Защо просто не ги предизвикаме на войнаРазмазваме тея, които са в България и пускаме бомби в турция. После ги поробваме за 5 века и половина, айде 6 със лихвата и ще сме квит..
![]()
размечтах се
![]()
facebook е мизерщина. тея групи там са поза независимо каква страна заемат сички сте ваздухарчета
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Според мен тази група е направена от някакви тъпи расисти. Ама като ви гледам тук и вие май сте такива ;]] Егати бе, накъде отива държавата!? Още малко и трета световна война ще предизвикате![]()
Първоначално написано от lubomirky
Добре, к'во е т'ва ся? Ето за тва има такива теми в фейсбук - ние не уважаваме никого освен себе си!!!Първоначално написано от tItEufFf
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
+1Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Първият линк нещо не излиза може ли отново да го копнеш?МерсиПървоначално написано от TheImmortaL