- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- FUCK BULGARIA ?!?!?!?!?!?!
!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
Възмущавам се просто от такива хора, които се срамуват от това да кажат, че са българи! Та на къде си тръгнал бе? Мислиш, че като се преместиш в друга държава България ще се промени или може би не ти пука? Най- вероятно второто. От такива хора ми е писнало! Удари си 2 шамара и се опомни! Турците и циганите си позволяват толкова много, а никой не прави нищо! Говорила съм с приятели по тая тема и някои казват, че не целия им народ бил такъв и не бил виновен. Ами да не би българският народ да е бил виновен, когато турците са клали, убивали и подпалвали селища наред? Да не би ние да сме били виновни??? Турците като са толкова наперени и толкова си хвалят тъпата държава, защо АДЖЕБА не си отидат там? Нали е много хубава? Циганите не плащат ток, вода и всичките си данъци, не работят, а само се оплакват! Пък и как искат да работят като нямат образование? Мързеливи прасета! Нека българското управление се вземе в ръце, нека не ни управляват турци, нека няма комунисти, нека ни управляват образовани българи, нека турци и цигани се изнесат от България и нека всички българи емигранти се върнат от чуждите държави! Тогава България ще се оправи! Съвземете се бе хора, бъдете единни!
Много говоря и всеки, който ме чуе ми се смее, защото съм била малка, да съм си гледала живота. Еми на по- големите защо не им пука? Защо всеки си гледа неговия задник?
!!! БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд