- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с приятеля ми...
Здравейте, искам да ви питам каква според вас може да бъде причината приятелят ми, с който сме заедно от 10 месеца, да ми се обажда само веднъж на 10 дена да се видим за 1-2 часа и дотам...Нито ми звъни да ме чуе как съм, нито смс-и, нищо! А уж се води, че връзката ни е сериозна...незнам какво да правя, дайте ми някой съвет.Някой от вас изпадал ли е в такава ситуация?
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Обичам лафа - връзката ни е сериозна! Как се разбира дали една връзка е сериозна, в смисъл нещо подписвате ли - договорче, моговорче...а иначе по темата - ми може просто да не си му интересна, ако си някой пубер, дето лети изоблаците и дрънкаш тъпотии...![]()
От къде да знаем ние, защо твоя човек не ти се обажда...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
За мен той не те приема насериозно и не му пука за теб затова не ти пише смс-и или да ти звани всеки ден,нищо че казва че имате сериозна връзка.Първоначално написано от Peteto633
Добре бе, защо не говориш първо с него?
И каква е тая мания да питате по форумите какво мисли той/дали ви харесва/дали ще се обади/ще му порастне ли някога...? Ние не сме врачки. Говорете с половинките си. Дайте ни нещо, на което да ви дадем съвет...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Обажда ти се толкова колкото има нужда. От теб зависи дали ще го накараш да не може без теб
Аз съм говорила с него за това, че се виждаме рядко, но той само си измисля оправдания, незнам вече какво да мисля.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Какви оправдания, например?
Ами от рода, че има проблеми, че бил много зает, изморен и какво ли още неПървоначално написано от LadyDi
![]()
Много точно изказване!!!Първоначално написано от dimitar_ak
По темата:Представям си що за "сериозна" връзка имате щом вместо да обсъждате проблемите си,вие си измисляте разни оправдания ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Кой те излъга че имате сериозна връзка?
В случая само отлагаш неизбежното
Аименно края, поради различните нагласи и желания в момента.
И така.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
дебиш! когато звъниш всеки ден и се интересуваш от някоя - ставаш досаден и задушаваш. когато не звъниш и не се интересуваш - ставаш подозрителен. и в двата случая ти бият шута, дейбишнема угодия за вас!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Затуй, майката му е пиеньето - докат женските порастнат и се начудят ебе ли им се, пикае ли им се. Дотогава само чук и бег - пък те нека си чакат принца, като им е толкова акълаПървоначално написано от kypo
Уравнението е - Уя на топло, къде по точно - няма значение
![]()
Като ни дойде акъла, вече не сте ни интересниПървоначално написано от Mr_Crowley
![]()
Няма как да ти е интересно нещо, което не разбираш. Всичко е съвсем разбираемо.![]()
Значи, за да ми е интересно нещо, трябва да го разбирам?? Къде е тръпката на познатото?
Бля Бля Бля...клишета, клишета...Първоначално написано от LadyDi
Както и да е, няма да спорим - права си, не сме интересни.
В импровизираната ви дискусия искам да вметна нещичко само - любовната тръпка изчезва сравнително бързо в отношенията между двама влюбени. Нима тя е движещата сила в една връзка?
Лейди - мисля че знаеш че пеперуди в стомаха няма начин да се появяват всеки път когато се видиш с приятеля ти/съпруга ти/половинката ти. Това значи ли че не го обичаш?
Dr. Gregory House
Е, аз като казвам, че тряа да порастнат, ама НЕ, не било така.
Влади, бъркаш "обич" и "интерес".
До болка познавам мъжа си, вече не ми е интересен, но го обичам много и съм готова на много за него.
Но знам всяка негова стъпка, знам как ще реагира, знам какво да очаквам от него. И това ми харесва - познатото, известното.
Винаги мога да срещна някой, който ще ми е по-интересен, но това не значи, че трябва да ме привлича... хм, сексуално, ако щеш. Не означава, че ще се влюбя в него.
Малко се получават противоречия в думите ти, но няма да ставаме дребнави. Важното е всички да са щастливи и да се обичат![]()
Обясни ми какви противоречия намери, за да ги изчистимПървоначално написано от Mr_Crowley
![]()
Доколкото става дума за любовни отношения вметнах този пример.
Нека ти дам друг и да приключваме с тая тема. Няма начин да ти е интересен механизма на двигателя с вътрешно горене, който междудругото е измислен от Николас Ото, ако не ти е ясен принципа му на действие.
И така.
Айде по темата вече![]()
Dr. Gregory House
Глупости, ти пък...какво ще чистим. Лафа да става.![]()