- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с приятеля ми...
Добре де, след като науча принципа на действие на тоя двигател, с какво той ще продължи да държи интереса ми?Първоначално написано от valdesbg
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ебати яката посока пое тая дискусия - ДВГ-та, цикъл на Ото...кеф![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Идеи да подобриш кпд-то примерно, алтернативни начини за използване на същия принцип, доработка на конкретния двигател с цел Х, и още куп неща мога да ти измисля. Естествено ако си заинтересована в механиката като цяло това ще е интересно за теб.
Огъня в древността е бил нещо магическо и тайнствено, защото никой не е разбирал как се появява, защо се появява и т.н. В момента не е така.
Та идеята е да не ахкаме пред запалената клечка кибрит с догадки, предположения, недоверие и страхопочитание, а да я поднесем към камината и да си стоплим живота.
И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да, но интересен ли ти е принципа, по който гори огъня??
Не, нали.
Това ти казвам аз - първоначалният интерес изчезва, на негово място остава познатото, известното.
Вие ме разбирате погрешно. Аз не твърдя, че познатото е по-лошо от непознатото.
В примера с хората - имаш много по-голям интерес да общуваш с някого, когато не ти е познат. Когато го опознаеш, това желание се измества от друго - желанието да си с него, да правите сходни неща. Но това съвсем не е оня първичен интерес.
И от къде тръгна тая дискусия... съвсем забравих. Дейба, ЕГН-то![]()
Еееее, това, че на теб не ти е интересна теорията на горенето не значи, че тя не е интересна. Всичко е въпрос на гледна точка![]()
Не става дума за гледни точки. А по-скоро за това, че когато разбера теорията на горенето, тя вече не ми е интересна. Едва ли цял живот ще посветя на това да я изследвам. В крайна сметка, не е безкрайна.
Точно за гледни точки става въпрос, защото реално погледнато тя Е безкрайна. Колкото и да изглежда, че това е нещо познато и изследвано винаги има още, и още. Въпросът опира до това - ти колко точно си готова да се задълбочиш в проблема.
Баси философите се извъдихме...така както сме почнали сигурно след още някой друг пост вече ще обсъждаме смисълът в безсмислието в мита за Сизиф...![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност интересен ми е принципа на горенето, да. И само да спомена че хората са посветили цели животи на съвсем дребни неща. Например - атомитеИ на по големи - космоса. И пакима милиони неща, които не знаем за тях. Кактои за милиони други неща, които са около нас.
Схващам ти идеята, обаче твоя принцип е някъде мноого назад в приоритетите ми при общуването. С непознат човек и с познат човек - няма разлика в общуването. Дефакто разликата е че единия го познаваш от Х време а другия от 10 минути. А това не е от значение
Тръгна от доооста доста далече
Ама то ЕГН-то не е виновно.
Кроули - я дай малко инфо за Сизиф :Р
Dr. Gregory House
Това всъщност е много интересен мит.
Ама айде да го оставим за друга тема.
Предлагам примирие, явно мислим в различна насока![]()
Че ние караме ли се?Първоначално написано от LadyDi
Сипи по още едно и така. Лаф да става![]()
Dr. Gregory House
Давам - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B7%D0%B8%D1%84
Наистина много интересен мит и даващ много посоки за размисъл![]()
![]()
![]()
Гръцката митология ми е любима
Влади, аз пия червено вино![]()
Аз малко не хванах смисъл ана мита, ама... шанс
Марина, и аз
А темата на авторката има коренно различна идея. Докъде стигнахме ние... :Р
Dr. Gregory House
Това за темата...хм, жокерче!
Ако ти остане време и разбира се желание намери си да почетеш Албер Камю.
Може би ще съм малко груба, но поне ще ти кажа истината от моята (а може би не само от моята) гледна точка. Момченцето не си струва дори да мислиш за него. Не му пука за теб, не го грее, не те иска, с теб е само за бройката. Капиш??
Е наистина не бях много мила, но ако бях аз одтавна да съм мубила не един ами десет шута ;]]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Лошо е, че едни такива дискусии са много интересни, обаче не им е тука мястото... Въобще, къде им е мястото, като тръгват от една такава тема.
Дадено, Кроули
Марина - Пълнолетник, може би?
Dr. Gregory House
Тука си им е мястото, ама все ще се намери някой да се пречка с отговори по главната тема и ние не можем да си спамим спокойно - ХАХАХАХАХА
То не е точно спам, защото на практика, отговорите ни не са безсмислени. Просто се отклонихме.
Е то важно е да си изкажат мнениетоИ нищо повече.
Dr. Gregory House
аз ти предлагам да го 'игнорнеш' и ти,следващият път като ти звънне,не му вдигай,така няколко дни,когато иска да се видите почни и ти с оправданията,ще видиш промяната и интереса у него..
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Всичко ще свърши,явно вашето вече е минала и заминала работа.Той не се интересува от теб,явно има и друга ,явно вече не си му интересна.И те отбягва.Първоначално написано от Alli
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
На него не му пука за нея, обаче тя ако му обърне гръб той ще се заинтересува? Баш това ще стане, вЕрвай миПървоначално написано от Alli
Що се залъгвате с глупости?
Dr. Gregory House
ами повярвай ми това става в повечето случай,защо на него му е омръзнало според теб?защото тя показва голям интерес към него,така той губи своя...нали трябва малко да се почуди момчето какво се случва,каква е тази промяна у нея?пък ако не я потърси,какво пък-говори само за себе си... тя няма друг избор..
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!