- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли ?
Мислите ли че има два вида любов така да се нарече.Тази при която има тръпка пеперуди в корема и другата ,спокойната при която няма гадната тръпка :grin тази при която всичко ти е сигурно и не се чустваш сигурен дали напълно обичаш човека до себе си ? И човек не е ли достатъчно влюбен когато говориме за несигурност и непостоянство в собствените си чувства ?
Изкажете мнения по въпроса![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Инсекти =/= любов.
Инсекти = харесване.
Любов = желание.
Любовта е само един вид. Всичко друго е вариации.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз мисля, че двете "любови", които са описала са просто две последователни фази.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Според мен, разбира се че има два вида любов ;]] На земята не може да е само една, онази която те кара да трепериш, да се чувстваш цял и щастлив, споделената, онази любов която я описват в книгите. Има и още една, поне според мен. Несподелената, тази която те кара да чувстваш болка и нещастие че човека за който умираш не е до теб. Не си сигурен дали тази любов ще умре днес или утре. Не си сигурен дали ще доживее следващият ден ;]] Няма дори едно нещо на светът което да е само цветя и рози, всичко си има и лоша страна. Така и любовта си има две страни, красивата и тъмната ;]]
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
то маи видовете са многовси4ко зависи от хората ,има по-спокоини и не толкова импулсивни,но аз ли4но предпо4итам тази несигурната която кара краката ми да омекнат
![]()
Любовта е просто чувство. Едно чувство. Не две, не три.. не десет. Едно !
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
тази неочакваната е по-скоро в началото, когато не познаваш толкова добре човека до теб и не знаеш какво следва. в последствие идват спокойните моменти, защото си сигурен, че любимия човек е искрен и знаеш, че не просто се залъгвате. : )
всяко любовно 4увство е уникално само по себе си
I can't stop myself from loving you <3
wtf?! ако я няма тая тръпка, която никак не е гадна според мене, то тогава за каква любов говорим..Първоначално написано от raia338
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Много точно казано.Първоначално написано от Jumbie483
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
не
влюбване-любовПървоначално написано от sunshinepp
правиш ли разлика?
Просто първо идва тръпката,после идва сигурността и обичта,както някой каза по-горе 2 последователни фази
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ама ся и да мисля ли трябва е... Бахти хората...
Любов като любов. Колкото хора има толкова видове има.
Станислава
Напълно съгласна съм,тази тръпка я има в началния стадии,след като вече се опознаете с този човек и свикнете един с друг ако любовта ви е истинска идва именно тази улегналост и това спокойствие във връзката.Първоначално написано от LadyDi
Любовта е чувство, при което всеки изпитва нещо различно и уникално само по себе си .. така, че възможно е защо не ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
correctПървоначално написано от cherinka
едното е влюбването, началната тръпка, и изпълненото с несигурност, съмнения и неизвестност, чувство на опияняващо щастие
а второто, за което говориш е любовта , която следва, и се постига с времето
Когато си опознал достатъчно добре другия, в теб се е появило чувството, че това е човека, който те разбира най-добре, и споделяте сходни интереси, нужди и отношение към хората и света
I'll take your brain to another dimension
И аз мисля така.
Когато тръпката премине, чувствата си остават, просто започваш да придобиваш някаква сигурност в човека отресещаДа, може срещите да не са толкова вълнуващи както в началото, но това не значи, че любовта си е отишла.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ами при мен е обратното. Първо ми е едно такова спокойно и улегнало и колкото повече опознавам човека и колкото повече време сме заедно толкова по-силна става тръпката и започвам да усещам пеперуди в стомаха.
И с бившия ми беше така (връзката ни продължи 2 години и половина) и със сегашния ми приятел е така.
Несигурност не съм изпитвала в никоя от двете си връзки. Аз изяснявам от началото че ако иска някой да е с мен ок, като му писне и не иска вече да си каже и пак е ок. Така че съм си спокойна.