.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Повече от фен

Мислите ли ?

Мислите ли че има два вида любов така да се нарече.Тази при която има тръпка пеперуди в корема и другата ,спокойната при която няма гадната тръпка :grin тази при която всичко ти е сигурно и не се чустваш сигурен дали напълно обичаш човека до себе си ? И човек не е ли достатъчно влюбен когато говориме за несигурност и непостоянство в собствените си чувства ?
    Изкажете мнения по въпроса
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Инсекти =/= любов.

Инсекти = харесване.

Любов = желание.

Любовта е само един вид. Всичко друго е вариации.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз мисля, че двете "любови", които са описала са просто две последователни фази.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    София
    Според мен, разбира се че има два вида любов ;]] На земята не може да е само една, онази която те кара да трепериш, да се чувстваш цял и щастлив, споделената, онази любов която я описват в книгите. Има и още една, поне според мен. Несподелената, тази която те кара да чувстваш болка и нещастие че човека за който умираш не е до теб. Не си сигурен дали тази любов ще умре днес или утре. Не си сигурен дали ще доживее следващият ден ;]] Няма дори едно нещо на светът което да е само цветя и рози, всичко си има и лоша страна. Така и любовта си има две страни, красивата и тъмната ;]]
    I look up to the sky
    And now the World is mine
    I've known it all my life
    I made it, I made it!!!

http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    то маи видовете са много вси4ко зависи от хората ,има по-спокоини и не толкова импулсивни,но аз ли4но предпо4итам тази несигурната която кара краката ми да омекнат

Любовта е просто чувство. Едно чувство. Не две, не три.. не десет. Едно !
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

тази неочакваната е по-скоро в началото, когато не познаваш толкова добре човека до теб и не знаеш какво следва. в последствие идват спокойните моменти, защото си сигурен, че любимия човек е искрен и знаеш, че не просто се залъгвате. : )

всяко любовно 4увство е уникално само по себе си
    I can't stop myself from loving you <3

Re: Мислите ли ?

Цитирай Първоначално написано от raia338
    Мислите ли че има два вида любов така да се нарече.Тази при която има тръпка пеперуди в корема и другата ,спокойната при която няма гадната тръпка :grin тази при която всичко ти е сигурно и не се чустваш сигурен дали напълно обичаш човека до себе си ? И човек не е ли достатъчно влюбен когато говориме за несигурност и непостоянство в собствените си чувства ?
    wtf?! ако я няма тая тръпка, която никак не е гадна според мене, то тогава за каква любов говорим..
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Любовта е просто чувство. Едно чувство. Не две, не три.. не десет. Едно !
    Много точно казано.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен
    Град
    Earth...
    не

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Цитирай Първоначално написано от raia338
    wtf?! ако я няма тая тръпка, която никак не е гадна според мене, то тогава за каква любов говорим..
    влюбване-любов
    правиш ли разлика?

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Аз мисля, че двете "любови", които са описала са просто две последователни фази.

Просто първо идва тръпката,после идва сигурността и обичта,както някой каза по-горе 2 последователни фази
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Ама ся и да мисля ли трябва е... Бахти хората...
    Любов като любов. Колкото хора има толкова видове има.
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Напълно съгласна съм,тази тръпка я има в началния стадии,след като вече се опознаете с този човек и свикнете един с друг ако любовта ви е истинска идва именно тази улегналост и това спокойствие във връзката.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Любовта е чувство, при което всеки изпитва нещо различно и уникално само по себе си .. така, че възможно е защо не ..

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    влюбване-любов
    правиш ли разлика?
    correct
    едното е влюбването, началната тръпка, и изпълненото с несигурност, съмнения и неизвестност, чувство на опияняващо щастие
    а второто, за което говориш е любовта , която следва, и се постига с времето
    Когато си опознал достатъчно добре другия, в теб се е появило чувството, че това е човека, който те разбира най-добре, и споделяте сходни интереси, нужди и отношение към хората и света
    I'll take your brain to another dimension

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И аз мисля така.
    Когато тръпката премине, чувствата си остават, просто започваш да придобиваш някаква сигурност в човека отресеща Да, може срещите да не са толкова вълнуващи както в началото, но това не значи, че любовта си е отишла.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами при мен е обратното. Първо ми е едно такова спокойно и улегнало и колкото повече опознавам човека и колкото повече време сме заедно толкова по-силна става тръпката и започвам да усещам пеперуди в стомаха.
    И с бившия ми беше така (връзката ни продължи 2 години и половина) и със сегашния ми приятел е така.
    Несигурност не съм изпитвала в никоя от двете си връзки. Аз изяснявам от началото че ако иска някой да е с мен ок, като му писне и не иска вече да си каже и пак е ок. Така че съм си спокойна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си