.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как да му помогна да се отпусне ?

3дравейте.
    Нещо ме тормоэи доста и эатова реших да го споделя с вас и дано да получа някакви мнения Предварително благодаря.Ето эа какво става дума:
    Влюбена съм в едно момче.Той също твърди,че е влючен в мен,че эа пръв път му се случва да иэпитва такова нещо и т.н.Каэва ми прекрасни неща.
    Аэ съм на 18,той на 17.Няма много опит с интимностите.Не може да се отпусне и да ме целува.А виждам,че има желание.Опитвам да го предраэположа,но като че ли все не се получава и това вече эапочва да ме напряга,когато сме эаедно.Другото нещо е,че той е девствен.Аэ също.Имам повече опит от него,но и аэ не съм стигнала до секс с никого.
    Влюбена съм в него и не бих си и помислила да се раэделим само эащото той няма опит.Всеки е минал от там все пак.Но аэ мисля и эа секс с това момче.Искам той да ми е първият.Но как да се стигне до там,като дори с целувките имаме проблем...иначе всичко е наред,прекарваме добре,приятно ни е эаедно...НО проблемът не е малък,поне эа мен.
    Това е. Мерси эа отделеното време !

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми след като имаш повече опит - бъди водещата страна ти. Обясни му кое как и защо се прави, кое как на теб ти харесва и така. Упражнявайте се, превърнете го в нещо като игра. Така той няма да се притеснява и шашка.

Това ще покаже че го разбираш и че искаш да преодолеете този проблем.

И така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Знам ли и аз,майна
    Намери си некой батко на 20+ години,недей се занимава с лапетии,щото ша видиш ибане на кукуво лято.

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ми след като имаш повече опит - бъди водещата страна ти. Обясни му кое как и защо се прави, кое как на теб ти харесва и така. Упражнявайте се, превърнете го в нещо като игра. Така той няма да се притеснява и шашка.

Това ще покаже че го разбираш и че искаш да преодолеете този проблем.

И така

дам съгласна съм с това мнение ...

само между другото аватара ти [на авторката] е убийствен

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    е спокойно,никой не се е родил научен,сичко ще се нареди
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Спокойно
    Доста момчета са така в началото
    Сегашния ми приятел до преди няколко дни също не можеше да се отпусне и да ме така,както само той си може ... На края аз поех инициативата,започнах да си го така,както на мен ми харесва и той взе,че се отпусна
    А ако и така не се получи - ще се наложи да поговориш с него за тези неща
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    мисля 4е с времето 6те се отпусне пък за на4ало ти бъди воде6та

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Всяко начало е така .. Ще видиш как с времето ще се оправи..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Как да му помогна да се отпусне ?

Цитирай Първоначално написано от MAKEmeFEELgood
    3дравейте.
    Нещо ме тормоэи доста и эатова реших да го споделя с вас и дано да получа някакви мнения Предварително благодаря.Ето эа какво става дума:
    Влюбена съм в едно момче.Той също твърди,че е влючен в мен,че эа пръв път му се случва да иэпитва такова нещо и т.н.Каэва ми прекрасни неща.
    Аэ съм на 18,той на 17.Няма много опит с интимностите.Не може да се отпусне и да ме целува.А виждам,че има желание.Опитвам да го предраэположа,но като че ли все не се получава и това вече эапочва да ме напряга,когато сме эаедно.Другото нещо е,че той е девствен.Аэ също.Имам повече опит от него,но и аэ не съм стигнала до секс с никого.
    Влюбена съм в него и не бих си и помислила да се раэделим само эащото той няма опит.Всеки е минал от там все пак.Но аэ мисля и эа секс с това момче.Искам той да ми е първият.Но как да се стигне до там,като дори с целувките имаме проблем...иначе всичко е наред,прекарваме добре,приятно ни е эаедно...НО проблемът не е малък,поне эа мен.
    Това е. Мерси эа отделеното време !
    Разбираш кога няма да има никой у вас. Например знаеш, че петък следобед няма да има никой у вас. Срядата му казваш ела в петък вкъщи в еди колко си часа и носи презервативи и му затваряш. Или пък му пишеш СМС. Възможно е да си мисли "ами тя иска ли го, ама ако аз си поискам и тя откаже..." обикновените простотии, които се въртят из девствените глави. Кажи му го това и, ако ти откаже, което според мен е много малко вероятно, значи не трябва да си имаш работа с тоя.

Та... казваш му "ела в петък и носи презервативи", след което идва и се почвате. Не очаквай нещо кой знае какво да е първият път, особено с неопитен. След първия път парата ще отмине и ще си се лакатушите без много мислене. Предстартовата треска трябва да отмине.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на t0d1t0
    не се притеснявайте... С времето ще се оправите.
    Станислава

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Замисли се защо той се притеснява. Единствената причина за това е да не се изложи пред теб. В такъв случай трябва да му покажеш, че не ти пука как се целува той, а че е именно той.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: Как да му помогна да се отпусне ?

накарай го да те иска много силно..да иска да те целува и тн.. когато човек е воден от желанието много рядко се замисля мога или не мога!
    I don`t care .. ;] ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си