- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му помогна да се отпусне ?
3дравейте.
Нещо ме тормоэи доста и эатова реших да го споделя с вас и дано да получа някакви мненияПредварително благодаря.Ето эа какво става дума:
Влюбена съм в едно момче.Той също твърди,че е влючен в мен,че эа пръв път му се случва да иэпитва такова нещо и т.н.Каэва ми прекрасни неща.
Аэ съм на 18,той на 17.Няма много опит с интимностите.Не може да се отпусне и да ме целува.А виждам,че има желание.Опитвам да го предраэположа,но като че ли все не се получава и това вече эапочва да ме напряга,когато сме эаедно.Другото нещо е,че той е девствен.Аэ също.Имам повече опит от него,но и аэ не съм стигнала до секс с никого.
Влюбена съм в него и не бих си и помислила да се раэделим само эащото той няма опит.Всеки е минал от там все пак.Но аэ мисля и эа секс с това момче.Искам той да ми е първият.Но как да се стигне до там,като дори с целувките имаме проблем...иначе всичко е наред,прекарваме добре,приятно ни е эаедно...НО проблемът не е малък,поне эа мен.
Това е.Мерси эа отделеното време !
Ми след като имаш повече опит - бъди водещата страна ти. Обясни му кое как и защо се прави, кое как на теб ти харесва и така. Упражнявайте се, превърнете го в нещо като игра. Така той няма да се притеснява и шашка.
Това ще покаже че го разбираш и че искаш да преодолеете този проблем.
И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Намери си некой батко на 20+ години,недей се занимава с лапетии,щото ша видиш ибане на кукуво лято.![]()
Първоначално написано от valdesbg
дам съгласна съм с това мнение ...
само между другото аватара ти [на авторката] е убийствен![]()
е спокойно,никой не се е родил научен,сичко ще се нареди
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Спокойно
Доста момчета са така в началото
Сегашния ми приятел до преди няколко дни също не можеше да се отпусне и да метака,както само той си може ... На края аз поех инициативата,започнах да си го
така,както на мен ми харесва и той взе,че се отпусна
А ако и така не се получи - ще се наложи да поговориш с него за тези неща![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
мисля 4е с времето 6те се отпуснепък за на4ало ти бъди воде6та
![]()
Всяко начало е така .. Ще видиш как с времето ще се оправи..
Разбираш кога няма да има никой у вас. Например знаеш, че петък следобед няма да има никой у вас. Срядата му казваш ела в петък вкъщи в еди колко си часа и носи презервативи и му затваряш. Или пък му пишеш СМС. Възможно е да си мисли "ами тя иска ли го, ама ако аз си поискам и тя откаже..." обикновените простотии, които се въртят из девствените глави. Кажи му го това и, ако ти откаже, което според мен е много малко вероятно, значи не трябва да си имаш работа с тоя.Първоначално написано от MAKEmeFEELgood
Та... казваш му "ела в петък и носи презервативи", след което идва и се почвате. Не очаквай нещо кой знае какво да е първият път, особено с неопитен. След първия път парата ще отмине и ще си се лакатушите без много мислене. Предстартовата треска трябва да отмине.
Temet Nosce
벨야카
не се притеснявайте... С времето ще се оправите.
Станислава
Замисли се защо той се притеснява. Единствената причина за това е да не се изложи пред теб. В такъв случай трябва да му покажеш, че не ти пука как се целува той, а че е именно той.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
накарай го да те иска много силно..да иска да те целува и тн.. когато човек е воден от желанието много рядко се замисля мога или не мога!![]()
I don`t care .. ;] ..