Цитирай Първоначално написано от MAKEmeFEELgood
3дравейте.
Нещо ме тормоэи доста и эатова реших да го споделя с вас и дано да получа някакви мнения Предварително благодаря.Ето эа какво става дума:
Влюбена съм в едно момче.Той също твърди,че е влючен в мен,че эа пръв път му се случва да иэпитва такова нещо и т.н.Каэва ми прекрасни неща.
Аэ съм на 18,той на 17.Няма много опит с интимностите.Не може да се отпусне и да ме целува.А виждам,че има желание.Опитвам да го предраэположа,но като че ли все не се получава и това вече эапочва да ме напряга,когато сме эаедно.Другото нещо е,че той е девствен.Аэ също.Имам повече опит от него,но и аэ не съм стигнала до секс с никого.
Влюбена съм в него и не бих си и помислила да се раэделим само эащото той няма опит.Всеки е минал от там все пак.Но аэ мисля и эа секс с това момче.Искам той да ми е първият.Но как да се стигне до там,като дори с целувките имаме проблем...иначе всичко е наред,прекарваме добре,приятно ни е эаедно...НО проблемът не е малък,поне эа мен.
Това е. Мерси эа отделеното време !
Разбираш кога няма да има никой у вас. Например знаеш, че петък следобед няма да има никой у вас. Срядата му казваш ела в петък вкъщи в еди колко си часа и носи презервативи и му затваряш. Или пък му пишеш СМС. Възможно е да си мисли "ами тя иска ли го, ама ако аз си поискам и тя откаже..." обикновените простотии, които се въртят из девствените глави. Кажи му го това и, ако ти откаже, което според мен е много малко вероятно, значи не трябва да си имаш работа с тоя.

Та... казваш му "ела в петък и носи презервативи", след което идва и се почвате. Не очаквай нещо кой знае какво да е първият път, особено с неопитен. След първия път парата ще отмине и ще си се лакатушите без много мислене. Предстартовата треска трябва да отмине.