- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плюшена играчка!?
Така въпроса ми е главно към момчетата.
Как бихте реагирали, ако приятелката Ви ви подари плюшена играчка?!
Смисъл, бихте ли се зарадвали или не би ви харесало?
А Вие, момичета, бихте ли подарили на приятелят си?
Ще ПОМОЛЯ въобще да не се заяждате, ако нямате какво да казвате млъкнете!
Не съм във форума от вчера като вас,че да ми се правите на отворковци, просто искам да разбера, а приятелят ми знае как се пиша..
Благодаря![]()
абе, аз бих подарила ама няма да се хареса![]()
Подарявала съм плюшени играчки на момчета,но само за Св.Валентин![]()
За останалите празници ми е някак странно![]()
И да - радваха се,но не всяко момче би се зарадвалоМного зависи от това що за човек е,какъв е повода и т.н.
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не ми харесва идеята.Едни терлици ще ме зарадват повече![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Първоначално написано от danyrenesmee
не съм и не мисля....но все пак зависи от 4овека![]()
Не съм подарявала на момче плюшени играчки. Никой от тези, които познавам не би се зарадвал на подобно нещо.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
зависи каква е играчката. никое момче няма да е очарован при вида на едно сладко пухкаво плюшено мече. по-скоро ще реши че го смяташ за гей.
мен много би ме изкефило! даже бившата ми подари една мишка и си я возих до скоро в колата като талисман, ама после продадох колата и я скрих заради противоречивите чувства които изпитвам към неяама ще си я запазя завинаги
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Е аз подарих на приятеля ми за Св.Валентин плюшено сърце и оттгава много си го заобича,но жалко че скоро не съм го видяла с него.А и кое е лошото на момче да се подари плюшена играчка?
![]()
На мен са ми подарявали розово слонче,много е сладко,спя редовно с него.![]()
![]()
the sameПървоначално написано от Jumbie483
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Щом е оот любимия ми човек ще и се радвам и ще си я гушкам когато ми липсва приятелката ми!!!!Първоначално написано от t0d1t0
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Много се радвам когато ми подарява плюшени играчки , дори и малки
![]()
I play solo
въпреки,че много обичам плюшки,никой от познатите ми(за момчета говоря) не ги харесва и затова не съм подарявала...![]()
извинявай ама за кво пишеш в малки букви тоя тескт отдолу???
да не може да се прочете ли? напиши го с големи букви бе човек, не нося очила. лупа и микроскоп в себе си също нямам..извинявай ама страшно ме нервите така. тряаа да копи пейст да се види кво пише..
по темата: не знам, мързи ме ся, няма да пиша.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Всъщност не обичам да ми подаряват каквото и да е , но ако наистина обичам човека до себе си - всичко би ми харесало.
А ако има и едно прекрасно пожелание , направо ще се разтопя![]()
Първоначално написано от lipstik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
syrdq ti se
Интересно как повечето момичета твърдят,че момчетата не харесват плюшките,а всяко момче тук казва,че се радва на подобни подаръци![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!