- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо жените са по-склонни към изневяра?
Защо мрънкате,че някакво момиче е хванало окото на някое момче и той примерно го е вдигнал?! Е ми нормално е,жените да не сте по-различни?! Т'ва ,че ние имаме индикаторче нищо не означава![]()
Та въпроса е защо жените повече изневеряват,защо те направо скачат в леглото,защо те са по-склонни да забравят отношенията си с мъжа,за да бъдат с друг само заради удоволствието?!
ето 1 статия:
Анкета, проведена сред 3000 британци, показва, че жените са по-склонни на изневяра отколкото мъжете.
В допитването 40% от жените и 30% от мъжете са признали, че поне веднъж са изневерявали на половинката си. Оказва се, че повечето жени считат флирта за невинно прегрешение, така че честичко си го позволяват. 30% от жените заявяват, че изневярата им е станала „случайно” именно в резултат на един „невинен” флирт. 60% от неверните жени, участвали в анкетата, са изневерили само с целувка, а цели 40% са стигнали и до секс. 20% от анкетираните представителки на нежния пол заявяват, че изневярата ги възбужда. Резултатите от анкетата също така показват, че дамите са склонни да кръшкат най-вече, когато са отегчени от любовната си връзка. 20% твърдят, че биха изневерили само ако са много пияни. 10% обаче заявяват, че животът е твърде кратък, за да се отдаваш само на един партньор.а бе има още много доказателства,ама не ми се търсят!Младите жени водят много по-разпуснат полов живот в сравнение с мъжете и на 21 години имат поне девет любовници зад гърба си, докато на същата възраст мъжете са преспали едва с четири, най-много пет партньорки.
Това са част от резултатите от направено изследване за списание Moore.
Освен това момичетата били и по-неверни.
Половината от анкетираните признали, че са изневерявали на гаджето си, като всяка четвърта го е правила поне два пъти.
В същото време 99% от горните лъжкини заявяват, че ако разберат, че партньорът им е изневерил, веднага ще се разделят с него. - ей това точно адски много ме дразни и си е чиста истина! Мъжа примерно да заговори момиче и ае... А жената може всичко нали?!
Все по-голямо става желанието на жените да правят секс, но те все пак са убедени, че мъжете получават по-голямо удоволствие в леглото.
Повече от половината запитани жени са отговорили, че са загубили девствеността си с човек, когото не са обичали, и едва 32% от тях мислят, че любовта е важен фактор.
Секс за една нощ са правили седем от десет запитани.
Само една от четири жени си признава, че би правила секс за пари, но 39% с удоволствие ще си легнат с шефа, за да ги повишат.
Аферата с женен мъж не е табу за 27% от жените, а 14% са преспали с гаджето на най-добрата си приятелка.Та защо все момчетата много повече са под прицел,а жените по-малко?!
Станислава
Щото жените са еманципирани и се смятат,че са с предимство.Пък ти трябва да ги сваляш и да се радваш,ако ти "пуснат".Но мъжете имат доста предимства,които не използват,научи се как да ги използваш и няма да имаш проблеми.Сега съм сигурен,че женките ще налазят и ще почнат да се защитават,но както знаем виновният има нужда от защита,а не невинният.Първоначално написано от t0d1t0
![]()
Защото като им се до е*е а приятеля им не е наблизо и скачат на първата п*шка дето видятКато отидете на дискотека огледайте се колко са леките момичета дето само да ги почерпиш и са готови да ти правят свирки в тоалетните и колко са леките момичета там
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Ако имаш връзка и от нея не получаваш това, което ти се иска рано или късно ще го потърсиш другаде . Явно ние сме много по- незадоволени във връзките си за да потърсим внимание някъде другаде .
Za6toto po4ti vsi4ki jeni sa dolni kurvi koito predstavlqvat to4no 3 dupki i edisntvenoto koeto mogat e da lapat uq tui kato sa kurvi.No ima maluk % jeni koito si zaslujavat.Za sujalenie momi4etata ni sa prostovati i kurvi koeto e dobre tui kato e po lesno da vurti6 meso na 6i6a![]()
Айде, айде, събрали се всички, на които са им изневерили приятелките и плюят тука всички жени.
Мъжете не сте по-добри.Не може да се каже кой изневерява повече.То си е до човека.Това проучване е направено в Англия - следователно се отнася само за самата държава.
Не е хубаво да се говори за всички общо.Всеки си е различен.
И жените прощават изневяра много повече от мъжете.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Най-точния коментар .Първоначално написано от golqmumnik
![]()
и той слага всички жени под общ знаментаел!Първоначално написано от Lettuce
Изневеряват щото могат.... Всеки който го може изневерява ....![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
не точно,ама ай ся... Как беше "негузен негонен бяга"Май трябва да е,защо жените са по-склонни към изневяра?
И що да се отнася само за Англия?! Значи,ако си дадеш нещо да се изследва в лаборатория в Германия,само за там ще ти се счита изследването и тука в България няма да го признаят?!
Та значи да допълня,че нямам проблеми с приятелката и т.н. , просто напоследък всеки плюе отгоре мъжете,а никой не поглежда жената да не би тя да е виновна и прочие.
![]()
Станислава
Това са глупости.
Всеки , който иска - изневерява .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Щото в англия всички жени са крокодилини ужасници, и дават на всеки който им подаде пишка, че туко виж тва им било последния шанс на животаПървоначално написано от t0d1t0
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Плюете жените, но не можете без тях нали?! Говорите какви били, какво правили, обиждате, но накрая пак при тях отивате..
За жените се отнася същото.Колкото и да говорят против мъжете, пак са с тях.
И какъв е смисъла на цялото това обсъждане тогава?! Аз никога не съм казала мъжете са такива и правят еди какво си, защото всеки човек е индивидуален и не може да се говори за всички еднакво.Да, има хора, които изневеряват - и мъже, и жени.Но не мисля, че можем да кажем кой го прави повече.В една държава болшинство ще е от едните, в друга - от другите.
И защо да е гузен негонен бяга? Нима трябва да ви слушаме как говорите против нас и да си мълчим, и само да гледаме ли?! Не мисля.Ако жена беше пуснала темата и вие щяхте да се обадите - не можете да ме убедите в противното.
ubuntu - ти каза, че изневерява, който може, но аз мисля, че то всеки може, но не всеки го прави.Нали така![]()
извинявай душа,но последните теми какви са?! С какво мислят първо мъжете? Мъжете трябва да се като голи плъхове,пълни путки без косми. Ко беше още?! Е аз т'ва трябва ли да го гледам,а?!Първоначално написано от LovelyGirl
Станислава
Никой не е казал да не пишеш в темата, нали
Нито ще ти каже, че си "гузен негонен бяга", ако отговориш
Да, глупава е темата, която спомена, но не мисля, че трябва да се отвръща на простотията с простотия
А това за голите охлюви - всеки си има различно мнение.Аз не съм съгласна мъжа да е "гол", но така мисля аз.Другите мислят по друг начин.
Доказателство, че не трябва да обобщаваме.
Това "жените" е мног относително.. Не можеш да говориш за всички жени под общ знаменател.. Всичко си е до характер..
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Защото жените обичат да експериментират
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
точно обратното е - на вас ви се позволява много повече
Жена с мн мъже - курва,мъж с мн жени - плейбойче
Първоначално написано от angellove
е ми мойто момиче от край време е така! На 1 мъж задължението му е да направи много поколение,от 1 жена,ко ще и от 100,ама т'ва е! Вземи за пример лъвовете.Първоначално написано от JUSTDNB
![]()
Станислава
Ебааааати глупостите,тогава кво повдигаш въпроса за изневярата na jenata ..като казваш че по default мъжа може да си изневерява
![]()
![]()
Първоначално написано от angellove