.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: помогнете

Hybrid View

помогнете

леко тъпа тема.знам амаа......ударих си окото днеска и не ме боли много обаче бялото отгоре е станало на тея червените нещица и леко ми е притеснено да не ми стане нещо..и тъй като не мисля че е чаак толкова голяма работа не искам да ходя на очен лекар още.затова да ви питам и моля да ми отговорите.нещо може ли да ми станее или да чакам докато не мине? пълен идеот съм това си го знам..не ме питайте как го ударих че ще ме досрамее
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

е даа вии сега няма да отговаряте щото проблема ми е тъп! знам че темата е скучна и аз не бих отговорила ама ми тряя помош до утре шот иначе ще треа да ходя на лекаар (swear) и също така знам че дпускам граматически грешки моля ви не ме поправйте тей съм си свикнала да пиша от скайпа ай моля виии пишете че окото ми е мн зле

Супер фен Аватара на zoreto
    надали е нещо сериозно и аз съм се удряла доста пъти без да искам :Д ама ако мн те боли компрес със студена вода и не стой мног пред компа да не се татоварва окото. та как се удари, с какво ?

Град
    в света на приключенията ..
    кажи все пак как се удари

ами ходя си аз и се блъсках мну яко в една врата.нямаше такова премятане.бас държа че ако бяхте там нямаше да може да станете от смях.и все пак вратата беше достатъчно твърда за да ме заболи яко.после всс лееееешшш..умрях от смях амаа още ме болии..май тфа червеното се е намалило

Град
    в света на приключенията ..
    окото е деликатен орган и тр да се обърне внимание
    отиди на очен ;д
    мн тъп начин на трескане
    и смешен [/i]

ее нужно ли ее.. не боли чаак толкова вече знам че съм ацката будала да се забия по такъв начин амаа..

Щом не боли, най-вероятно са се спукали капиляри. Ако е това след няколко дни ще се оправиш.

усещам, че си си пуснал темата само да разкажеш как си се ударил..
    гаден си
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

момиче съм и наистина се бях притеснила щото окото ми беше със червени нещица цялото и внета не намерих инфо..и ви казах че не искам да разкарвам като пълна идеотка амаа...наистина се бях притеснила ама вече мина и ше е добре темата да се заключи..проблема ми е тъп

е
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Кръвоизлив се е получил най-вероятно. Няма стращно, до утре трябва да ти е минало.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на stelit0
    охх вече ми писна от такива теми"вапросче" "проблемче" и тн. заглавията на темите трябва да бъдат описателни и къде по дяволите са модераторите?

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Eeeх,децата растат,скайпа ги прави НЕГРАМОТНИ ИДИОТИ,еееех,животец батка,животееееец.
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    "Червените неща" се наричат капиляри. Ако не настъпи подобрение до 42 часа се консултирай с лекар

Голям фен Аватара на stelit0
    охх хора писна ми да виждам теми от рода на "проблемче" , "вапросче" , "помогнете" "...?" и тн. заглавията на темите трябва да бъдат описателни и къде по дяволите са модераторите?

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Eeeх,децата растат,скайпа ги прави НЕГРАМОТНИ ИДИОТИ,еееех,животец батка,животееееец.
    така е.. аа и държа да отбележа, че попринцип съм си много грамотна..имам само 6ци по бг...

Цитирай Първоначално написано от Gigi1302
    Щом не боли, най-вероятно са се спукали капиляри. Ако е това след няколко дни ще се оправиш.
    И аз мисля, че е така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си