- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- momi4etata s opit....
amii...kajete mi sled parviqt put imali li ste bolki v korema leki i za intimnite 4asti tam znam 4e e normalno, no az ne se 4yvstvah mn komfortno i stomaha malko ... ne sme izpolzvali prezervativ i be6e mn za barzo no toi svar6i IZVAN MENi si mislq 4e e nqmalo problemi no... nemislq da si pravq testove za bremenost
no malko sum pritesnena...
...prez syrceto mi za po-napravo sega minavai ,no ne ostavqi.... {}
уау..сега ще фърля боб..
мммм
ммммм
мммммм
ммммммм
бременна си..сори майна![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
da be sigyrno nekazvam 4e korema me boli ujasno mn ama ne e li normalno smisal savsem leko i to ne 4esto i to tova se slu4i vednaga sled sexa nemislq 4e sum bremenna DA NE DAVA GOSPOD no spored men ne sum... DANO ...
...prez syrceto mi za po-napravo sega minavai ,no ne ostavqi.... {}
Има съвсем малка възможност да си бременна ... да не кажа никаква !!! А за болките в корема е нормално - и мен след първия ми път ме болеше малко , ма за много кратко![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Аз първия път мъчно си го спомням, камо ли дали ме е болял корема.
Не се притеснявай не си бременна, трябва да си най-големият карък на света, че да ти се случи (от тези по детските филмчета, дето едно дъждовно облаче все ги преследва, та значи не си )
Но мисля, че заглавието ти е некоректно зададено.
напълно нормално е да се чувстваш така първия пътПървоначално написано от Vikenceto0o
Sleda ot liubovta
Защо към момичетата с опит, то веднъж става![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx