.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

momi4etata s opit....

amii...kajete mi sled parviqt put imali li ste bolki v korema leki i za intimnite 4asti tam znam 4e e normalno, no az ne se 4yvstvah mn komfortno i stomaha malko ... ne sme izpolzvali prezervativ i be6e mn za barzo no toi svar6i IZVAN MEN i si mislq 4e e nqmalo problemi no... nemislq da si pravq testove za bremenost no malko sum pritesnena...
    ...prez syrceto mi za po-napravo sega minavai ,no ne ostavqi.... {}

Още една малолетница порасна

уау..сега ще фърля боб..
    мммм
    ммммм
    мммммм
    ммммммм

бременна си..сори майна
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

da be sigyrno nekazvam 4e korema me boli ujasno mn ama ne e li normalno smisal savsem leko i to ne 4esto i to tova se slu4i vednaga sled sexa nemislq 4e sum bremenna DA NE DAVA GOSPOD no spored men ne sum... DANO ...
    ...prez syrceto mi za po-napravo sega minavai ,no ne ostavqi.... {}

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Има съвсем малка възможност да си бременна ... да не кажа никаква !!! А за болките в корема е нормално - и мен след първия ми път ме болеше малко , ма за много кратко
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Аз първия път мъчно си го спомням, камо ли дали ме е болял корема.

Не се притеснявай не си бременна, трябва да си най-големият карък на света, че да ти се случи (от тези по детските филмчета, дето едно дъждовно облаче все ги преследва , та значи не си )

Но мисля, че заглавието ти е некоректно зададено.

Re: momi4etata s opit....

Цитирай Първоначално написано от Vikenceto0o
    amii...kajete mi sled parviqt put imali li ste bolki v korema leki i za intimnite 4asti tam znam 4e e normalno, no az ne se 4yvstvah mn komfortno i stomaha malko ... ne sme izpolzvali prezervativ i be6e mn za barzo no toi svar6i IZVAN MEN i si mislq 4e e nqmalo problemi no... nemislq da si pravq testove za bremenost no malko sum pritesnena...
    напълно нормално е да се чувстваш така първия път
    Sleda ot liubovta

Защо към момичетата с опит, то веднъж става

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Писането на кирилица е задължително!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си